Näyttävät ripset ovat niin tavoiteltu ominaisuus, että tuoteuutuuksia putkahtelee kauppoihin jatkuvasti. Tässä kauden kiinnostavimmat uutuudet.

1. Alaripsille

Cliniquen Bottom lash -ripsivärin pikkuruisella harjalla alaripsien värittäminen käy tarkasti ja siististi. Loistotuote kestoripsien kanssa, 20 €.

2. Kirkkautta silmiin

Max Factorin Eye brightening -maskarassa mustan värin sekaan on lisätty omien silmien sävyä korostavia väripigmenttejä. Sinisille, vihreille ja ruskeille silmille löytyy oma sävynsä, 12,90 €.

3. Lisää pituutta

IsaDoran Dynamic lash Growth -ripsiväri yhdistää ripsien kasvua tehostavan seerumin ja värin, 21,50 €. 

4. Feikkaa tuuheutta

Megaharjojen uusi kuningatar on löytynyt. Rimmelin Scandaleyes -ripsivärin harja on lähes pikkusormen paksuinen ja sillä syntyy dramaattinen silmämeikki, 12,90 €. 

5. Taiteile pisteillä

Jos rajaus ei meinaa osua tarpeeksi lähelle ripsien tyveä, kokeile pisterajausta. Tussin kolmihaaraisella kärjellä värin saa helposti töpötettyä ripsien väleihin, ja ripset näyttävät tuuheammilta. Clarinsin 3-dot liner -rajaustussi, 29 €.

Hainhammas hiuksiin ja menoksi!

Hiusdonitsit, -pannat  ja rusetit tekivät jo paluun, mutta yksi menneiden vuosikymmenten klassikoista on pysytellyt toistaiseksi taka-alalla: hainhammas.

Tämä hiusklipsi näin:

Kuva: Colourbox
Kuva: Colourbox

Kaikenlaiset hiusasusteet ovat jälleen haluttua tavaraa, erityisesti retrotyyliset muovikapistukset 90- ja 2000-luvuilta. On siis enää vain ajan kysymys, milloin hainhammas putkahtaa näyttävästi katukuvaan.

Hiljaisia signaaleja on jo havaittavissa, ja hainhampaan ovat maininneet jutuissaan muun muassa tyylisivustot Marie Claire ja suomalainen Flounce.

Hainhammas ehkä menetti paikkansa kaikkein tyylikkäimpänä hiustenlaittovälineenä, mutta sen paluulle ei pitäisi olla mitään esteitä.

Hainhammas on nimittäin yksi kätevimmistä ja nopeimmista hiusasusteista: kokoa hiukset kasaan ja kiinnitä – valmista! Jopa sotkunutturan kasaaminen kestää ainakin kolme kertaa kauemmin.

Kysely

Käytätkö hainhammasta hiuksissasi?

Punaviiniglögi on kauden hitti niin mukissa kuin hiuksissakin.

Kun platinablondit ja pastellit on nähty, on jälleen syvän tummanpunaisen kuontalon vuoro.

Alkoholiteemaiset hiusvärit näyttävät jatkavan voittokulkuaan. Vielä kesällä trendihiusväri poimittiin olutsävyistä, mutta kauteen sopivasti paras värimalli löytyy tällä hetkellä punaviiniglögien maailmasta, Popsugar-sivusto kirjoittaa.

Instagramin perusteellakin vaikuttaa siltä, että hehkuviinin tai punaviiniglögin syvänpunainen sävymaailma inspiroi nyt monia.

 

LOVE this color😍😍😍🍷☀️ #socolor #matrix #hairartist #desiree_styles #prettyhair

Henkilön Desiree Henderson (@desiree_styles) jakama julkaisu

Tumma glögitukka sopiikin täydellisesti talveen, sillä yleensä kylmään aikaan suositaan syvempiä ja mausteisempia sävyjä – kesällä voi taas keventää ja iloitella kirkkailla väreillä.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että jos hiuksensa värjää kovin tummiksi, vaalentaminen on sen jälkeen taas oma operaationsa.

 

 

I'm in love with this color!! ➡️ swipe to see what she looked like before we started today. Crazy. #showponyhair

Henkilön Shelby Tymchuk (@shelbytymchuk) jakama julkaisu

Punaisen hiusvärin etuna on onneksi se, että väri haalistuu melko nopeasti. Jos hiuksia ei halua vaalentaa, takaisin klassiseen tummanruskeaan värjääminen onnistuu yleensä helposti, mutta sävyvalinnassa kannattaa käyttää apuna kampaajaa, jotta punainen häivyttyy hiuksista varmasti.