Unna Lehtipuu ja Terhi Majasalmi muistuttavat, että tärkeää sijoittamisessa on myös riskien tunnistaminen. Kuva: Lasse Lecklin
Unna Lehtipuu ja Terhi Majasalmi muistuttavat, että tärkeää sijoittamisessa on myös riskien tunnistaminen. Kuva: Lasse Lecklin

Varallisuusvalmentajat Terhi Majasalmi ja Unna Lehtipuu sekä Me Naiset haluaa herättää naisia ajattelemaan rahaa: kaikilla on mahdollisuus halutessaan vaurastua, se ei ole vain harvojen herkkua.

– Minulla on ystävä, joka sairastui aggressiiviseen syöpään. Hän purki sijoituksiaan ja maksoi itselleen yksityiset syöpähoidot. Puskurit auttavat juuri silloin, kun elämässä on vaikeaa, yrittäjä ja varallisuusvalmentaja Unna Lehtipuu sanoo.

Hän on toinen Me Naisten uusista kolumnisteista ja kirjoittaa varallisuusvalmentaja Terhi Majasalmen kanssa vuoroviikoin sijoittamisesta, säästämisestä ja ylipäätään rahasta.

Lehtipuun mukaan erityisesti naiset heräävät raha-asioidensa hoitoon vasta silloin, kun elämässä tapahtuu jotakin ikävää: sairastuu vakavasti, saa potkut, eroaa tai jää leskeksi. Siksi hän ja Majasalmi kannustavat varautumaan yllättäviin tilanteisiin jo ennakkoon ja miettimään raha-asioita uudelta kantilta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jokaisella säännöllisiä tuloja nauttivalla on mahdollisuus vaurastua.

Heidän mielestään säästäminen ja sijoittaminen kannattavat aina. Ne eivät ole vain isotuloisten hupia. Jokaisella säännöllisiä tuloja nauttivalla on mahdollisuus vaurastua, Lehtipuu ja Majasalmi uskovat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sijoittaminen auttaa myös toteuttamaan haaveita.

– Eräs ystäväni pääsi säästöjensä turvin toteuttamaan unelmansa yrittäjyydestä. Toinen pystyi pitämään puolen vuoden sapattivapaan, harkintatauon kiireisen elämän keskellä, Lehtipuu kertoo.

Jatkossa Me Naiset julkaisee viikoittan rahaan liittyviä juttuja. Varallisuusvalmentaja Unna Lehtipuu ja sijoittaja Terhi Majasalmi kirjoittavat vuoroviikoin kolumneja aiheesta ja julkaisevat Rikastamo-blogiaan.

Lue myös: Varallisuusvalmentaja Unna Lehtipuu: ”Erityislapsen syntymä pakotti miettimään työelämän uusiksi”

Sisältö jatkuu mainoksen alla