MeNaiset.fi parkkeeraa tällä viikolla kuusen juureen. Metsäaiheinen yhteistyö Suomen luonnonsuojeluliiton kanssa näkyy retkenä, testinä, tarinoina ja reportaasina. Hiljenny hetkeksi ja kuuntele puiden huminaa.

Metsäläisiä, taatusti! –reportaasin kirjoittaja Kaisa Viitanen löysi monta vastausta kysymykseen ”mitä suomalaisnainen ajattelee metsästä”. Kaisan omatkin ajatukset selkiintyivät aarniometsän rauhassa. Mitä sinulle tulee mieleen, kun ajattelet metsää? Kerro oma tarinasi. Samalla tuet osaltasi metsien suojelua ja olet mukana kolmen hienon Olympus µ-kameran arvonnassa.

Nyt kannattaa myös toimia, jotta pääsee elokuussa metsään hyvässä seurassa ja oikein oppaan kanssa – ilmoittaudu mukaan Me Naisten lukijaretkille Nokian tai Luukin maisemiin!

Metsäteeman lisäksi MeNaiset.fi:ssä on tällä viikolla muutakin kiinnostavaa. Karvanpoistotestissä kokeiltiin kolmea tapaa saada bikiniraja siistiksi. Ja täältä selviää, miten kesälomalla lekottelevan verkkotoimittaja Maija Kangasluoman suosikille Tommy Lindgrenille kävi Kuumin Kesämies –äänestyksessä. Ei kovin hyvin. Mutta Koop pärjäsi, tietty.

Hyvää heinäkuun alkua metsiin, laitureille ja toimistoihin!

Heidi

Ai niin, ja mikä sen valkoisen kukan nimi olikaan?