Toyota Versossa on sekä viisi- että seitsenpaikkaiset mallit.
Toyota Versossa on sekä viisi- että seitsenpaikkaiset mallit.

Perheille suunnattu Toyotan tila-auto on moderni ja monikäyttöinen.

Toyotan uusi tila-auto Verso vastaa kysyntään, jos jaloissa telmii liuta lapsia ja mukaan pitää mahtua niin ruokaostokset kuin teinin harrastuskassit.

Istuimia Versosta löytyy mallista riippuen viidelle tai seitsemälle. Koeajossa oli jälkimmäinen. Seitsenpaikkainen auto taipuu moneen, sillä sisätiloja on helppo muunnella: Easy Flat -istuinjärjestely tarjoaa peräti 32 erilaista vaihtoehtoa.

Kaikki toisen ja kolmannen rivin penkit ovat erillisiä, ja niitä voi liikuttaa ja kaataa yksitellen halutulla tavalla. Verson valttina onkin sen todellinen monikäyttöisyys.

Matkustamo on avara ja moderni. Mittaristo on siirretty ratin takaa keskemmälle kojelautaa ja vaihdekeppi on normaalia korkeammalla. Tärkeimmät hallintalaitteet hahmottuvat nopeasti ensisilmäyksellä. Matkustamon ilmavuutta korostaa lisävarusteinen panoraamakatto.

Saatavilla on kaksi bensamoottoria sekä kolme dieseliä. Valmistajan mukaan moottoreiden suorituskykyä on lisätty samalla, kun päästölukemia on saatu tämän päivän vaatimusten mukaisesti pienennettyä.

Toyota Verso 1,6 Valvematic Linea Terra, 7 paikkaa

Hinta: 25 862 €
Keskikulutus: 6,7 l/100 km
Teho: 132 hv
Kiihtyvyys: 0–100 km/h  11,7 s
Huippunopeus:195 km/h
CO2: 158 g/km