Herkkuvärisillä hanskoilla piristyy ankeinkin asu.

Lollipop, mitä värejä ja koristeita! Suomalaisten talviunivormu on musta talvitakki, siitä ei pääse mihinkään, mutta jo ilme piristyy, kun hihansuista pilkistävät herkkuväreillä, hapsuilla ja helmillä kuorrutetut hansikkaat. Ja kainostelijoille tiedoksi: joskus viktoriaanisella ajalla vain hienot ladyt käyttivät hansikkaita, mutta kyllä näihin passaa sormensa piilottaa, vaikka ei olisikaan ihan kaupungin kermaa.

Älä mieti liikaa, mikä mätsää minkäkin kanssa, vaan valitse värikimarasta ainakin yksi pari perusvarmojen mustien ja ruskeiden vaihtoehdoksi. Nämä eivät varmasti hukukaan yhtä helposti!

Kuvan hanskat vasemmalta oikealle: Näissä ajokäsineissä kelpaa painaa kaasua, pinkit hanskat 135 €, Minna Parikka. Ja sitten alkoi tehdä mieli sukulakuja, namskis näille tehosteväreille, noin 23 €, TopShop. Perusmustaan nahkaan saa särmää pronssista, 99 €, Ted Baker. C-vitamiinia syksyn synkempiin päiviin. Oransseissa käsineissä on kasmirvuori, 111 €, Fancy Fanny. Pehmeää mokkanahkaa ja söpöt rusetit päälle, 24,95 €, Lindex. Säkkipillit soimaan: vihreää skottiruutua kultapalluroiden kera,  24,95 €, Pieces. Kultahippuja lumikuningattarelle, 68 €, Sakari Sauso.