Me Naiset
|
Siina Leppä
Vähän järeämpiä aseita. Kuva: Shutterstock.
Vähän järeämpiä aseita. Kuva: Shutterstock.

Neljä naista kertoo, miksi perinteiset kauneushoidot eivät enää riitä.

Otsajuovat sileiksi

”Olin miettinyt botox-pistoksia jo jonkin aikaa. Kärsin otsapäänsäryistä etenkin iltaisin koneen ääressä ja olin myös huomannut, miten meikkivoide jäi kiinni otsajuoviin korostaen niitä entisestään. Rohkaistuin hoitoon, koska kaveripiirini kokemukset botoxista olivat erittäin positiivisia.

Heti hoidon jälkeen tunsin, miten otsalihakset rentoutuivat. Se oli aivan mahtava tunne! Tein ensimmäisen botox-hoidon heinäkuussa enkä ole sen jälkeen kärsinyt kertaakaan otsapäänsäryistä.

Hoitojen jälkeen olen aina iloisen odottavainen, sillä tiedän, että kohta uurteet taas lähtevät oikenemaan. Mielestäni hoidot ovat olleet rahan arvoisia.Tulokset eivät myöskään ole pysyviä: jos joskus tulee katumapäälle, vaikutukset häviävät hiljalleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Luulin alkuun, että läheiset huomaisivat muutoksen, mutta sainkin itse ottaa asian puheeksi ystävieni kanssa. Palaute on ollut positiivista, ja olen saanut vastata moniin hoitoa koskeviin kysymyksiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tulen jatkamaan hoitoja jatkossakin; näihin jäin koukkuun saman tien. Pääsin eroon säryistä ja samalla sain kivaa boostia ulkonäkööni.”

Tukholmassa asuva bloggaaja Veera Falk, 42. 

”Näihin jäin koukkuun saman tien.”

Pahimmat kohdat pois

”Kokeilin täyteaineita ja botoxia ensimmäisen kerran muutama vuosi sitten. Alkoi näyttää siltä, että jotain pitää tehdä. Olen ottanut pistoksia otsaan, naururyppyihin, poskipäihin ja ylähuuleen, ja tulokset ovat olleet todella hyviä. Elämä saa kuitenkin näkyä kasvoilla, en edes haluaisi näyttää kolmekymppiseltä. Haluan vain korjata pahimmat, itseäni häiritsevät kohdat.” Maarit, 55

Angry Birds -efekti

”Halusin korjata silmieni väliin ilmestyneet sibeliusrypyt botoxilla. Aine kuitenkin pistettiin huonosti niin, että rypyt kyllä silottuivat, mutta vastareaktiona kulmakarvat roikkuivat keskeltä ja ulkokulmat nousivat ylös. Näytin muutaman kuukauden ajan tytärteni mielestä Angry Birdsiltä.

En kuitenkaan pelästynyt kokemuksesta vaan aion ehdottomasti kokeilla muitakin hoitoja. Olen menossa mikroneulaukseen ja ylähuulen juonteiden täyttöön. Mielestäni on kauheaa, kun kasvot rupsahtavat. Kauneushoitojen hinnat pitäisi olla niin edulliset, että niihin olisi varaa ihan joka naisella.” Sari, 52

”Kauneushoitoihin pitäisi olla varaa ihan joka naisella.”

Buustia itsetunnolle

”Olin menossa juhlagaalaan ja kaipasin piristystä kauniin mekon rinnalle. Keksin, että voisin silottaa ylähuulen sopimaan iloiseen mielialaani. Tulokset näkyivät heti, ja sain sileän ylähuulen lisäksi hurjasti piristystä ja energiaa koko olemukseeni.

Olen myös leikkauttanut silmäpussini, jotka ilmaantuivat vähäunisina vuosina lasten kanssa. Kaikkiin toimenpiteisiin olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Pienillä asioilla on iso vaikutus itsetuntoon ja hyvinvointiin. Hoidoilla voidaan korjata asioita, jotka ovat syöneet henkisesti vuosikausia.” Annica, 42

Huvinsa kullakin

Olen nähnyt tuollasen botoxin vaikutukset ja sen ottaja oli itse innoissaan, mutta minusta hän näytti lähinnä pinokkiolta moisen tempun jälkeen. Eikä muutos siis missään nimessä ollut parempaan suuntaan.

Mikä ihme saa naiset tekemään tuollaista itselleen?

Sisältö jatkuu mainoksen alla