Tällä viikolla poimitaan parhaat palat syksyn catwalkeilta ja herkutellaan juustoruuilla. Toimittaja paljastaa, minkälainen oli juttukeikka naturistileirille.

Syksy kolkuttelee jo ovella, mutta onneksi viilenevistä illoista on jotain iloakin: käytössä kyllästymiseen asti kuluneet kesähepenet saa pakata kaappiin ja ottaa esille syysvaatteet. Syysmuodin tuoreimpia tuulia voit haistella artikkeleista Syksyn stydeimmät asusteet ja Sekoita syysmuodin aineksia.

Toimittaja Tiina Hämäläinen päätyi tänä kesänä yhdelle uransa erikoisimmista juttukeikoista: naturistien kesäleirille. Lue Jälkikirjoitus-blogista, miltä Tiinasta tuntui, kun kaikki haastateltavat olivat aatamin asussa.

Haluatko antaa oman panoksesi Me Naisten tekemiseen? Nettisivuillamme on parhaillaan menossa monenmoista kyselyä ja äänestystä, joilla etsimme lukijoiden kokemuksia ja näkemyksiä artikkeleitamme varten. Haluamme tietää muun muassa, koetko syyllisyyttä terveysasioista, oletko valittanut tuotteista tai palveluista, minkälaista ripsiväriä käytät ja mitkä ovat kotiruokasuosikkisi. Vastaa ja vaikuta!

Testaa myös herkulliset juustoreseptit ja opi elämään myöhästelemättä.

Mukavaa syksyn odotusta!

Maija