Me Naiset

MeNaiset.fi-palvelussa voi osallistua keskusteluihin ja kommentointeihin sivustolla julkaistavien artikkelien yhteydessä, käyttäjien profiilisivuilla sekä keskustelupalsta Tunnefoorumilla.

Mikä Tunnefoorumi on?

Tunnefoorumi on ainutlaatuinen keskusteluympäristö, jolla pyritään setvimään kiinnostavia aiheita eritoten aiheiden herättämien tunteiden tasolla ja erilaisia tunnereaktioita arvostaen.

Tunnefoorumin keskusteluja ei luokitella aiheiden mukaan, vaan keskustelut ohjautuvat kategorioihin sen mukaisesti, mihin tunnekategoriaan viestin lähettäjä on oman viestinsä luokitellut. Keskustelijat voivat ottaa kantaa toistensa viesteihin ja aloittaa omia viestiketjuja.

Viestejä Tunnefoorumille voi kirjoittaa lähtökohtaisesti milloin tahansa. Vanhat viestit löytyvät haulla asiasanan mukaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Muu kommentointi ja keskustelu sivustolla

Artikkelien yhteydessä on kommentointialue, johon voi kirjoittaa kommentteja, kun on kirjautuneena sivustolla. Kuka tahansa voi lukea kommentteja. Kirjoittajan nimimerkki näkyy kommentin yhteydessä, mutta sen voi halutessaan myös piilottaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Profiilisivuilla voi kommentoida Mimmigrammeja ja ottaa yhteyttä profiilin omistajaan Juttele minulle -osiossa. Kommentit ovat kaikkien luettavissa.

Puhekupla-osiossa on reaaliaikainen chat, jossa on kerrallaan näkyvillä neljä kommenttia. Puhekuplaan kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä eikä sisäänkirjautumista.

Vastuu viestien sisällöstä

Jokainen keskusteluihin ja kommentointeihin osallistuva henkilö vastaa itse siitä, että hänen viestiensä sisältö on lakien ja hyvien tapojen mukaista.

Keskusteluihin ja kommentointeihin osallistuva vastaa siitä, että hänellä on kaikki tarvittavat tekijänoikeudet ja muut oikeudet ja/tai oikeudenhaltijoiden suostumukset palvelussa julkaisemaansa materiaaliin. Jos keskustelija tai kommentoija haluaa käyttää jonkun toisen kirjoittamaa aineistoa viestinsä osana, lähde on ehdottomasti mainittava.

Kirjoittaja on Suomen lain mukaisesti rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa viestiensä sisällöstä.
MeNaiset.fi:n keskusteluissa ja kommenteissa julkaistavat mielipiteet eivät välttämättä edusta Me Naiset -lehden tai Sanoma Magazines Finland Oy:n mielipiteitä tai linjaa.

Sanoma Magazines Finland Oy ja Me Naiset -lehti eivät vastaa keskusteluissa ja kommenteissa esitetyistä sisällöistä tai palvelun ulkopuolisille sivustoille vievistä linkeistä eikä linkkien takana olevien aineistojen sisällöistä.

Rekisteröityminen ja nimimerkki

Kuka tahansa voi lukea keskusteluja ja kommentteja. Keskusteluihin osallistuminen ja artikkelien ja muun sisällön kommentoiminen sivustolla edellyttää palveluun rekisteröitymistä ja kirjautumista sisään sivustolle lukuunottamatta Puhekupla-osiota.

Rekisteröitymisen yhteydessä käyttäjä luo itselleen nimimerkin. Valittu nimimerkki näkyy kaikissa rekisteröitymisen takana olevissa yhteyksissä, joissa henkilö sivustolla esiintyy. Jos keskustelija haluaa esiintyä omalla nimellään, omaksi nimimerkiksi voi valita myös oman nimensä. Toisen nimellä esiintyminen on kielletty.

Kun keskustelija tai kommentoija on kirjautunut sivustolle ja julkaisee viestinsä, hänen luomansa nimimerkki näkyy automaattisesti viestin yhteydessä. Keskustelija voi halutessaan myös viestikohtaisesti piilottaa nimimerkkinsä ennen viestin lähettämistä ja esiintyä anonyymina.

Rekisteröitymisen yhteydessä annettuja tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Lisätietoja rekisteröitymisestä ja rekisteröitymisen yhteydessä annettujen tietojen käytöstä löydät Rekisteriselosteesta.

Tekijänoikeudet

Sanoma Magazines Finland Oy:llä on oikeus korvauksetta käyttää ja uudelleenjulkaista tai luovuttaa edelleen muunneltuna tai alkuperäisessä asussaan joko kokonaan tai osittain ja/tai liitettynä johonkin toiseen aineistoon käyttäjän palvelun kautta keskustelupalstoille tai kommentointeihin lähettämää tai välittämää aineistoa Sanoma Magazines Finlandin liike-, tiedonvälitys-, pr-, tai muussa toiminnassa.

Me Naiset -lehti saattaa esimerkiksi poimia otteita keskusteluista, kommenteista tai saamastaan palautteesta ja julkaista niitä lehdessä tai verkkosivustolla.

Keskustelujen valvonta ja asiattomat viestit

Sivuston keskusteluja valvotaan pääsääntöisesti ”Asiaton viesti” -ilmoitusten perusteella. Sivuston ylläpitäjä voi halutessaan poistaa yksittäisiä viestejä, viestien osia tai kokonaisia viestiketjuja tai muokata niiden sisältöä. Sivuston ylläpitäjällä on myös oikeus estää yksittäisen keskustelijan pääsy sivustolle estämällä viestien lähettäminen häirikön käyttämästä IP-osoitteesta.

Keskusteluissa ja kommenteissa on pysyttävä asiassa.

Asiattomia, julkaisukelvottomia viestejä ovat mm. seuraavat viestit tai linkit:

•    Herjaavat, rasistiset ja yksityiselämää loukkaavat viestit
•    Valheellista tietoa tai vihjauksia sisältävät viestit
•    Mainokset tai viestit, jotka tarjoavat lääkevalmisteita
•    Rikokseen yllyttävät viestit
•    Väkivaltakuvauksia sisältävät viestit
•    Siveettömät tai lapsen koskemattomuutta loukkaavat viestit
•    Muulla tavoin MeNaiset.fi:n ylläpidon asiattomiksi katsomat viestit, esim. kiroilua, huutamista ISOILLA KIRJAIMILLA, viestien monistamista ja massapostituksia sisältävät viestit.

Tervetuloa mukaan!

Toivotamme kaikki tervetulleiksi keskustelemaan ja kommentoimaan sekä viihtymään Tunnefoorumilla ja koko sivustollamme. Viihtyvyyden takaavat mm. tässä kerrottujen sääntöjen noudattaminen sekä kaikin puolin asiallinen, toisia kirjoittajia ja heidän mielipiteitään arvostava sananvaihto.

Sisältö jatkuu mainoksen alla