No nyt on tilaa mielikuvitukselle! Kuva: Shutterstock
No nyt on tilaa mielikuvitukselle! Kuva: Shutterstock

Miksi odottaisit lomaan asti? Vuokraa huone vaikka lähimmästä hotellista – sekin toimii!

Arjesta irrottautuminen tekee hyvää – myös seksielämälle. Nyt siihen on löytynyt myös tieteellinen selitys: hotellin sängyssä peuhatessa aivot tuottavat erilaisia kemiallisia reaktioita kuin kotisängyssä sanoo seksineuvoja, psykoterapeutti ja parisuhdekirjailija Ian Kerner Huffington Postissa.

– Hotellihuoneessa on uutuudenviehätystä, joka lisää aivoissa dopamiinin eritystä. Dopamiinilla on merkittävä rooli seksuaalisessa kiihottumisessa, Kerner sanoo.

Dopamiini on keskushermoston välittäjäaineena toimiva hormoni, joka tunnetaan myös mielihyvähormonina.

Sen lisäksi, että hotellissa on uutuudenviehätystä, se myös vähentää ahdistuneisuutta. Toisin kuin usein kotona, hotellissa ei ole tekemättömistä askareista muistuttavia pyykkikasoja, järjestämättömiä kirjahyllyjä, lukemista odottavia opuksia tai lasten valokuvia. Hotelli tarjoaa sopivan hengähdystauon ja hetkellisen paon todellisuudesta.

– Kiihottuakseen etenkin naisten tulisi voida kytkeä pois päältä aivoistaan ne alueet, jotka reagoivat stressiin ja ahdistukseen. Hotelli tarjoaa luksusta, joka automaattisesti auttaa ihmisiä unohtamaan ahdistuksensa, Kerner toteaa.

Valitse hyvä huone

Kernerin mukaan hotelliin kirjautuminen on jo itsessään lupaus hemmotella itseään. Hyvä valaistus, kalliit lakanat ja kynttilät avittavat oikeaan tunnelmaan.

– Hotelleissa on jotain kaihoisaa ja ylellistä, joka saa olon tuntumaan tavallista seksikkäämmältä.

Eli jos haaveilee vipinästä vällyjen välissä, kannattaa ehkä valita se ripauksen enemmän luksusta sisältävä hotellihuone.

Ei siis ihme, että juuri lomiin kohdistuu kiihkeitä toiveita.

Lomaseksi on tärkeää peräti 89 prosentille alle 35-vuotiaista miehistä, paljastuu Tjäreborgin teettämästä tutkimuksesta, johon osallistui yli 2 600 miestä. Myös isät odottavat lomalta intiimejä hetkiä. 84 prosenttia heistä pitää lomaseksiä tärkeänä osana lomaa.

Ja toisaalta, miksi edes odottaa lomaan asti! Mikä estää varaamasta lähistöltä hotellihuonetta vaikka vain yhdeksi, kiihkeäksi yöksi? Miten ihanaa olisikaan lähteä yhdessä vietetyn yön jälkeen töihin hotelliaamiaisen kautta.

Vaginassa piipahtaneita tikkukaramelleja myydään nettisaiteilla usein käytettyjen pikkuhousujen kylkiäisinä.

Nettikaupat- ja palstat ovat pullollaan mitä kummastuttavampia asioita. Aiemmin kerroimme Ninnistä ja Millasta, jotka tekevät lisätienestiä myymällä käytettyjä alushousuja. Tämän lisäksi naiset ovat saaneet ostajilta erikoisia pyyntöjä muun muassa auton tuhoamisesta, autoon pissaamisesta sekä ylensyönnistä ja myöhemmin sen ”tyhjentämisestä” kulhoon videoidusti.

Sen lisäksi, että suomalaisia kiinnostavat aromipikkarit, erotiikkapalstoilla tarjotaan myös niin kutsuttuja pillutikkareita toistenlaisten fetissien tyydyttämiseen.

Ai häh?

Pillutikkari tarkoittaa juuri sitä, mitä nimi antaa ymmärtää: naisen vaginassa käynyttä tikkaria tai tikkaria, jolla nainen on masturboinut itseään.

”Pillutikkaribisnestä tehdään tyypillisesti yhdessä alushousukaupan kanssa.”

Toimitan herkullisen tikkarin sinulle ilmatiiviissä pakkauksessa huomaamattomasti. Näillä tikkareilla on hintaa vain 5€, ja ne nappaakin kätevästi kiimapikkareiden kylkiäisiksi, kuuluu eräs myynti-ilmoitus.

Tikkaribisnestä tehdään tyypillisesti yhdessä alushousukaupan kanssa – tikkukaramelleja myydään ”hyvään hintaan” alkkareiden kylkijäisiksi tai sitten ihan vain itsenäisesti erikseen. Lukuisten ilmoitusten perusteella kysyntä näyttäisi olevan kohdillaan Suomessakin, vaikka asiakaskunta lienee marginaalinen.

Mikä saa ostamaan pillutikkarin?

Sexpon puheenjohtajan ja seksologi Tiia Forsströmin mukaan on vaikea sanoa, mistä tällainen fetissi johtaa juurensa, sillä ihmisen seksuaalisuus on monimuotoista. Suurin osa ostajista tuskin osaa itsekään sanoa, miksi tikkarit kiihottavat.

– Toisaalta fetissi on hyvin ymmärrettävä. Siinä yhdistyy valtavirrassa tavalliseen seksiin mielletyt asiat, kuten suu, aistit ja vagina, Forsstöm sanoo.

”Jotkut ostajat kiinnostuvat pillutikkareista ostamisen tähden.”

Erilaiset materiaalit, asusteet, eritteet, ruumiinosat tai kehon eri aistimukset ovat yleisimpiä fetissejä. Fetissit eivät useinkaan määritä ihmisen seksuaalisuutta sen tarkemmin, vaan antavat siihen lisämaustetta, Sexpo määrittelee fetissejä sivuillaan.

– Jotkut ostajat kiinnostuvat pillutikkareista ostamisen tähden. Osa ihmisistä saa kiksit seksipalveluiden ostamisesta nimenomaan siksi, että siinä raha vaihtaa omistajaa, Forsström arvioi.

Hygienian puolesta tikkarin ja vaginan yhdistäminen on tietysti aika arveluttavaa – sekä myyjän että ostajan kannalta. 

Sinkkujen vastausten perusteella huono seksi on sellaista, jossa toinen ajattelee vain itseään.

Kysyimme Me Naisten sinkkukyselyn vastaajilta, mitä mieltä sinkut ovat omasta seksielämästään. Samalla selvitimme, millaisia ovat olleet sinkkujen parhaat ja huonoimmat seksikokemukset.

Tällaiset seksikokemukset ovat jääneet kyselyyn vastanneiden mieleen huonoimpina:

Toinen on kiinnostunut vain itsestään

”Toista kiinnosti vain oma suoritus. Siitäkin huolimatta, että olimme etukäteen puhuneet. Minun tehtäväkseni jäi vain maata mahallaan, kun toinen ähkii päällä ja kiroaa, miksi en tunne mitään. Ihan kammottavaa.” Nainen, 30–39

Liian nopeaa sähellystä

”Touhu loppui ennen kuin ehti edes alkaa, koska toiselle tuli suonenveto jalkaan. Menin mieluummin nukkumaan.” Nainen, 20–29

”Seksi oli mielestäni kuin pornoelokuvasta ja tunsin oloni tosi huonoksi. Onneksi hän huomasi sen ja ymmärsi, miksi pahoitin mieleni.” Nainen, 50–59

”Menin mieluummin nukkumaan.”

Esileikki unohtui

”Tapasin ulkomailla tyypin, jonka kanssa päädyimme sänkyyn. Harmi kyllä, hän ei tiennyt naisen kehosta mitään. Esileikistä ei ollut tietoakaan.” Nainen, 20–29

”Mies käsitteli minua kuin itä-saksalaista Trabantia. Hän hankasi ja runnoi. Yhdyntä oli kivuliasta, koska en pystynyt kiihottumaan. Siitä huolimatta toinen runnoi menemään. Yök!” Nainen, 50–59

Liian kännissä tai väsynyt

”Tyyppi nukahti kesken seksin. Ei hauskaa.” Nainen, 20–29

”Humalassa räpiköintiä yhden yön jutun kanssa. Aamulla tuskin muistin, millaista se oli. Sen oli pakko olla huonoa.” Nainen, 20–29

”Tyyppi nukahti kesken seksin. Ei hauskaa.”

SEKSI, JOTA EI HALUNNUT

”Tuttu seksikumppani käyttäytyi yhtäkkiä dominoivasti ja satuttaen. Väitti tietävänsä, että pidän kovista otteista, vaikka kielsin. Se ei ollut yhtään sellaista, mitä halusin.” Nainen, 40–49

Pelkkää hyvää!

”Huonoin kokemus? Ei ole tullut vastaan.” Nainen, 50–59