Kuva Shutterstock
Kuva Shutterstock

Nautinnon feikkaaminen ei kannata, kumppanisi huomaa sen kyllä. Rehellisyys on paras kohteliaisuus makuuhuoneessa.

Käsi sydämelle, oletko joskus teeskennellyt orgasmia vain ollaksesi kiltti kumppanillesi?

Kanadalaisyliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan esittäminen ei kuitenkaan kannata, sillä olemme erittäin herkkiä aistimaan, nauttiiko kumppani seksistä oikeasti vai ei.

Ontarion yliopiston tutkimukseen osallistui 84 pariskuntaa. Osallistujat täyttivät kaksi lomaketta. Toisessa tiedusteltiin heidän omaa tyytyväisyyttään yhdyselämään, toisessa taas pyydettiin arviota kumppanin tyytyväisyydestä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Puoliso, ei ajatustenlukija

Tutkimus osoitti, että pariskunnat olivat hyvin tarkasti perillä toistensa tyytyväisyydestä – tai tyytymättömyydestä. Vastaajien mukaan tietoon ei tarvittu edes sanoja, vaan sen pystyi kyllä “lukemaan” puolisosta. Samalla tutkimus tuli kumonneeksi väitteen, että miehet ovat Marsista ja naiset Venuksesta, eivätkä siksi voi koskaan kunnolla ymmärtää toisiaan. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tutkijat kuitenkin varoittivat, että tuloksesta huolimatta ei pidä koskaan ajatella, että partneri on ajatustenlukija.

Yleisin syy teeskennellä esimerkiksi orgasmia oli se, ettei tiennyt, miten kertoa kumppanille, ettei nyt oikeasti saanutkaan. 

Teeskentely on kuitenkin vain ongelman lakaisemista maton alle. Ja jos toinen huomaa teeskentelyn, se voi olla jopa loukkaavampaa kuin suora puhe. Rehellisyys on paras kohteliaisuus makuuhuoneessa, tutkijat muistuttivat. 

Mistä tunnet sä oikean?

Aina voi esittää voihkivaa pornostaraa, mutta aidon nautinnon tunnistaa ihan fyysisistä merkeistä, joita on vaikeampi feikata.

Naisen lähestyessä huippua klitoris vetäytyy taaksepäin ja pienet häpyhuulet muuttuvat tummanpunaisiksi. Miehellä erektio voimistuu, kivekset kasvavat ja kohoavat lisää ylöspäin. Verenpaine, pulssi ja hengitystiheys ovat huipussaan ja jaloissa voi tuntua pieniä lihasnykäyksiä. Naisen orgasmissa emätin supistelee muutamia kertoja. Mies saa orgasmin aikana yleensä siemensyöksyn, mutta sekin kannattaa muistaa, että ejakulaatio ei aina automaattisesti tarkoita orgasmia. Orgasmi kestää yleensä muutamia sekunteja. 

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

Floridalaisnainen: "Saan 50 orgasmia päivässä"

Lukeminen kannattaa aina, katso niin ymmärrät miksi

Sisältö jatkuu mainoksen alla