”Kuka pierua pidättää, se tautia idättää”, mies hoki jatkuvasti. Kuva: Shutterstock
”Kuka pierua pidättää, se tautia idättää”, mies hoki jatkuvasti. Kuva: Shutterstock

Naiset kertovat kerrasta, kun ei vain sytyttänyt.

Huonot hampaat vai kimeä puheääni? Vauva-lehden keskustelupalstalla keskustellaan siitä, mikä pieni ja typerä syy sai kiinnostuksen lopahtamaan miestä kohtaan. Hyvä ohjenuora sanoo, että uutta ihmistä ei välttämättä kannata tuomita yksityiskohtien vuoksi, mutta joskus jotain pientä ja harmitontakin piirrettä voi olla vaikea käsitellä.

Listasimme keskustelusta 20 oudointa syytä, mitkä olivat naisille totaalisen turn off. Moni hyvä mies ja upea parisuhde on luultavasti jäänyt välistä näiden syiden vuoksi, mutta minkäs sille mahtaa, kun ahdistus iskee. Ei mitään.

1. ”Hän käytti vaaleanpunaisia v-aukkoisia t-paitoja.”

2. ”Mies kehui minua. Vein siis baarista kotiin oikeasti lupaavan oloisen tyypin, mutta kun hän sanoi minulle, että "sä olet ihanin tyyppi kenet oon koskaan tavannut", kiinnostukseni lopahti täysin. Olen tosi antiromanttinen ihminen, enkä siedä siirappisia lässytyksiä juuri ollenkaan.”

3. ”Hän puhui itsestään muodossa ”meikäläinen”.”

4. ”Mies mainitsi ensitreffeillä fraasin ”tunkekaa ne innovaatiot perseeseenne”.”

5. ”Mulla on satavuotiaassa kämpässäni huolella vaalitut vanhat parketit ja tapetit. Muutaman sekunnin silmäiltyään mies alkaa selostaa, miten me laitetaankin tänne yhdessä laminaatit ja valkoista muovimaalia seiniin.”

”Mies pakotti minut katsomaan kanssaan Salattuja elämiä.”

6. ”Menin baarista komean miehen kanssa hänen luokseen. Hän työnsi munansa ekalla kerralla suoraan kuivana kakkoseen, ja sanoi: "Tää on mun juttu".”

7. ”Mies jätti jarruraidat pönttöön.”

8. ”Yksi mies oli huonosti romanttinen. Se kirjoitti aika kökköjä runoja ja lähetteli niitä tekstarilla. Siis runot olivat tyyliin: Tule porekylpyyn kanssani se kuplii ihanasti. Tahdon kanssasi uimaan ihan tosi alasti.”

9. ”Hän pakotti minut katsomaan kanssaan Salattuja elämiä. Mitään ei saanut puhua, edes mainoskatkolla. Laittoi kättä suuni eteen, jos yritin kysyä jotain juonesta.”

10. ”Mies kysyi kerran ravintolassa tarjoilijalta, oliko hänen syömänsä pihvi possua vai nautaa.”

”Mies jätti veden säästämiseksi vessan vetämättä, jos ei tullut kiinteää tavaraa.”

11. ”Suunnilleen ekoilla treffeillä hän sanoi menevänsä kuselle. Niin junttia.”

12. ”Mies oli eronnut. Hänen ex-vaimonsa oli lähtenyt edeltä toiseen maahan töihin ja vähän sen jälkeen löytänyt uuden. Vaikka erosta oli jo aikaa, kun tapailimme, niin minua se häiritsi silti.”

13. ”Mies tuli mun luo ekaa kertaa yökylään muovipussin kanssa, jossa oli sukat (valkoiset) ja hammasharja. Ei jääny yöksi. En pystynyt.”

14. ”Kutsui suuseksin antamista naiselle termillä "maiskis slurpsis nam".”

15. ”Mies jätti veden säästämiseksi vessan vetämättä, jos ei tullut kiinteää tavaraa.”

”Kuiva räkäkikkari törötti sierainvaosta.”

16. ”Mies, joka ensimmäisen seksikertamme jälkeen meni suihkuun ja palasi sieltä kuivaten itseään niin, että sahasi mun valkoisella isolla kylpypyyhkeellä persvakoaan edestakaisin.”

17. ”Jos mies tunnustaa rakkautensa lyhyen tuntemisen jälkeen, kiinnostukseni lopahtaa. Koska eihän se sitä kuitenkaan tarkoita, haluaa vain kuulla minun rakastavan häntä. Tällaisten tyyppien rakkaus yleensä myös loppuu hyvin nopeasti, koska ovat epävarmoja itsestään eivätkä tiedä mitä haluavat.”

18. ”Kuiva räkäkikkare törötti sierainvaosta. Yritin kovasti olla tuijottamatta, mutta syrjäsilmällä katsoin sitä koko ajan. Oli tuskallista, kun hän halusi suudella.”

19. ”Mies hoki koko ajan ”kuka pierua pidättää, se tautia idättää”.”

20. ”Mies näytti ensitreffeillä, kuinka on tallettanut kännykkänsä taustakuvaksi minun kuvani, jonka oli tallettanut deittisivustoltani. Emme ollenkaan vielä tunteneet toisiamme.”

Kerro kommenteissa, millaisen pienen asian takia sinun kiinnostuksesi on lopahtanut?