Kuva: Shutterstock
Kuva: Shutterstock

Trendikäs biletukka syntyy väriliidulla, kiharapilven taas saa tehtyä vaikka juomatölkeillä. Nämä kymmenen hiusvinkkiä eivät vaadi kalliita erikoistuotteita tai uusinta tekniikkaa.

1. Hoida majoneesilla. Jos kaapista ei löydy hiusnaamiota, hemmottele kutrejasi majoneesilla vaikka 20 minuutin ajan. Pese hoidon jälkeen.

2. Tuuheat kutrit pesukikalla. Pese hiukset käänteisessä järjestyksessä: ensin hoitoaine, vasta sen jälkeen sampoo.

3. Leikkaa polkka. Sen lisäksi, että polkka on nyt muodikas, saa se olla sotkussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

4. Käytä hiuspinniä oikein päin – siis aaltoileva puoli päänahkaa kohti. Jos pidät pinniä niin kuin valtaosa, eli sileä puoli päänahkaa vasten, se luisuu helpommin pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

5. Sovella rullat foliosta tai juomatölkeistä. Lämmitä rullia, jotta saisit kunnon kiharat.

Kuva: Shutterstock

6. Näyttävämpi ponnari ilman lisäkkeitä. Jos haluat ponnariisi pituutta ja kokoa, laita tukkasi yhden poninhännän sijaan kahdelle päällekkäin. Ylempi ponnareista peittää alemman ja kokonaisuus näyttää runsaammalta.

7. Poniväriä latvoihin. Violettia, vihreää, pinkkiä? Biletukan voi tehdä ihan tavallisilla väriliiduilla. Jos hiuksesi ovat vaaleat, varo, liitu tarttuu tukkaan yllättävän hyvin!

8. Kuivaa oikein. Jos hiuksesi kähertyvät, kuivaa ne hinkkaamisen sijaan pyyhkeellä painelemalla.

9. Talkki käy kuivasampoosta hädässä. Jos tiedät, ettet ehdi aamulla suihkuun, laita kuivasampoo tai sen korvike jo yöksi muhimaan hiuksiisi. Muista harjata aamulla pois.

10. Helpot laineet tai kiharat ilman laittamista. Nuku yön yli kuivat tai hieman kosteat hiukset pään päälle tehdyllä nutturalla, avaa aamulla ja haro sormin kampaus kasaan.

Lähteet muun muassa Gurl.com, Brit+Co., BuzzFeed ja Beauty Department

Lue myös:

15 kauneusvinkkiä, jotka pelastavat arkesi

Heitä hyvästit kaksihaaraisille

Sisältö jatkuu mainoksen alla