Kuvat
Shutterstock
Tinderissä seksiseura on yhden pyyhkäisyn ja muutaman viestin päässä. Tai oli ennen koronavirusta.
Tinderissä seksiseura on yhden pyyhkäisyn ja muutaman viestin päässä. Tai oli ennen koronavirusta.

Korona vaikuttaa kaikkeen – ja sinkkujen seksielämän kannalta vaikutukset lienevät kielteisiä. 

Seksille on nyt runsaasti mahdollisuuksia, kun kodin ulkopuolinen elämä on rajoitettu minimiin.  Etätöissä lounastauko on helppo viettää seksin merkeissä. Illat eivät kulu harrastuksissa, joten aikaa riittää myös läheisyydelle. Koronavirus, mikä ihana tekosyy!

Kun oleskelu neljän seinän sisällä alkaa kiristää hermoja, pelehtiminen rentouttaa. Se saa myös unohtamaan muun maailman, velvollisuudet ja koronan.

Ties vaikka vauvakadolle saataisiin stoppi, kun suomalaiset linnoittautuvat koteihinsa! 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kuinka käy deittailun?

Kaikkien kannalta tilanne ei kuitenkaan ole auvoinen. Yhden aikuisen taloudet tiukimmassa tilanteessa, kuten monesti muulloinkin. Miten käy sinkkujen seksielämän tänä poikkeuksellisena aikana?

Ei hyvältä vaikuta: Lähikontaktit ovat pannassa. Ravintolat, baarit ja kahvilat tyhjenevät. Tapahtumat on peruttu. Kaupungit hiljenevät. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tinderiä ei sentään ole kielletty, mutta harvan mielestä kuulumisten vaihtelu matchien kanssa on se hauskin osuus Tinderin käytössä. Antoisa deittailu ja hyvä seksi vaativat fyysistä lähikontaktia myös vuonna 2020. 

Netflix-hittisarja Love is Blind tuo hieman toivoa. Siinä amerikkalaissinkut rakastuvat toisiinsa pelkkien etäkeskustelujen perusteella. Silti: miten käy seksin ja deittailun? Kerro sinä meille ja osallistu jutuntekoon! Olemme sitoutuneet suojaamaan vastaajien yksityisyyttä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla