Heinikossa suhisee. Kuva: Shutterstock
Heinikossa suhisee. Kuva: Shutterstock

Ei siis genitaalipöheiköissä vaan siellä luonnonhelmassa, jonne niin moni suomalainen tuntee taas tarvetta mennä lempimään.

1. Borrelioosi, puutiaisaivokuume

Jos punkit kerta hyökkäävät imemään nahkaasi jo silloin, kun vain kävelet heinikossa, entäpä siinä tapauksessa, että kieriskelet siellä alasti. Helpompaa on, että leikitte punkintarkastusta sisätiloissa.

2. Järvisyyhy

Haluatko tehdä sitä vedessä ja jalat mutaan uponneena? Kukapa ei. Muista, että mutapohjaisissa järvissä voi elää ällöjä verimatoja, jotka imevät vartaloon rumia mutta vaarattomia näppyjä. Tällaisina järvien lämpötila-aikoina suurempi haaste on kuitenkin projektin vaatiman suoristuskyvyn saavuttaminen ja ylläpito.

3. Naarmut ja hankaumat

Jos luulet, että heinäpelto on jotenkin pehmeän eroottinen alusta, olet naivi kaupunkilainen, joka on katsonut liikaa vanhoja kotimaisia elokuvia.

4. Hyttysenpuremat

Kovimpaan itikkasesonkiin voi tietysti yhdistää leppoisan s/m-henkisen tuokion, jossa samalla läiskitään kumppanin kankulta hyttysiä.

5. Oksat, risut, havunneulaset

Uskomattoman teräviä. Kuin tekisi sitä siilin selässä.

6. Kylmyys

Pitkät alusvaatekerrastot eivät ole seksintappajia, vaikka niin usein väitetään. Kokeilepa, miten erotiikka lähtee sujumaan neljäasteisessa suviyössä topissa ja mikrosortseissa.

7. Bonus: autoseksi

Hyvä vaihtoehto luonnonseksille, kunhan auton koko on soviteltu pariskunnan koon mukaan. Muista valmistelut: käsijarru päälle, penkkien selkänojat alas ja takapuolet poispäin töötistä.

Lue myös:

Mitä seksinpuute voi aiheuttaa?

Mitä tehdä, kun seksi vain jää? Neljä vinkkiä

Tällaista seksiä naiset harrastavat yhä useammin