Sami Kuronen toivoo, että Temptation Island saa jatkoa. ”Jatkan joka tapauksessa televisiossa, sillä Toisenlaiset äidit kuvataan huhtikuun lopussa.” Kuva: Jonna Öhrnberg
Sami Kuronen toivoo, että Temptation Island saa jatkoa. ”Jatkan joka tapauksessa televisiossa, sillä Toisenlaiset äidit kuvataan huhtikuun lopussa.” Kuva: Jonna Öhrnberg

Deittisarja Temptation Island on saanut Sami Kurosen pohtimaan voiko mihinkään luottaa sataprosenttisesti.

Temptation Island Suomi -ohjelmaa juontava Sami Kuronen on nähnyt deittisarjan kuvauksissa jo useasti, miten ihmiset saapuvat saarelle itseluottamusta puhkuen ja varmana parisuhteensa kestävyydestä.

– Mutta heti kun erosta on kulunut muutama tunti, on ensimmäiset bileet ja tarjolla on viinaa, näkee miten altis ihminen on houkutuksille. Ja tämä on paikka, jossa on kameroita. Mitä se sitten on, kun lähdetään poika- tai tyttöporukalla baariin ilman, että kukaan taltioi mitään? Silloin riski jäädä kiinni on paljon pienempi, Kuronen mietti eilen Porvoossa järjestetyssä Radiogaalassa.

Ristiriita on saanut Kurosen pohtimaan, voiko mihinkään todella luottaa sataprosenttisesti. Juontaja on vakituisessa parisuhteessa Mirkka Torikan kanssa.

– Toivon, että voisi, mutta ehkä on parempi olla pieni pelko perseessä koko ajan. On hyvä ymmärtää, että ihan kaikki tässä elämässä on mahdollista. Suhtaudun nyt varauksella asioihin eri tavalla.

Kuronen luonnehtii itseään mustasukkaiseksi poikaystäväksi.

– En voisi ikinä mennä ohjelmaan osallistujaksi. Ei siksi, että tekisin jotain, vaan koska olen nähnyt läheltä miten huonoksi ihminen menee henkisesti, joka on nähnyt oman kumppanin sähläävän. Hajoaisin ensimmäisellä iltanuotiolla.

Kuronen muistuttaakin, että kotisohvalla ei välttämättä ymmärrä miten kovia paikkoja ihmisille sarjassa tulee eteen.