Mikäs tässä treenaillessa. Kuva: Shutterstock
Mikäs tässä treenaillessa. Kuva: Shutterstock

Tässä se nyt on: lantionpohjan lihasten personal trainer, älykuula naisille.
Tässä se nyt on: lantionpohjan lihasten personal trainer, älykuula naisille.

Maailman ensimmäinen älykäs emätinkuula, se on täällä!

Se on älykäs, vaaleanpunainen, värisee ja vilkkuu. Mistä on kyse? Tietenkin maailman ensimmäisestä älykkäästä emätinkuulasta, josta lääkeyhtiö Oriola kertoo tänään lähetetyssä tiedotteessa. KegelSmart-älyvempain on tarkoitettu seksilihasten treenaamiseen, ja Oriola kutsuu sitä lantionpohjan lihasten personal traineriksi.

Jos aikaisemmin lantionpohjan treenaaminen on perustunut eri painoisten ja kokoisten geishakuulien käyttöön, tämä vehje vie homman seuraavalle tasolle. Se tunnistaa käyttäjänsä lihasten supistusvahvuuden ja määrittelee sen mukaan oikean harjoitustason. Harjoitusta se ei ohjaa perinteisen personal trainerin tavoin kehuilla, huudoilla ja kannustuksilla, vaan värähtelemällä ja valoa vilkuttamalla.

”Hiljaiset ohjausvärinät auttavat naista suorittamaan täysimittaisen lantionpohjan lihaksiston harjoitusohjelman – naisen tulee vain supistaa lihaksia kuulan väristessä ja rentouttaa lihakset värinöiden välillä. Tehokas täysimittainen harjoitus kestää alle 5 minuuttia”, tiedotteessa kerrotaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuulostaa järkevältä, mutta vähän tylsältä vaihtoehdolta lantionpohjan treeniin. Samaan käyttöön on kehitetty esimerkiksi joukkorahoituksella toteutettava Skea, alapäällä ohjailtava pelivempain, jossa on pilkettä silmäkulmassa. Skean käyttäjä saa puristuksilla ja supistuksilla kännykkänsä näytöllä sekkailevan pelihahmon hyppimään ja pomppimaan. Lue Skeasta lisää täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lue myös:

9 syytä, joiden vuoksi jooga parantaa seksielämää

Sisältö jatkuu mainoksen alla