Jonne Aaronilla ei ole lyhyitä hiuksia vuosiin. Kuva: Sanoma-arkisto/Jenna Lehtonen
Jonne Aaronilla ei ole lyhyitä hiuksia vuosiin. Kuva: Sanoma-arkisto/Jenna Lehtonen

Jonne Aaronin uuden lookin takana on tyttöystävä Maija Kerisalmi.

Jonne Aaron, 32, on luopunut tavaramerkistään: pitkistä, pörröisistä kutreistaan. Muusikko julkaisi tiistaina Instagram-tilillään kuvan, jossa uusi lookki paljastuu. Samalla hän toivotteli hyvää naistenpäivää.

Jonnen uuden hiustyylin takana on hänen naisystävänsä Maija Kerisalmi, 22, joka tunnetaan Miss Suomi -kilpailuista.

– Thanks to Maija Kerisalmi for my new haircut, Jonne kirjoitti kuvatekstiin.

 

#hyvää #naistenpäivää❤️ #happy #women's #day 👑🌹thanks @maijakerisalmi for my new #haircut👌🏻

A photo posted by Jonne Aaron 🎼✨🌬 (@jonneaaronofficial) on

Tässä hän nyt on: uudistunut Jonne Aaron. Alla olevassa kuvassa Jonne poseeraa pari päivää sitten.

Jonne vuonna 2013. Kuva: Sanoma-arkisto/Tuomas Selänne
Jonne vuonna 2013. Kuva: Sanoma-arkisto/Tuomas Selänne

Jonne ja isoveli Tommi Liimatainen vuonna 2011. Tommi luopui rokkarihiuksistaan keväällä 2015. Hän kertoi tuolloin, että Katri Helena pitää enemmän asiallisesta lookista. Kuva: Sanoma-arkisto/
Jonne ja isoveli Tommi Liimatainen vuonna 2011. Tommi luopui rokkarihiuksistaan keväällä 2015. Hän kertoi tuolloin, että Katri Helena pitää enemmän asiallisesta lookista. Kuva: Sanoma-arkisto/

Jonne ja Katri Helena vuonna 2011. Kuva: Sanoma-arkisto/Tuomas Selänne
Jonne ja Katri Helena vuonna 2011. Kuva: Sanoma-arkisto/Tuomas Selänne

Jonne vuonna 2008. Kuva: Sanoma-arkisto/Mika Ranta
Jonne vuonna 2008. Kuva: Sanoma-arkisto/Mika Ranta

Jonne vuonna 2005 Linnan juhlissa. Kuva: Sanoma-arkisto/Sami Kero
Jonne vuonna 2005 Linnan juhlissa. Kuva: Sanoma-arkisto/Sami Kero

Hikitreenin ja hyvältä näyttävien hiusten yhdistäminen ei ole mikään ihan helppo nakki.

Aivan kuin ajan raivaaminen liikunnalle ei olisi tarpeeksi vaikeaa – sen lisäksi pitäisi vielä ehtiä käydä suihkussa ja pestä ja laittaa hiukset. Etenkin pitkätukkaisella jälkimmäiseen vierähtää helposti tovi jos toinenkin.

Jos on hikoillut rankasti, hiusten pesemättä jättäminen on harvoin vaihtoehto. Hätätapauksessa saattaa riittää, että föönaa hikisen kuontalon kuivaksi, mutta kovin kannattava ratkaisu se ei pidemmän päälle ole.

– Hiki saattaa tukkia päänahan huokosia ja aiheuttaa päänahan kuivumista sekä heikentää hiusten kasvua, hiusstylisti Giovanni Vaccaro kertoo StyleCaster-sivuston haastattelussa.

Katso jutustamme vinkit, joiden avulla föönaat hiukset nopeammin kuiviksi. Paljon treenaaville ja hikoileville Vaccaro suosittelee myös säännöllistä päänahan kuorintaa.

Hoida hiuksia samalla kun treenaat

Kun hiukset on pakko pestä jumpan jälkeen, Vaccarolla on ovela ajansäästövinkki kiireisille – hiusnaamion tai -öljyn levittäminen kuontaloon jo ennen treeniä! Nappaat kaksi kärpästä yhdellä iskulla, kun levität aavistuksen kostutettuihin hiuksiin hoitoaineen, laitat ne nutturalle ja lähdet kolisuttelemaan painoja. Muista vain pitää hoitotuotteen määrän kohtuullisena ja varoa sotkemasta välineitä hiuksillasi.

Kevyesti treenaava pääsee vähemmällä. Jos pää ei ole kovin hikinen, Vaccaro antaa luvan jatkaa päivää pesemättä hiuksia. Hiusstylisti Dana Tizzo suosittelee samaisessa StyleCasterin jutussa levittämään hiusten tyveen kuivasampoota jo ennen treeniä, jotta kosteus ei siirry päänahasta hiuksiin.

Hyvä kampaus treeneihin on poninhäntä tai nuttura korkealla päälaella. Hiusrajassa olevien haituvien kostumista ja pörröttymistä voi yrittää estää hikitreeniin tarkoitetun hiuspannan avulla.

Iso-Britannian prinssi joutuu maksamaan varsin pitkän punnan pitääkseen tukkansa lyhyenä.

Iso-Britannian kruununprinssi William, 36, on tehnyt sen, minkä moni kaljuuntuva mies tekee jossain vaiheessa taivaltaan: hän on vetänyt hiuksensa ihan lyhyiksi. Uutinen ei ole sinänsä millään tavalla merkittävä, mutta se, kuinka paljon William on saanut rahaa uppoamaan parturikäyntiin, saa kyllä pohtimaan.

Brittilehti The Sunin mukaan Williamin siilitukan leikkaaminen maksoi nimittäin 180 puntaa eli siis yli 200 euroa. Monet brittiläiset Twitter-käyttäjät ovat olleet tiedosta varsin hämmentyneitä.

– En ole koskaan maksanut enempää kuin kympin hiustenleikkuusta. Tämä mies on ryöstetty, Patrick Smith kommentoi muiden muassa Twitterissä.

Mutta, lähteiden mukaan kalliille hinnalle on kuitenkin selitys!

Ensinnäkin, William käytti hiustenleikkauksessaan puolisonsa herttuatar Catherinen suosimaa kampaajaa. Ja kuten monet tietävät, Katen hiukset ovat monien ihailemat, joten niihin ei taatusti pääse käsiksi ihan kuka tahansa kampaussaksien heiluttelija.

Toiseksi, hiustenleikkuu on mitä todennäköisimmin suoritettu Williamin kotona Kensington Palacessa. Kampaaja on siis joutunut raahaamaan kaikki kampaamotarvikkeensa (eli siis ainakin sakset) ja itsensä studion ulkopuolelle. Ei siis ihan tavanomainen leikkuukeikka kuitenkaan!

Kolmanneksi, kuninkaallisten varat eivät hevillä lopu. Ehkäpä William haluaa tukea kansakuntansa parturiyrittäjiä maksamalla vähän ylimääräistä?

Vitsiä pakenevasta hiusrajasta

Prinssi Williamin kaljuuntuminen on vuosien varrella noussut eräänlaiseksi kuninkaalliseksi vitsiksi. Williamin pikkuveli Harry, 33, on tasaisin väliajoin kiusoitellut Williamia vetäytyvän hiusrajan takia.

– Hän on taatusti fiksumpi kuin minä, me varmistuimme siitä jo koulussa – samaan aikaan, kun hän alkoi kaljuuntua, Harry on todennut.

William itsekin on vaikuttanut suhtautuvan kevyesti hiustensa hupenemiseen. Kun Williamin esikoinen George syntyi vuonna 2013, prinssi vitsaili:

– Hänellä on paljon enemmän tukkaa kuin minulla, kiitos luoja!

Tässä vielä havainnollistava kuva siitä, kuinka suuri muutos prinssin hiuksissa on tapahtunut: 


William hiustenleikkuun jälkeen.
William ennen hiustenleikkuuta.