4 annosta
Valmistusaika: 5 minuuttia + turpoamisaika 1–8 tuntia

puuro:
2 dl sulatettuja pakastemarjoja (mansikoita ja vadelmia)
2 dl Myllyn Paras Pikakaura + Kuitu -hiutaleita
1 dl pähkinä- tai mantelirouhetta
1–2 rkl juoksevaa hunajaa
2 dl paksua jogurttia (esim. bulgarian tai turkkilaista)

pinnalle:
1 dl marjoja
1 dl Kuidukas Kolmen Viljan leseseosta

Survo marjat ja sekoita ne hiutaleiden, pähkinöiden ja hunajan kanssa yhteen.
Anna turvota hetki, mielellään tunti, mutta yhtä hyvin vaikka yön yli.
Rakenna annokset laseihin kerroksittain. Laita pohjalle marjatuorepuuroa, päälle maustamatonta jogurttia ja koristeeksi vielä marjoja. Ripottele pinnalle leseitä.

Vinkki!
Myös muut Karu-hiutaleet eli pikakaura-ruishiutaleet ja Vekkuli Neljän Viljan pikahiutaleet sopivat tuorepuuroon.

Katso myös:

Punajuurikeitto juustoravioleilla

Blinikakku

Jyväsämpyläsolmut

Kukkapastasalaatti ruistaikinakupissa

Kaurakeksikakku

Letturullat

Mustikka-cupcakes

Kanttarellisarvet

Tuorepuuroshotti

Suklaakorvapuustit

Makupastavuoka

Piparit