Varoitusviesti

Tämän lomakkeen lähetystoiminto on asetettu pois päältä.
Pink ja hänen miehensä Carey punaisella matolla vuonna 2014. Kuva: Reuters
Pink ja hänen miehensä Carey punaisella matolla vuonna 2014. Kuva: Reuters

Kun seksittömyys venyy parisuhteessa pitkäksi, hyvät neuvot ovat tarpeen. Oletko sinä onnistunut päättämään kuivan kauden? Kerro meille miten – voit voittaa palkinnon!

Amerikkalainen laulaja Pink, 38, ei ole koskaan epäröinyt sanoa asioita niin kuin ne ovat. Eikä hän epäröi The Guardianin tuoreessa haastattelussakaan, jossa hän puhuu suorasanaisesti parisuhteestaan ja seksielämästään.

Pink on ollut naimisissa motocross-ajaja Carey Hartin, 42, kanssa hieman yli kymmenen vuotta. Haastattelussa laulaja kertoo, että suhteeseen on mahtunut monenlaisia vaiheita.

”Välillä tulee hetkiä, kun ajattelen, etten pidä Careyssä mistään.”

– On hetkiä, jolloin katson Careyta ja hän näyttää silmiini ajattelevaiselta, loogiselta ja järkevältä. Ajattelen, kuinka täydellinen mies, isä ja puoliso hän on, Pink kertoo.

– Välillä kuitenkin tulee hetkiä, kun ajattelen, etten pidä hänessä mistään. Ajattelen, ettei meillä ole mitään yhteistä, en pidä mistään mitä hän tekee enkä halua nähdä häntä enää koskaan. Mutta mieleni muuttuu kahden viikon jälkeen.

Välillä Pinkin ja Careyn suhde ei ole kuitenkaan kääntynyt takaisin raiteilleen huonon vaiheen päätteeksi. Pari erosi vuonna 2007. He kuitenkin palasivat yhteen vuonna 2009.

”Yhden ihmisen kanssa oleminen vaatii työtä, mutta kun teet sen, se palkitsee.”

Pink kertoo tuoreessa haastattelussa, että myös seksielämän kanssa on ollut suhteessa tekemistä.

– Olet siinä pisteessä, että et ole harrastanut seksiä vuoteen. Mietin, onko tämä nyt suhteemme loppu. Haluanko minä häntä? Haluaako hän minua? Yhden ihmisen kanssa oleminen vaatii työtä, mutta kun teet sen, se palkitsee, hän kertoo haastattelussa.

Miten kuivan kauden saa päättymään? Kerro meille!

Haastattelussa Pink ei kerro sen enempää siitä, kuinka hän ja Carey ovat saaneet seksielämänsä korjattua pitkän kuivan kauden jälkeen.

Ongelma on kuitenkin tuttu monille pidemmässä parisuhteessa olleille.

Onko sinulla vastaus siihen, miten kuivan kauden voi saada päättymään? Jos on, kerro se meille! Autat samalla jutun teossa.

Kyselyyn voi osallistua nimettömänä. Vastaajien kesken arvomme naissupersankarileffa Wonder Womanin Blu-ray- tai DVD-version (arvo noin 19,95 euroa). Lue lisää elokuvasta tämän linkin kautta.

(Kysely alkaa kuvan jälkeen.)

Auta meitä jutunteossa ja vastaa kyselyyn!

Kysely on päättynyt ja voittaja arvottu. Kiitos osallistumisesta!

Kun seksi muuttuu arkiseksi, on aika heittäytyä luovaksi.

Jokaisen parin kannattaa ainakin kerran luoda yksi seksin bucket list. Kun seksi muuttuu arkiseksi tai ideat ovat vähissä, bucket listilta saa helposti lisää virikettä sänkyyn. Siksi mekin kokosimme aiemmin 20 vinkin listan asioista, joita kannattaa kokeilla sängyssä.

Mutta mitä tehdä, kun kaikki edelliset on jo kokeiltu? No tietenkin testata jotain uutta!

Näistä vinkeistä voi napata seksiin aivan uutta vauhtia omien rajojen puitteissa:

”Jääpalaleikki tekee esileikistä ohjelmanumeron.”

 1. Katsokaa pornoa yhdessä. Valitkaa kumpikin mieluiset videot, jotka katsotte. Saatte varmasti aikaan keskustelua ja ehkäpä jotain muutakin.
 2. Kokeilkaa sadan eri seksiasennon haastetta.
 3. Katsokaa toistenne masturbointia. Yksityisestä tulee yhteistä, mikä on äärimmäisen kiihottavaa.
 4. Yrittäkää yhdessä saada nainen ejakuloimaan. Googlettelemalla löytyy erilaisia ohjevideoita naisen ejakulaatioon. 
 5. Kokeilkaa pepputappeja seksin aikana. Pepputapit antavat yhdyntään lisää tuntoa.
 6. Harrastakaa intiimiä seksiä kylvyssä tai poreammeessa.
 7. Jääpalaleikki tekee esileikistä ohjelmanumeron.
 8. Metsässä luonnon helmassa harrastettu seksi on äärimmäisen romanttista. Kunhan muistaa viltin pepun alle.
 9. Menkkaseksi on asennekysymys ja todellinen mahdollisuus.
 10. Kokeilkaa rohkeasti roolileikkiä, jossa toinen on alistava ja toinen alistuva. Vaihtakaa rooleja.
 11. Lähettäkää toisillenne tuhmia kuvia kesken päivän. Töihin saa aivan uutta puhtia!
 12. Varatkaa kalentereistanne aika erityiselle luksusseksille
 13. Nakuilkaa enemmän yhdessä – nakuilu johtaa helpommin rakasteluun.
 14. Menkää yhdessä ostoksille seksikauppaan tai surffatkaa sellaiseen netissä. Voitte saada uusia ideoita ja virikkeitä.
 15. Leikitelkää aistien kanssa ”poistamalla” yksi aisti, esimerkiksi sitomalla silmät.
 16. Yrittäkää Suurta Loppuhuipennusta, eli samanaikaista orgasmia.
 17. Pidättele hengitystäsi orgasmin aikana – huhujen mukaan tämä voimistaa orgasmia. 
Skylla

17 uutta asiaa, joita kannattaa kokeilla sängyssä

Minä olisin ehdottanut höyrytettyjä nakkeja kystän eli kypsän sipulin kanssa. Toinen idea olisi etunojapunnerrukset takaperin kerien. Sitten voisi aina piereskellä kilpaa. Mikään ei latista romantiikkaa ja vetovoimaa paremmin kuin perusteellinen tutustuminen toisen ihmisen tapoihin kaivella nenää tai korvia, nautiskella eli syödä leikkaamiansa varpaankynsiä tai varvasvälimuhennosta sati päätellä pierun hajusta, että vaimo on näköjään syönyt taas liian raakaa kaalia, kun haaveilee vegaaniudesta...
Lue kommentti
100-vuotiaan Suomen historiaan mahtuu enemmän seksiä kuin äkkiseltään tulee ajatelleeksi. Tiesitkö, että kansallissäveltäjämme Jean Sibeliuskin oli kova herra lähettelemään seksiviestejä? ”Haluaisin syödä Sinut”, hän kirjoitteli Ainolleen. Kuva: Sanoma-arkisto

Kyllä, #Suomi100 viedään nyt jo vällyjen väliin.

Satavuotiaan Suomen nimissä löydetään syytä juhlaan vaikka mistä, mutta nyt pirkanmaalainen pariskunta on keksinyt täysin oman tavan riemuita maamme pyöreistä vuosista. Parikymppinen Pauliina kertoo Me Naisille, kuinka hän toteuttaa kumppaninsa kanssa Suomi100-seksihaastetta.

Lue myös: Miten olisi Suomi100-vessaharja? Juhlavuoden hengessä brändätään mitä ihmeellisimpiä asioita

Mistä Suomi100-seksihaasteessa on kyse? Ideana on yksinkertaisesti harrastaa seksiä sadassa ei asennossa. Pauliina kertoo, että idea sai alkunsa vitsistä – kunnes pariskunta ryhtyikin tositoimiin.

– On olemassa paljon vitsikkäitä Suomi100-asioita ja -tavaroita, kuten vessaharjoja ja potkukelkkoja. Hekottelimme sitten ajatukselle, että miksemme kokeilisi sataa eri seksiasentoa, Pauliina sanoo.

– Ajattelimme idean olevan hauska, sillä eihän Suomea tarvitse juhlia pelkästään vakavin mielin. Ryhdyimme yhdessä googlettamaan, ja selvisi, että asentojahan on todella paljon.

”Haaste tuo hauskaa kisailua vällyjen väliin: ”Hei, kokeillaan tätäkin!”

Pauliinan ja hänen kumppaninsa tavoitteena on kokeilla ja varioida kaikkia löytämiään asentoja vuoden loppuun mennessä.

– Projekti on parhaillaan käynnissä ja hyvässä vauhdissa, Pauliina kommentoi haasteen tämänhetkistä tilannetta.

Entä voiko haastella olla joku syvällisempi – tai jopa yhteiskunnallinen – merkitys? Pauliina totisesti on kumppaninsa kanssa perimmäisten aiheiden äärellä, sillä onhan seksi elimellinen osa suomalaista elinkaarta ja jatkuvuutta.

Yhteiskunnallisesta merkityksestä Pauliina ei tiedä, mutta hän uskoo haasteella olevan paljon vaikutuksia parisuhteen hyvinvointiin.

– Haaste tuo hauskaa kisailua vällyjen väliin: ”Hei, kokeillaan tätäkin!”. Se antaa hyvän syyn etsiä eri asentoja ja haastaa toisiamme kokeilemaan aivan kaikkea.

Yhteiskunnallista hyötyä haastella voi myös olla, nimittäin lisääntymismielessä. Tai Antti Rinteen sanoin, nyt ollaan synnytystalkoiden äärellä. Uudet veronmaksajat ovat aseemme kestävyysvajeen taltuttamisessa. 

Onnistuuko sinulta Suomi100-seksihaaste? Kommentoi alla!