Jos Suvin on pakko valita, hän on mieluummin viettelijänä kuin vieteltynä. "Joskus h-hetkellä huomaa, että on pissahätä. On toki kiva, jos toinen viettelee, mutta vessahätä pilaa hetken. Jos itse viettelee, on luultavasti käynyt jo pissalla." Kuva Susanna Kekkonen
Jos Suvin on pakko valita, hän on mieluummin viettelijänä kuin vieteltynä. "Joskus h-hetkellä huomaa, että on pissahätä. On toki kiva, jos toinen viettelee, mutta vessahätä pilaa hetken. Jos itse viettelee, on luultavasti käynyt jo pissalla." Kuva Susanna Kekkonen

Märät säpikkäät -ohjelmasta tutun Suvi Westin mielestä seksi on parasta selvin päin tai muutaman viinilasillisen jälkeen.

”Kehityin naiseksi myöhään. Teininä minua hävetti, ettei minulla ollut muotoja. Kun kävimme perheeni kanssa tunturissa, ängin päälleni hirveästi vaatteita. Villapaitojen ja toppahousujen päälle piti pukea vielä kelkkahaalarit.

Tunturivaellusten takia sain hyvän syyn kuljeskella kylälläkin kelkkahaalarissa. Siinä minulla oli kerrankin perse ja rinnat – varsinkin kun haalari kiristettiin aina vyöllä.

Tärkeimmät seksuaalisuuttani ja naiseuttani hivelevät kommentit olen saanut parisuhteissa. Sanoja enemmän minulle merkitsevät katseet ja teot. Seksin jälkeen pidän siitä, ettei toisella ole kiire suihkuun tai nukkumaan.

Maksimissaan kuukausi ilman seksiä

Näen ihmisen kiinnostavana ja seksikkäänä vasta, kun tunnen hänet. Huomioni herättävät ystävälliset ihmiset, joiden kanssa voi päätyä syvällisiin keskusteluihin. En ikinä voisi olla parisuhteessa, jossa en kokisi henkistä yhteyttä.

Iän karttuessa olen huomannut, ettei seksissä ole mitään järkeä ilman tunteita ja luottamusta toiseen ihmiseen. Olen enemmän parisuhde- kuin sinkkutyyppiä.

Parisuhteessa pärjään ilman seksiä maksimissaan ehkä kuukauden, platonisessa suhteessa en voisi olla. Seksi ei ole minulle pelkkien fyysisten tarpeiden tyydyttämistä, se voitelee yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Olen seksuaalisesti melko tuhma mutten erityisen kinky. Seksi on parasta selvin päin tai muutaman viinilasillisen jälkeen. Alkoholi saa heittäytymään tilanteeseen ja vapauttaa estoja, mutta minulla ei oikeastaan ole niitä muutenkaan.

Heitämme Kirste Aikion kanssa aika paljon ronskia alapääläppää Märät säpikkäät -ohjelmassamme ja saamme siitä kritiikkiä. Miten patoutuneita ihmiset ovat, jos he loukkaantuvat vitseistä, joita kerromme roolien varjossa? Minusta ihmisten pitäisi vapauttaa patoutunut seksuaalienergiansa. Seksuaalisuus on iso voima!”

Ketä naista Suvi on katsonut sillä silmällä? Entä miksi moottorikelkan kyydissä on erityistä latausta? Lue koko juttu Me Naisten numerosta 17/2013.

Suvi West

Syntyi Kittilässä 14.1. Asui lapsuutensa ja nuoruutensa Utsjoen Outakoskella. “En suostu kertomaan ikääni. Siitä on tullut toinen periaate elämässäni. Ensimmäinen on se, ettei hampaidenpesun jälkeen saa enää syödä mitään.”

Asuu Helsingin Kalliossa. 

Märät säpikkäät -viihdeohjelman toinen tuotantokausi TV2:lla sunnuntaisin kello 22.05. Ohjelmassa saamelaiset Suvi ja Kirste heittävät herjaa vähemmistöistä eli myös itsestään.

Märät säpikkäät -kirja ilmestyy syksyllä.