Addiktio vaikuttaa myös ihmissuhteisiin ja työhön. Kuva: Shutterstock
Addiktio vaikuttaa myös ihmissuhteisiin ja työhön. Kuva: Shutterstock

Seksiaddiktiosta toipuva Kirsi kertoo jääneensä koukkuun heti ensimmäisestä seksikerrasta.

Kolmekymppinen Kirsi kertoo Helsingin Sanomissa, millaista on olla rakkaus- ja seksiaddikti. Riippuvuuden ollessa pahimmillaan Kirsi jäi töistä kotiin harrastaakseen seksiä.

– En mennyt töihin, koska oli pakko jäädä kotiin harrastamaan seksiä. Seksin tuoma vallantunne oli kuin huumetta. Sisälläni oli koko ajan tyhjyys, mutta en voinut lopettaa, Kirsi kuvailee ja kertoo samoihin aikoihin menettäneensä luottotietonsa, ihmissuhteensa ja työpaikkansa.

Nykyään Kirsi on toipuva addikti, mutta taistelee joka päivä retkahdusta vastaan. Hän kertoo, ettei addiktiota ole otettu tosissaan, vaan miehet pitävät häntä edelleen ainoastaan himokkaana nymfomaanina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Seksiä 500 miehen kanssa

Kirsi kertoo neitsyyden menettämisen 15-vuotiaana sysänneen addiktion alkuunsa. Masentunut teini-ikäinen oli seksiä harrastaessaan haluttava ja hyvä jossain, ja tähän tunteeseen hän jäi koukkuun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Elämänsä aikana Kirsi on harrastanut seksiä kaikkien kaveripiirinsä miehien ja esimiehensä kanssa. 18-vuotiaana hän vannoi harrastavansa ennen 25:ttä ikävuotta seksiä 500 miehen kanssa.

Petran tarina

Me Naiset haastatteli kaksi vuotta sitten Petraa, joka oli ollut sängyssä yli 100 miehen kanssa. Petra ei tuntenut olevansa seksiaddikti, vaan etsi sitä oikeaa.

– En etsi pelkkää seksiä, vaan kaiken tarkoituksena on löytää se oikea. Seksi merkitsee minulle kuitenkin niin paljon, että kumppanin on oltava taitava ja nautittava seksistä yhtä lailla, Petra kertoi. Lue koko haastattelu täältä:

Petra, 32: "Olen ollut sängyssä 130 miehen kanssa"

Lue myös:

Perheenäiti ja ekshibitionisti: "Saatan tyydyttää itseäni bussin takapenkillä"

Sisältö jatkuu mainoksen alla