16 kpl
Valmistusaika: 1 1/2 tuntia

taikina:
1 pkt (1 kg, 8 levyä) Myllyn Paras Pullataikinalevyjä
200 g (2 dl) paistonkestävää aprikoosi- tai appelsiinimarmeladia
100 g tummaa suklaarouhetta tai -raastetta
(50 g mantelilastuja)
1 muna

pinnalle:
raesokeria tai mantelilastuja

Laita pullataikinalevyt leivinpaperin päälle pellille ja peitä ne leivinliinalla. Anna levyjen kohota paksuudeltaan kaksinkertaisiksi lämpimässä paikassa, esimerkiksi 40-asteisen uunin keskitasolla tai kuuman veden täyttämän keittiöaltaan päällä. Kohoamiseen menee noin puoli tuntia. Levitä taikinalevyille ohut kerros notkistettua marmeladia niin, että se peittää levyt kokonaan. Ripottele päälle suklaaraastetta ja halutessasi mantelilastuja. Kääri levyt kapeammasta reunasta venyttäen tiukalle rullalle. Nipistä jokaisen rullan saumakohta kiinni ja jätä se rullan alle. Leikkaa jokainen rulla 2–3 osaan. Paina paloja keskeltä alas niin, että pullaan muodostuvat korvat.
Kohota pullat kaksinkertaisiksi lämpimässä paikassa (noin puoli tuntia).
Voitele kohonneet pullat munalla ja ripottele päälle raesokeria. Paista 200–210-asteisen uunin keskitasolla noin kymmenen minuuttia, kunnes pullat saavat kauniin värin.

Vinkki!
Voit valmistaa samalla ohjeella korvapuusteja myös valkosuklaasta.

Katso myös:

Punajuurikeitto juustoravioleilla

Blinikakku

Jyväsämpyläsolmut

Kukkapastasalaatti ruistaikinakupissa

Kaurakeksikakku

Letturullat

Mustikka-cupcakes

Kanttarellisarvet

Tuorepuuroshotti

Suklaakorvapuustit

Makupastavuoka

Piparit