Nyt joka pimu ja täti pelikonsolille: syksyn uutuushitit ovat sairaan hauskoja, helppoja ja tehokkaita pepun sohvalta nostattajia.

Nyt joka pimu ja täti pelikonsolille: syksyn uutuushitit ovat sairaan hauskoja, helppoja ja tehokkaita pepun sohvalta nostattajia.

Nintendo Wii Tetris Party Deluxe
Polvet notkuvat, palikat putoavat

Kokeilin klassikkopeli Tetristä tasapaino­laudan avulla. Kun palikoita ohjataan näp­pärien sormien sijaan koko vartalon liik­keillä, pelikenttä on perinteistä pienempi ja palikat yksinkertaisempia kuin alkuperäiset tetriminot. Pelissä saa pisteitä paitsi tyhjen­netyistä riveistä myös aktiivisuudesta. Hiki ei huojuessa tule, mutta kun tahti alkutaso­jen jälkeen kiihtyy, painonsiirtojen kanssa saa olla tarkkana. Taustalla soi vanha tuttu Kulkukauppias, johon tasapainoiluani sivum­malta seurannut mies kypsyy nopeasti.

Tetris Party Deluxe -pelissä on uutuuksia myös Wii-peliohjaimella pelaavalle. Eri peli­tiloja on kaikkiaan parikymmentä, joista täy­sin uusia on kuusi ja uudistettuja neljä. Jos palapeli puuduttaa jopa Master Mode -vauh­dissa, pelaaja voi vaikka rakentaa Everest-luokan vuoren minikokoiselle kiipeilijälle tai pujotella palikkaa kimurantin reitin läpi äärettömiin syvyyksiin.

Tetris Party Deluxe -peli 39 e. Wii-konsolipaketti 229 e (sis. Wii-pelilaite, Wii Sports- ja Wii Sports Resort –pelit, Wii-ohjain, Wii–lisäohjain, Wii Motion Plus -tarvike ja tarvittavat kaapelit TV-liitäntää varten), Wii Balance Board 129 e (myydään yhdessä Wii Fit Plus -pelin kanssa).

Teksti Riina Paakkinen Kuvitus Anu Nieminen