Seksi ei suju, kun mielessä on vain se yksi asia. Kuva: Shutterstock.
Seksi ei suju, kun mielessä on vain se yksi asia. Kuva: Shutterstock.

Mikä estää hyvän seksielämän? Uudessa tutkimuksessa yksi tekijä nousi ylitse muiden.

Seksimyytit, niitä riittää! Yksi vahvimmista liittyy naisten seksihaluihin: että ei paljon kiinnosta. Tämäkin on potaskaa, kertoo Huffington Post.

Lehti raportoi uudesta hedelmällisyyssovellus Kindaran tekemästä tutkimuksesta, johon osallistui 500 sovellusta käyttävää naista. He kertoivat seksikokemuksistaan ja seksiin liittyvistä asenteistaan.

Selvisi ainakin seuraavat asiat:

1. Yli 50 prosenttia naisista haluaa enemmän seksiä

53,2 prosenttia vastaajista haluaa enemmän seksiä, kun taas 46,8 prosenttia oli tyytyväisiä seksin määrään. Melkein kolme neljästä sanoi, että haluaisi seksiä enemmän kuin kolme kertaa viikossa.

2. Suuri osa naisista saa orgasmin seksin aikana ainakin kerran 

Jopa 38,6 prosenttia vastaajista sanoi saavuttavansa orgasmin kumppaninsa kanssa ainakin kerran seksin aikana. Vajaa neljännes taas saa orgasmin usein. Ääripäiksi jäivät 2,8 prosenttia vastaajista, jotka eivät koskaan saa orgasmia kumppanin kanssa. Kadehdittavaksi toiseksi ääripääksi asettuivat ne 10,2 prosenttia, jotka saavat orgasmin useita kertoja seksin aikana.

3. Esileikki ja tunneside ovat tärkeitä

Suurin osa vastaajista (53,2 prosenttia) kertoi, että tunneside on tärkein edellytys hyvään seksiin. Hyvänä kakkosena tuli esileikki. Myös hyvää kommunikointia arvostettiin.

4. Stressi haittaa seksistä nauttimista

Suuri osa, 39,2 prosenttia, sanoi stressin haittaavan seksielämää. Toisiksi yleisimpänä esteenä tuli se, että kumppanin kanssa ei synkkaa.

Mutta mitä tästä opimme: taas yksi hyvä syy ottaa vähän iisimmin elämässä.

Lähde: Huffington Post