Kuva: <span class="photographer">Shutterstock</span>
Kuva: Shutterstock

Ensi kesänä luksuskäsilaukun saa aiempaa edullisemmin.

Erityisesti luksuskäsilaukuistaan tunnetulla Mulberryllä on havahduttu seikkaan, jonka me tavalliset ihmiset olemme tienneet jo pitkään: merkin laukut ovat liian kalliita.

Tähtien suosimia Mulberryn veskoja on totuttu näkemään niin Kate Winsletin, Sienna Millerin, Alexa Chungin, Cara Delevingen, kuin esimerkiksi Blake Livelynkin käsivarsilla. Samalla merkin laukkujen hinnat ovat kivunneet peräti yli 5000 puntaan eli yli 6000 euroon.

Nyt jopa Mulberryn uusi johtaja Godfrey Davis on kyllästynyt luksusbrändinsä hintalappuihin. Mies on nimittäin ilmoittanut, että yhtiö on tehnyt virheen nostaessaan jatkuvasti tuotteidensa hintoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Hinnat ovat nousseet huomattavasti. Asia karkasi meiltä vähän käsistä, Davis myöntää The Guardian -lehdessä ja kertoo, että Mulberry aikoo tuoda kesällä markkinoille edullisemman malliston.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kesäkuussa julkaistavan laukkumalliston hinnat tulevat liikkumaan noin 600–850 euron välillä.

Davisin mukaan uuden malliston materiaalien laadusta ei tulla tinkimään, vaikka laukkujen hinnat ovatkin aiempaa huokeampia. Sen sijaan yhtiö on  valmis nipistämään omasta myyntikatteestaan.

Lähteet: The Guardian, Daily Mail

Lue lisää:

Tämä on seuraava it-laukku - suunnittelijana tuttu malli

Uskoistiko, että näiden asujen hintaero on 1413 euroa?

Osaatko lausua luksusmerkkien nimet oikein?

Sisältö jatkuu mainoksen alla