Ja naisten mielestä peniksen paras ominaisuus on... niin mikä? Ei, ei myöskään paksuus.  Kuva: Shutterstock
Ja naisten mielestä peniksen paras ominaisuus on... niin mikä? Ei, ei myöskään paksuus. Kuva: Shutterstock

Kaikki on kiinni siitä, miten sitä käyttää, aina hymistellään. Mutta nyt puhuu tiede: sveitsiläistutkimus rankkasi kahdeksan peniksen ominaisuutta tärkeysjärjestykseen.

Tämänkin on nyt tutkittu. Siis se, mitä nainen arvostaa peniksessä. Ei, lopputulos ei ole se, mitä ajattelet, vaan jotain ihan muuta.

Zürichin yliopiston tutkimuksessa selvitettiin tarkkaan, mitä ominaisuuksia arvostetaan eniten – ja mitä vähiten. The Journal of Sexual Medicine -julkaisussa ilmestynyt tutkimus perustuu 105 naisen otantaan.

Naiset rankkasivat kahdeksan peniksen ominaisuutta tärkeysjärjestykseen.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Mukana olivat paksuus ja pituus, mikä ei ketään yllätä. Mutta tutkimus lähti myös kokeilevimmille linjoille: yksi arvioitava tekijä oli kiveksien ulkonäkö. Se kuuluisa peniksen käyttötapa oli tässä tutkimuksessa totaalisen yhdentekevää, eikä päässyt mukaan ollenkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutta mikä oli lopputulos? Mitä ominaisuutta naiset arvostavat peniksessä eniten?

Vastaus tulee tässä: yleistä ulkonäköä.

Kyllä, vaikka pinnalliseltahan se kuulostaa.

Seuraavaksi jatkettiin samalla linjalla: kakkosena penisominaisuuksista tuli alapääkarvoituksen ulkonäkö. Näyttäisi siis siltä, että jonkinlainen muotoilu sillä osastolla saattaisi olla miehille eduksi.

Seuraavaksi tärkeimpiä olivat peniksen ihon kunto, elimen paksuus, terskan muoto ja peniksen pituus. Tähän väliin sijoittui kiveksien ulkonäkö (niitä ei siis kauheasti katsella).

Vähiten merkitystä oli virtsaputken sijainnilla ja muodolla. Siitä murehtineet miehet (onko heitä paljon?) voivat nyt siis huokaista helpotuksesta.

Hieman epäselväksi vielä jäi, millainen tällainen täydellisen yleisesti kaunis voittajapenis täsmälleen ottaen on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla