Mitäs tässä, muina naisina trendikkäinä. Kuva: Shutterstock
Mitäs tässä, muina naisina trendikkäinä. Kuva: Shutterstock

Tyylikäs look ei edellytä, että on pukeutunut päästä varpaisiin luksusbrändeihin. Poimi niksit siihen, miten teet asustasi helposti astetta trendikkäämmän.

Viimeisimmän muodin mukaan pukeutuminen voi vaikuttaa työläältä. Aina pitäisi olla ostamassa uusia vaatteita ja tietyn muotin mukaisia asusteita.

Glo.com-sivusto vinkkaa, miten tuoda tyyliinsä ripaus trendikkyyttä nopeilla ja helpoilla tavoilla.

Trendikkään pukeutujan valinnat:

1. Biker-takki
Musta biker-rotsi on klassikko, jonka voi pukea lähes kaikkien vaatteiden kanssa. T-paita, jumppatrikoot ja pitsimekko – kaikki näyttävät hyvältä, kun rouhea takki viimeistelee tyylin.

2. Takki olkapäillä
Fashionistojen näkee tekevän tätä jatkuvasti: Käsiä ei ole pujotettu sisään takin hihoista, vaan takki roikkuu rennosti olkapäiltä. Näin puettuna takki näyttää trendikkäästi viittamaiselta. On eri juttu, kuinka käytännöllinen ja mukava look on.

3. Kerrosta
Jos kerrostaa asunsa useilla eri vaatekappaleilla, ei huomio kiinnity yhteen räväkkään puseroon tai huonosti istuvaan housuntakamukseen. Hullaannu sopivasti ja yhdistä nahkahousujen pariksi läpikuultava paita, jonka ylle vedät neuletakin. Päällystakin voit jättää auki ja kaulaan kietoa muhkean huivin.

4. Huomio kenkiin
Käytätkö normaalisti tennareita? Astu epämukavuusalueen ulkopuolelle ja vaihda matalat kengät korkoihin. Jos taas kuljet aina nilkkureissa, kokeile räikeitä lenkkareita. Persoonalliset kengät piristävät nopeasti asun kuin asun.

5. Leikittele vastakohdilla
Myös pukeutumisessa vastakohdat vetävät toisiaan puoleensa. Crop-top näyttää tyylikkäältä muhkean villatakin kanssa ja boyfriend-farkkujen kaveriksi sopii tyköistuva, naisellisempi yläosa.

6. Satsaa luksustuotteeseen
Niin tylsää kuin se onkin, on nimellä hitusen verran väliä. Klassinen Chanel-laukku ryhdittää muuten arkisen asun, ja RayBanit ohimolla on hetkessä huolitellumpi olo. Satsaa vaikka vain yhteen merkkituotteeseen.

7. Kanna laukkua etualalla
Jos olet hankkinut superkalliin luksuslaukun, pitäähän sen päästä näytille. Sujauta kantohihna olan yli niin, että laukku lepää vatsasi päällä. 

8. Piilota paidan helma
Sujauta paidan etupuolen helma farkkujen sisäpuolelle, jolloin asu näyttää hetkessä kiinnostavammalta ja ryhdikkäämmältä. Testaa rohkeasti eri yläosien kanssa: niin collegepaita, silkkinen liehupaita kuin pooloneulekin saavat uuden ilmeen.

9. Käytä hattua
Skarppi  hattu viimeistelee asun ja saa sen näyttämään supermuodikkaalta. Villaiset lierihatut ovat ihania syksyllä ja säväyttävät arkisimmankin asun.

10. Käytä aurinkolaseja
Tutkimuksen mukaan kaikki näyttävät paremmilta aurinkolasit päässä. 

Lue lisää:

Tämä on syksyn omituisin trendivaate

Hanki syksyn trendivaatteet edullisesti: Bongaa kirpputoreilta nämä hitit