Sävyttävä vartalovoide, ripsivärikäsittely, geelilakkaus...muutamilla helpoilla konsteilla luot huolettoman lookin, joka kestää läpi kesän.

Kesällä meikki voi olla kevyt, lähes huomaamaton, ja aurinkolasit nenällä silmämeikkiä ei edes tarvitse. Ilmeestä saa skarpin, kun muotoilee ja kestovärjää kulmat. Kannattaa värjätä kulmat ensin ja nyppiä vasta sitten, niin on helpompi hahmottaa oikea muoto.

Huoletonta kesää rakastava kestovärjää myös ripset joko kosmetologilla tai kotona. Värjäyksen jälkeen riittää vain nopea taivutus, ja raikas kesälook on valmis. Kosmetologilla tehtävä kestoripsivärikäsittely on mainio ratkaisu lomalle. Käsittely kestää vettä ja pysyy hyvänä 2–3 viikkoa. Ripsille käsittely on täysin turvallinen. Crybaby-kestomaskarakäsittely maksaa noin 45 euroa.

1. Kestovärjättyjä ripsiä kannattaa taivuttaa hellävaraisilla Remingtonin Reveal Heated -ripsentaivuttimilla. Paristokäyttöinen. 24,95 €. 2. Rimmelin Volume Colourist -ripsiväri on täydellinen kesämaskara, sillä se kevytsävyttää ripset tummemmiksi, 12,90 €. 3.  Maksimoi ripsiesi pituus ja kulmien tuuheus Medik8 Full Lash & Brow Duo -ripsiseerumilla, 58 €. 4. Maskara, jota ei tarvitse pestä pois? Lancômen Cils Tint -ripsiväri kestää jopa kolme päivää, mutta lähtee tarvittaessa pois öljypohjaisella silmämeikin-poistoaineella, 33 €.
1. Kestovärjättyjä ripsiä kannattaa taivuttaa hellävaraisilla Remingtonin Reveal Heated -ripsentaivuttimilla. Paristokäyttöinen. 24,95 €. 2. Rimmelin Volume Colourist -ripsiväri on täydellinen kesämaskara, sillä se kevytsävyttää ripset tummemmiksi, 12,90 €. 3. Maksimoi ripsiesi pituus ja kulmien tuuheus Medik8 Full Lash & Brow Duo -ripsiseerumilla, 58 €. 4. Maskara, jota ei tarvitse pestä pois? Lancômen Cils Tint -ripsiväri kestää jopa kolme päivää, mutta lähtee tarvittaessa pois öljypohjaisella silmämeikin-poistoaineella, 33 €.

Talviturkki veks

Jos pystyt kärvistelemään pienen kivun kanssa, kätevimmin pääset karvoistasi epilaattorilla. Laitteen pienet pinsetit irrottavat karvat juurineen, ja nautit sileästä tunteesta viikkoja. Modernit mallit irrottavat karvan lähes kivuttomasti, ja kehittyneemmissä versioissa on pyörivä harjaspää, joka ennaltaehkäisee sisäänpäin kasvavia karvoja.

Satsaa laadukkaaseen höylään ja ajele aina mahdollisimman terävällä terällä.

Täyskarvattomuuteen tähtää-vil­le sopii valotekniikkaa hyödyntävä ipl-laite. Laite on sijoitus, mutta viime vuosina hinnat ovat halventuneet, ja tekniikka on kaikkien saavutettavissa. Laite antaa ihokarvoille hellävaraisia valoimpulsseja, jolloin karvatuppi menee lepotilaan eikä karva enää kasva. Kotihoitolaitteilla tulokset eivät ole yhtä pitkäkestoisia kuin hoitolassa, mutta olet askeleen lähempänä karvattomuutta.

Jos tykkäät ajella karvat aamulla suihkun lomassa, satsaa laadukkaaseen höylään ja ajele aina mahdollisimman terävällä terällä.

 

1. Philips Satinelle Prestige -epilaattorin keraamisten mikrourien pinsetit tarraavat lyhyimpiinkin karvoihin kiitettävästi, 130 €.  2.  Venus Swirl -höylän useaan eri suuntaan kääntyvä terä ajelee karvat hankalistakin paikoista, 19,95 €.  3. Ikuista karvattomuutta kaipaavalle sopii  Braunin Silkexpert IPL -karvanpoistolaite. Käsittelyn jälkeen karvatuppi vaipuu horrokseen, eivätkä karvat enää kasva, 449 €.
1. Philips Satinelle Prestige -epilaattorin keraamisten mikrourien pinsetit tarraavat lyhyimpiinkin karvoihin kiitettävästi, 130 €. 2. Venus Swirl -höylän useaan eri suuntaan kääntyvä terä ajelee karvat hankalistakin paikoista, 19,95 €. 3. Ikuista karvattomuutta kaipaavalle sopii Braunin Silkexpert IPL -karvanpoistolaite. Käsittelyn jälkeen karvatuppi vaipuu horrokseen, eivätkä karvat enää kasva, 449 €.

 

Sävyttävä vartalovoide – mikä nerokas keksintö!

Näppärin oikotie kevyesti päivettyneeseen ihoon on sävyttävä vartalovoide. Jos olet kuivaihoinen, vaihda suihkusaippua pesevään voiteeseen tai öljyyn. Näin iho pehmenee jo suihkussa, ja asteittain sävyttävän voiteen luomasta päivetyksestä tulee tasainen.

Aurinkokapselikuurin voi aloittaa pari viikkoa ennen rantalomaa. 

Jos kaipaat auringon tuomaa rusketusta, aloita pari viikkoa ennen rantalomaa aurinkokapselikuuri. Kapselien sisältämät karotenoidit maksivoivat rusketuksen, neutralisoivat ihoa vahingoittavien happi-radikaalien vaikutukselta ja parantavat ihon luonnollista suojaa. Karoteenikapselien ansiosta rusketus kestää pidempään, ja saat ihailla rusketusraitojasi pitkälle syksyyn.

1. Aurinkokapseleilla varmistat kestävän päivetyksen. Betamax-kapselit, 9 €/48 kpl.  2. Valmiina paljastamaan? Vita Liberatan Body Blur -voide heleyttää ja tasoittaa ihon pikkuvirheitä, 39,95 €. 3.  Asteittain ruskettava Acon Sun Kissed -voide antaa iholle luonnollista, päivettynyttä sävyä, 11 €. 4.  Suihkutettava Artdeco Spray On Leg Foundation -vartalomeikki tasoittaa säärten ihon kuin sukkahousut, 27,50 €.
1. Aurinkokapseleilla varmistat kestävän päivetyksen. Betamax-kapselit, 9 €/48 kpl. 2. Valmiina paljastamaan? Vita Liberatan Body Blur -voide heleyttää ja tasoittaa ihon pikkuvirheitä, 39,95 €. 3. Asteittain ruskettava Acon Sun Kissed -voide antaa iholle luonnollista, päivettynyttä sävyä, 11 €. 4. Suihkutettava Artdeco Spray On Leg Foundation -vartalomeikki tasoittaa säärten ihon kuin sukkahousut, 27,50 €.

 

Sileät kurvit

Älä huoli! Yli 90 prosentilla naisista on selluliittia jossain päin vartaloa. Selluliitti on rasvakudoksessa oleva tulehdustila, joka saa rasvan tuntumaan kovalta. Pakkautuessaan rasva myös painaa muita kudoksia kokoon, jolloin niiden normaalit toiminnot heikentyvät. Ravinto ja liikunta ovat tehokkaimpia rasvakerroksen pilkkojia, mutta kotikonsteinkin voi saada merkittäviä tuloksia.

 Jos selluliitti häiritsee, ota kuivaharjaus jokailtaiseksi tavaksi.

Ikiaikainen kauneuskikka, kuivaharjaus, toimii edelleen ja on helppo ja halpa tapa saada iho hehkumaan. Jos selluliitti häiritsee, ota tavaksi sutia kroppa läpi joka ilta. Vetele rivakasti pyörivin liikkein luonnonharjaksisella harjalla. Harjaus tehostaa aineen-vaihduntaa ja nestekiertoa ja sulattaa näin myös selluliittia.

1. Lierac Body Slim -tehovoide lupaa ihon kiinteytystä ja tasaisempaa ihoa, 51 €/200 ml. 2. Ladattava Remington Reveal –vartaloharja pyörii itsestään, ja sitä voi käyttää sekä kuivana että kosteana, 69,95 €.
1. Lierac Body Slim -tehovoide lupaa ihon kiinteytystä ja tasaisempaa ihoa, 51 €/200 ml. 2. Ladattava Remington Reveal –vartaloharja pyörii itsestään, ja sitä voi käyttää sekä kuivana että kosteana, 69,95 €.

 

Pumpulinpehmeät jalat

Kun sandaalikausi alkaa, sukkien alta saattaa paljastua pieni katastrofi. Nyt on hyvä aika elvyttää kuivat kantapäät ja palauttaa varpaiden kynsinauhat takaisin ruotuun. Kätevät jalkojenkuorintasukat pehmentävät jalat ilman aikaa vievää raspaamista ja toimivat ensiapuna kuiville kantapäille. Heti käsittelyn jälkeen jalkojen iho tuntuu vain pehmenevän, mutta jo muutaman päivän jälkeen kanta-päät kirjaimellisesti luovat nahkansa uudelleen. Kun kovettumat alkavat sulaa, niitä ei saa repiä kynsillä. Saatat saada tilalle vain vielä isomman kovettuman. Viikon jälkeen tuloksena ovat vauvamaisen pehmeät jalat.

Tiesitkö? Kovettuma on kehon tapa suojata jalkapohjaa rasitukselta.

Jaloista kannattaa huolehtia koko kesäkauden ajan. Esimerkiksi ballerinojen matala pohja luo jalka-pohjille painetta, jolloin jalkoihin muodostuu helpommin kovettumia kuin talvella. Säännöllinen rasvaaminen pitää jalkojen ihon pehmeänä ja joustavana. Perinteinen hohkakiviraspi toimii ennalta-ehkäisevänä hoitona alkavassa kovettumassa.

Kestävin lakkavaihtoehto kesävarpaille on geelilakkaus. Monet merkit ovat tuoneet markkinoille luonnonvalossa kovettuvan geelilakan, joka kestää pidempään kuin tavallinen lakka.

1. Hemmottele jalkoja yön yli avokadoöljyä ja aloe veraa sisältävällä Oriflame Overnight Moisturising -jalkavoiteella, 9 €. 2.  Kosteuttava ja kuoriva Artdeco Senses Asian Spa All In One Manicure-öljy hoitaa kädet tai jalat minuutissa, 34 €. 3. Mineas-kuorintasukkien geeli saa jalkojen ihon uusiutumaan, jolloin kuollut ihosolukko kuoriutuu pois, 10,95 €.  4. Schollin paristokäyttöinen Velvet Smooth Express Pedi Wet & Dry -jalkaraspi toimii myös suihkussa, 69,99 €.
1. Hemmottele jalkoja yön yli avokadoöljyä ja aloe veraa sisältävällä Oriflame Overnight Moisturising -jalkavoiteella, 9 €. 2. Kosteuttava ja kuoriva Artdeco Senses Asian Spa All In One Manicure-öljy hoitaa kädet tai jalat minuutissa, 34 €. 3. Mineas-kuorintasukkien geeli saa jalkojen ihon uusiutumaan, jolloin kuollut ihosolukko kuoriutuu pois, 10,95 €. 4. Schollin paristokäyttöinen Velvet Smooth Express Pedi Wet & Dry -jalkaraspi toimii myös suihkussa, 69,99 €.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä. 

Vielä kun joku keksisi, miten tyvikasvu oikeasti saadaan kasvamaan pastellipinkkinä tai säihkyvän turkoosina. 

Vuosi 2017 on ollut värikkäiden hiusten ilotulitusta. Tammikuussa himoittiin veriappelsiinitukkaa, huhtikuussa Kylie Jenner kopioi laulaja Alman yliviivaustussitukan, toukokuussa ihasteltiin sitrusväreissä hehkuvia hiuksia, kesäkuussa kuumin hiusväri oli kuin suoraan grillin pohjalta, lokakuussa hiuksiin mallattiin maltaisia sävyjä ja lopulta tuli joulukuu sekä glögitukka.

Melkoinen vuosi hiuksille. Ehkäpä vuonna 2018 päästään rauhallisempaan sykliin hiusväritrendeissä. Sitä ennen on kuitenkin nostettava esiin vielä yksi tapa säväyttää kirkkailla hiusväreillä: värikäs tyvi.

Etäisesti tyvikasvulta näyttävä liukuvärjäys tuli muotiin jo muutama vuosi sitten, ja sen jälkeen tumma tyvi on saanut näkyä vaaleassa tai värikkäässä tukassa. Useimmat suomalaiset tosin eivät ole päässeet nauttimaan tyvikasvutrendistä, sillä maantienharmaa tyvikasvu ei toistaiseksi ole noussut suureksi trendiksi (vuoden 2018 trendinikkarit, toivottavasti olette kuulolla!). 

Nyt tyvi on saanut uusia sävyjä. Värikkäiden hiusten muotiin sopivasti Refinery29 raportoi, että hiusten tyvi värjätään nyt sokkiväreillä. Tältä se näyttää:

 

🍬Throwback to my confetti roots creation!🍬 I used @pravana pastel vivids.

Henkilön Amber Glasgow (@amberstylist26) jakama julkaisu

Tekijä on nimennyt tämän tyylin strösselityveksi.
 

A little green with envy 💚

Henkilön Lunatic Fringe (@lunaticfringehothair) jakama julkaisu

Vihreän ja turkoosin sävyissä hohtava tyvi kruunaa platinablondin.
Pastellia ja pastellia, eli takuuvarma yhdistelmä.
Jos ei pysty sitoutumaan koko pään väriin, aina voi laitattaa vain tyven, lookin tehnyt kampaaja muistuttaa.

Me Naiset valitsi vuoden 2017 parhaat meikit ja tuoksut. Valitse sinä, haluatko pihistää vai panostaa.

Panosta:

1. Paras huulipuna

Diorin mattaisessa Diorific Matte Fluid -huulipunassa on huimasti pigmenttiä, ja väri kiinnittyy huulille hyvin. 49 €.

2. Paras poskipuna

Elizabeth Ardenin Cool Glow Cheek Tint -poskipunan geelimäinen koostumus levittyy kauniisti iholle ja viilentää hauskasti poskia. Lopputulos on luonnollisen kuultava. 39 €.

3. Paras tuoksu

Nina Riccin L’Extase Rose Extase Sensuelle on ihana sekoitus ruusua, vadelmaa ja myskiä. Hienostunut tuoksu toimii yhdellä suihkauksella arkisin ja kahdella iltatilaisuuksissa. 53 € / 30 ml ja 74 € / 50 ml.

4. Paras luomiväri

Urban Decayn Naked-paletin napeissa on runsaasti pigmenttiä, ja väri pysyy luomilla kauniina tuntikausia. 54,90 €.

5. Paras silmänrajaus

Paksulla Lancômen Mr. Big Marker -rajaustussilla ja viistolla kärjellä saa aikaan näyttävät siipirajaukset. Musta väri on erittäin intensiivinen. 31 €.

6. Paras ripsiväri

Yves Saint Laurentin Vinyl Couture -ripsiväri tuo dramaattisuutta ja tuuheuttaa ja pidentää ripsiä tuntuvasti. Ideaali iltatilaisuuteen. 37 €.

7. Paras meikkivoide

Estée Lauderin Double Wear Nude -meikkivoiteessa on kunnolla peittoa, mutta iho näyttää silti raikkaalta ja kevyeltä. Mukana myös tehokas suojakerroin SPF 30. 50 € / 30 ml.

Pihistä:

1. Paras luomiväri

Rimmelin Magnif’eyes Nude Edition -luomiväripaletin väreillä saa sekä mattaisia että kauniin hohtavia yhdistelmiä. Trendikkäät värit, erinomainen hinta-laatusuhde! 14,90 €.

2. Paras huulipuna

Maybellinen Vivid Hot Lacquer -huulilakka antaa upean kiillon ja intensiivisen sävyn. Väri pysyy kauniina myös kiillon kuluessa, 9,90 €.

3. Paras tuoksu

The Body Shopin White Musk L’Eau on raikas kukkaistuoksu, johon syvyyttä tuovat aavistuksen makea päärynä ja sopiva annos myskiä. Erinomainen tuoksu arkeen. 35 € / 100 ml.

4. Paras poskipuna

Essencen Blushplay-punapaletin triossa on poskipuna, hohtoväri ja kevyt varjostusväri. Napeissa on hyvin pigmenttiä, ja niillä saa tehtyä myös silmämeikin! 4,90 €.

5. Paras meikkivoide

NYX Professional Makeupin Total Control Drop -meikkivoiteen pipetillä voi säädellä meikin peittävyyden. Lopputulos on luonnollisen matta. 18,90 €.

6. Paras silmänrajaus

Rimmelin Wonder Wing -rajaustussi on muotoiltu kuin kalliimpi kilpailijansa. Rajaukset pysyvät kauniina aamusta iltaan, ja kapeahkon kärjen ansiosta myös ohuet rajaukset onnistuvat. 8,50 €.

7. Paras ripsiväri

L’Oreal Parisin Colossal Big Shot -ripsivärin paksu harja tekee harvemmistakin ripsistä todella tuuhean näköiset – eikä varise päivän aikana poskille. 16,90 €.