Me Naiset nostaa tällä viikolla kuntoa, paneutuu ravitsemusterapiaan ja paljastaa, miksi toimitus on hurahtanut joogaan.

Syksyllä tekee usein mieli koittaa jotain uutta. Kesän löysäilyn ja nautintojen jälkeen keho kaipaa treeniä.

Jooga on viime vuosina kerännyt valtavasti uusia harrastajia myös Suomessa. Osa heistä on innostunut lajista niin paljon, että kokoontuu kesäisin viikon mittaiselle joogaleirille Turun saaristoon. Tällä kertaa mukana oli myös toimittaja Iida Riekko. Hän kuvaa reportaasissaan retriitin tunnelmia ja sitä, miten alkujaan hippien suosimasta lajista kasvoi Suomessakin koko kansan harrastus.

Myös moni Me Naisten toimittaja on hurahtanut joogaan. Lue heidän kokemuksistaan Jälkikirjoitus-blogista.

Elämäntaparemontin voi aloittaa myös muuttamalla ruokailutapoja. Yhä useampi suomalainen hakee siihen apua ravitsemusterapeutilta. Mutta mistä ravitsemusterapeuttia kannattaisi etsiä?

Aivoille virikkeitä tarjoaa kansan- ja työväenopistojen monipuolinen kurssitarjonta. Kielet ovat monen aikuisopiskelijan suosikki, mutta ennen opintojen alkua on hyvä tutustua kielen oppimisen peruskysymyksiin. Esimerkiksi siihen, onko meillä kaikilla kielipäätä?

Me Naisten nettisivuilla pyörii parhaillaan Suomen Syöpäjärjestöjen kanssa toteutettu Roosa nauha –kysely. Kerro meille, oletko kohdannut rintasyövän työpaikallasi. Vastausaikaa on 3. syyskuuta asti.