Nyt joka pimu ja täti pelikonsolille: syksyn uutuushitit ovat sairaan hauskoja, helppoja ja tehokkaita pepun sohvalta nostattajia.

Nyt joka pimu ja täti pelikonsolille: syksyn uutuushitit ovat sairaan hauskoja, helppoja ja tehokkaita pepun sohvalta nostattajia.

Playstation Move
Kapula antaa porkkanaa

Pleikkakolmosen liikeohjain ja kamera heittävät pelaajan sisään sportin tiimel­lykseen. Ohjaimen analogisella sauvalla ja suuntanäppäimellä on helppo käsitellä pe­lihahmoa – ainakin, jos pleikka on jo pelikonsolina tuttu. Ohjain on tarkka, tyylikäs, reagoi todella hyvin liikkeeseen ja antaa pa­lautetta värisemällä ja vaihtamalla väriä.

Grafiikat ovat loistavat. Tätä on kiva pela­ta nimenomaan kaverin kanssa: sporttipelis­sä erityisesti rantalentis ja frisbeegolf kieh­toivat. Petankkia heittelin hetken yksinäni, mutta harmitti, kun kukaan ei ollut näke­mässä supertuloksiani.

Hyväkuntoiselle ei näissä sportpeleissä oikein tahdo tulla hiki, mutta hauskaa riittää. Syksyn aikana Movella julkaistaan kymmeniä pelejä, niin että antaa sataa vaan räntää.

Tätä pakettia varten tarvitset valmiiksi Playstation 3 -pelikonsolin.

Playstation Move -starttipaketti, 69,90 e, sisältää Move-liikeohjaimen, Playstation Eye -kameran sekä aloituslevyn, jolla on yhdeksän pelidemoa. Yksittäinen liikeohjain, 42,90 e, Move-pelit 44,90 e / kpl.

Teksti Ulla-Maija Paavilainen Kuvitus Anu Nieminen