Jos Suvin on pakko valita, hän on mieluummin viettelijänä kuin vieteltynä. "Joskus h-hetkellä huomaa, että on pissahätä. On toki kiva, jos toinen viettelee, mutta vessahätä pilaa hetken. Jos itse viettelee, on luultavasti käynyt jo pissalla." Kuva Susanna Kekkonen
Jos Suvin on pakko valita, hän on mieluummin viettelijänä kuin vieteltynä. "Joskus h-hetkellä huomaa, että on pissahätä. On toki kiva, jos toinen viettelee, mutta vessahätä pilaa hetken. Jos itse viettelee, on luultavasti käynyt jo pissalla." Kuva Susanna Kekkonen

Märät säpikkäät -ohjelmasta tutun Suvi Westin mielestä seksi on parasta selvin päin tai muutaman viinilasillisen jälkeen.

”Kehityin naiseksi myöhään. Teininä minua hävetti, ettei minulla ollut muotoja. Kun kävimme perheeni kanssa tunturissa, ängin päälleni hirveästi vaatteita. Villapaitojen ja toppahousujen päälle piti pukea vielä kelkkahaalarit.

Tunturivaellusten takia sain hyvän syyn kuljeskella kylälläkin kelkkahaalarissa. Siinä minulla oli kerrankin perse ja rinnat – varsinkin kun haalari kiristettiin aina vyöllä.

Tärkeimmät seksuaalisuuttani ja naiseuttani hivelevät kommentit olen saanut parisuhteissa. Sanoja enemmän minulle merkitsevät katseet ja teot. Seksin jälkeen pidän siitä, ettei toisella ole kiire suihkuun tai nukkumaan.

Maksimissaan kuukausi ilman seksiä

Näen ihmisen kiinnostavana ja seksikkäänä vasta, kun tunnen hänet. Huomioni herättävät ystävälliset ihmiset, joiden kanssa voi päätyä syvällisiin keskusteluihin. En ikinä voisi olla parisuhteessa, jossa en kokisi henkistä yhteyttä.

Iän karttuessa olen huomannut, ettei seksissä ole mitään järkeä ilman tunteita ja luottamusta toiseen ihmiseen. Olen enemmän parisuhde- kuin sinkkutyyppiä.

Parisuhteessa pärjään ilman seksiä maksimissaan ehkä kuukauden, platonisessa suhteessa en voisi olla. Seksi ei ole minulle pelkkien fyysisten tarpeiden tyydyttämistä, se voitelee yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Olen seksuaalisesti melko tuhma mutten erityisen kinky. Seksi on parasta selvin päin tai muutaman viinilasillisen jälkeen. Alkoholi saa heittäytymään tilanteeseen ja vapauttaa estoja, mutta minulla ei oikeastaan ole niitä muutenkaan.

Heitämme Kirste Aikion kanssa aika paljon ronskia alapääläppää Märät säpikkäät -ohjelmassamme ja saamme siitä kritiikkiä. Miten patoutuneita ihmiset ovat, jos he loukkaantuvat vitseistä, joita kerromme roolien varjossa? Minusta ihmisten pitäisi vapauttaa patoutunut seksuaalienergiansa. Seksuaalisuus on iso voima!”

Ketä naista Suvi on katsonut sillä silmällä? Entä miksi moottorikelkan kyydissä on erityistä latausta? Lue koko juttu Me Naisten numerosta 17/2013.

Suvi West

Syntyi Kittilässä 14.1. Asui lapsuutensa ja nuoruutensa Utsjoen Outakoskella. “En suostu kertomaan ikääni. Siitä on tullut toinen periaate elämässäni. Ensimmäinen on se, ettei hampaidenpesun jälkeen saa enää syödä mitään.”

Asuu Helsingin Kalliossa. 

Märät säpikkäät -viihdeohjelman toinen tuotantokausi TV2:lla sunnuntaisin kello 22.05. Ohjelmassa saamelaiset Suvi ja Kirste heittävät herjaa vähemmistöistä eli myös itsestään.

Märät säpikkäät -kirja ilmestyy syksyllä.

Vaginassa piipahtaneita tikkukaramelleja myydään nettisaiteilla usein käytettyjen pikkuhousujen kylkiäisinä.

Nettikaupat- ja palstat ovat pullollaan mitä kummastuttavampia asioita. Aiemmin kerroimme Ninnistä ja Millasta, jotka tekevät lisätienestiä myymällä käytettyjä alushousuja. Tämän lisäksi naiset ovat saaneet ostajilta erikoisia pyyntöjä muun muassa auton tuhoamisesta, autoon pissaamisesta sekä ylensyönnistä ja myöhemmin sen ”tyhjentämisestä” kulhoon videoidusti.

Sen lisäksi, että suomalaisia kiinnostavat aromipikkarit, erotiikkapalstoilla tarjotaan myös niin kutsuttuja pillutikkareita toistenlaisten fetissien tyydyttämiseen.

Ai häh?

Pillutikkari tarkoittaa juuri sitä, mitä nimi antaa ymmärtää: naisen vaginassa käynyttä tikkaria tai tikkaria, jolla nainen on masturboinut itseään.

”Pillutikkaribisnestä tehdään tyypillisesti yhdessä alushousukaupan kanssa.”

Toimitan herkullisen tikkarin sinulle ilmatiiviissä pakkauksessa huomaamattomasti. Näillä tikkareilla on hintaa vain 5€, ja ne nappaakin kätevästi kiimapikkareiden kylkiäisiksi, kuuluu eräs myynti-ilmoitus.

Tikkaribisnestä tehdään tyypillisesti yhdessä alushousukaupan kanssa – tikkukaramelleja myydään ”hyvään hintaan” alkkareiden kylkijäisiksi tai sitten ihan vain itsenäisesti erikseen. Lukuisten ilmoitusten perusteella kysyntä näyttäisi olevan kohdillaan Suomessakin, vaikka asiakaskunta lienee marginaalinen.

Mikä saa ostamaan pillutikkarin?

Sexpon puheenjohtajan ja seksologi Tiia Forsströmin mukaan on vaikea sanoa, mistä tällainen fetissi johtaa juurensa, sillä ihmisen seksuaalisuus on monimuotoista. Suurin osa ostajista tuskin osaa itsekään sanoa, miksi tikkarit kiihottavat.

– Toisaalta fetissi on hyvin ymmärrettävä. Siinä yhdistyy valtavirrassa tavalliseen seksiin mielletyt asiat, kuten suu, aistit ja vagina, Forsstöm sanoo.

”Jotkut ostajat kiinnostuvat pillutikkareista ostamisen tähden.”

Erilaiset materiaalit, asusteet, eritteet, ruumiinosat tai kehon eri aistimukset ovat yleisimpiä fetissejä. Fetissit eivät useinkaan määritä ihmisen seksuaalisuutta sen tarkemmin, vaan antavat siihen lisämaustetta, Sexpo määrittelee fetissejä sivuillaan.

– Jotkut ostajat kiinnostuvat pillutikkareista ostamisen tähden. Osa ihmisistä saa kiksit seksipalveluiden ostamisesta nimenomaan siksi, että siinä raha vaihtaa omistajaa, Forsström arvioi.

Hygienian puolesta tikkarin ja vaginan yhdistäminen on tietysti aika arveluttavaa – sekä myyjän että ostajan kannalta. 

Sinkkujen vastausten perusteella huono seksi on sellaista, jossa toinen ajattelee vain itseään.

Kysyimme Me Naisten sinkkukyselyn vastaajilta, mitä mieltä sinkut ovat omasta seksielämästään. Samalla selvitimme, millaisia ovat olleet sinkkujen parhaat ja huonoimmat seksikokemukset.

Tällaiset seksikokemukset ovat jääneet kyselyyn vastanneiden mieleen huonoimpina:

Toinen on kiinnostunut vain itsestään

”Toista kiinnosti vain oma suoritus. Siitäkin huolimatta, että olimme etukäteen puhuneet. Minun tehtäväkseni jäi vain maata mahallaan, kun toinen ähkii päällä ja kiroaa, miksi en tunne mitään. Ihan kammottavaa.” Nainen, 30–39

Liian nopeaa sähellystä

”Touhu loppui ennen kuin ehti edes alkaa, koska toiselle tuli suonenveto jalkaan. Menin mieluummin nukkumaan.” Nainen, 20–29

”Seksi oli mielestäni kuin pornoelokuvasta ja tunsin oloni tosi huonoksi. Onneksi hän huomasi sen ja ymmärsi, miksi pahoitin mieleni.” Nainen, 50–59

”Menin mieluummin nukkumaan.”

Esileikki unohtui

”Tapasin ulkomailla tyypin, jonka kanssa päädyimme sänkyyn. Harmi kyllä, hän ei tiennyt naisen kehosta mitään. Esileikistä ei ollut tietoakaan.” Nainen, 20–29

”Mies käsitteli minua kuin itä-saksalaista Trabantia. Hän hankasi ja runnoi. Yhdyntä oli kivuliasta, koska en pystynyt kiihottumaan. Siitä huolimatta toinen runnoi menemään. Yök!” Nainen, 50–59

Liian kännissä tai väsynyt

”Tyyppi nukahti kesken seksin. Ei hauskaa.” Nainen, 20–29

”Humalassa räpiköintiä yhden yön jutun kanssa. Aamulla tuskin muistin, millaista se oli. Sen oli pakko olla huonoa.” Nainen, 20–29

”Tyyppi nukahti kesken seksin. Ei hauskaa.”

SEKSI, JOTA EI HALUNNUT

”Tuttu seksikumppani käyttäytyi yhtäkkiä dominoivasti ja satuttaen. Väitti tietävänsä, että pidän kovista otteista, vaikka kielsin. Se ei ollut yhtään sellaista, mitä halusin.” Nainen, 40–49

Pelkkää hyvää!

”Huonoin kokemus? Ei ole tullut vastaan.” Nainen, 50–59