Naisen orgasmikykyä saa kiittää oikeasta anatomiasta. Kuva: Colourbox
Naisen orgasmikykyä saa kiittää oikeasta anatomiasta. Kuva: Colourbox

Uuden tutkimuksen mukaan mitoilla on merkitystä naisen orgasmissa.

Oikeat koskettelutekniikat. Rennot ajatukset. Peniksen koko. Nämä asiat ovat useimmiten esillä, kun puhutaan naisten orgasmista ja siitä, miten sen voi parhaiten saada.

Vastikään julkaistun yhdysvaltalaistutkimuksen mukaan naisen alapään anatomia on yhtä tärkeä, ellei jopa tärkein asia tässä tilanteessa. Sukupuolielinten muoto on se seikka, joka vaikuttaa eniten naisen seksielämään.

Lue myös: Nainen voi saada orgasmin vain yhdellä tavalla – suomalaisprofessori tyrmää tutkimuksen

Jos orgasmin haluaa saada yhdynnässä, tutkijoiden mukaan avainasemassa on klitoriksen sijainti. Asiasta kertoo Medical Xpress.

Tutkimus julistaa, että maaginen luku on 2,5 senttimetriä. Eli jos klitoris sijaitsee korkeintaan 2,5 sentin päässä virtsaputken suulta, nainen onnistuu saamaan orgasmin yhdynnässä.

Jos klitoriksen sijainti on yli kolmen senttimetrin päässä virtsateiden suulta, naisen yhdyntäorgasmi on epätodennäköisempi. Tutkijat perustelevat väitettään sillä, että naiset, joilla on klitoris ja virtsateiden suu ovat lähellä toisiaan, altistuvat yhdynnässä enemmän suoralle hankaukselle sekä kiihottumiselle. Juuri siksi orgasmikin tulee helpommin. 

Tutkimus esiteltiin Clinical Anatomy -julkaisussa.

Häpeämätön nainen 50 v

Tutkimus: maaginen luku on 2,5 cm – se tuo naiselle orgasmin yhdynnässä

Klitoriksen sijainti ei ole ongelma, jos naisella on yksi tai kaksi kättä. Monesti ongelma on se, ettei mies halua naisen stimuloivan itse omaa klitoristaan, eikä mies osaa sitä oikein tehdä. Oikean kohdan ja voiman löytää vain nainen itse, ja voin vakuuttaa ettei oikea metodi ole hinkata klitorista verille suoralla kosketuksella, kuten mieskään ei välttämättä nauti siitä että nainen masturboi häntä niin että se pieni kudosliuska esinahan tyvessä terskan alapuolella (Frenulum) repeää. Tätäkin...
Lue kommentti