Tavallin kondomi saa Kuva: Shutterstock
Tavallin kondomi saa Kuva: Shutterstock

Onko galaktisesta lakista tulevaisuuden kondomiksi? Vähän epäilyttää, vaikka sen lupaillaan moninkertaistavan (miesten) nautinnon.

Kalifornialainen keksijä Charlie Powell on kehittänyt tulevaisuuden kondomin, jota hän kutsuu Galactic Capiksi. Kondomin nimi paljastaa jo, miten se eroaa esikuvastaan: "galaktinen lakki" on kuin pieni hattu, joka asetetaan peniksen päähän ennen yhdyntää. Se pysyy kiinni teipillä.

Keksintö takaa lisää nautintoa miehille, mutta ei suojaa Huffington Postin artikkelin mukaan sukupuolitaudeilta yhtä tehokkaasti kuin tavallinen kondomi. Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA ei ole vielä antanut hyväksyntää galaktiselle lakille.

Me Naiset kirjoitti aikaisemmin Bill ja Melinda Gatesin säätiön kondomikisasta, jossa etsittiin tulevaisuuden kondomia. Myös Powell otti kilpailuun osaa luomuksellaan, mutta ei pärjännyt finaaliin asti. Finaalissa nähtiin muun muassa nahkakondomi, kahvallinen ja asetillinen kumi sekä lämpeneviä, päällä muotoutuvia ja erityisohuesta materiaalista valmistettuja ehkäisyvälineitä.

Lisää Galactic Capista joukkorahoituspalvelu IndieGoGo:ssa.

Lue myös:

Nuori, näin tädit hankkivat kondomeja omassa nuoruudessaan – lue vinkit!

Näin valitsette oikeanlaisen kondomin

Onko Robin liian nuori kondomilähettilääksi?