Moni villi fantasia mielen sopikoissa mieluisampi. Kuva: <span class="photographer">Shutterstock</span>
Moni villi fantasia mielen sopikoissa mieluisampi. Kuva: Shutterstock

Seksi julkisella paikalla voi olla kiehtova fantasia siihen saakka, kunnes jää ohikulkijalle kiinni housut nilkoissa.

”Ei mun juttu. Fantasian toteuttaminen oli laimea versio itse fantasiasta, ei juuri normijyystöä erikoisempi kokemus”, kertoo lukija Me Naisille.

Me Naiset selvitti suuressa seksikyselyssä suomalaisten fantasioita. Vastaajista 54 prosenttia kertoi, että he ovat päässeet toteuttamaan seksifantasiansa. Neljännes taas kertoi, että haluaisi, mutta ei ole saanut vielä mahdollisuutta.

Loput vastasivat, että eivät edes haluaisi toteuttaa fantasioitaan. Mielen sopukoissa mieluisampi!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Fantasian toteuttaminen onkin kiehtova ajatus, mutta kannattaako se? Kysyimme lukijoilta, onko joku toteutettu fantasia osoittautunut totaaliseksi pettymykseksi. Ja kyllä oli – nämä kokeilut olisi voinut jättää välistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

1. Seksi julkisella paikalla

”Seksi julkisella paikalla ei ollut ensimmäisellä kerralla niin ihanaa kuin olin unelmoinut. En osannut nauttia yhtään kiinnijäämisen pelossa.”

”Intouduimme harrastamaan seksiä mukavan piiloisalla rantapaikalla, joka oli illasta jo ihan autio. Ei mennyt montaakaan minuuttia, kun joku vanhempi rouvashenkilö talsi iltalenkillään ohi ja jäimme kiinni kirjaimellisesti housut nilkoissa. Ei enää koskaan.”

2. Sitomisleikit

”Sitominen toimii, mutta toimii vielä paremmin ajatuksen tasolla.”

”Jotta fantasia vastaisi odotuksia, on siitä syytä puhua perusteellisesti etukäteen ja määrittää rajat tarkasti. Esimerkiksi sitomisfantasia saattaa mennä yli, jos sitoja ei ole tarkasti tietoinen siitä missä toisen rajat menevät.”

3. Kimpassa

”Kolmen kimppa oli täysi pettymys. Miehellä ei seisonut, ja minulla olisi luultavasti ollut hauskempaa kaksin naisen kanssa. Mutta hänenkään kanssa ei ollut luontevaa viedä hommaa hyvin pitkälle, koska hän oli kaveri. Kimppaseksi toimii parhaiten sinkkuna ja tuntemattomien henkilöiden kanssa.”

”Olen ollut kolmen kimpassa, jossa oli mukana toinen nainen ja mies. Tässä rapisi kaikki lesbofantasiat, ei minun juttu.”

”Kolmen kimppa toisen naisen kanssa oli pettymys. Kukaan ei halua jäädä sivustakatsojaksi omassa sängyssään. Toinen nainen kyllä yritti pitää mua mukana, mutta mies jätti mut täysin sivuun ja vaille huomiota.”

4. Kolmantena pyöränä katselemassa

Eräs Me Naisten lukija on aiemmin kertonut tilanteesta, jossa hän seurasi vierestä, kun puoliso harrasti seksiä vieraan miehen kanssa. Kokeilu oli karvas pettymys.

”Olimme laivalla ja löysimme seuraamme miehen, joka oli kiinnostunut harrastamaan seksiä vaimoni kanssa. Nautin katselusta aluksi, mutta jossain vaiheessa tilanne alkoi tuntua kurjalta. Järkytyin, ettei vieras mies käyttänyt lainkaan ehkäisyä.

Lopulta pyysin heitä lopettamaan ja vierasta miestä poistumaan. Mies puki nopeasti päälleen ja virnuili lähtiessään.”

Lue koko tarina tästä:

Vierailija

Miksi vain negatiiviset kokemukset tuodaan esille? Varmasti monilla ihmisilla on naista aiheista myos hyvia kokemuksia. Jotenkin surullista.

MnMs

Juuri näin, meillä on vaimoni kanssa ollut erilaisia kimppailukokeiluja ja lähes aina on ollut kivaa. Jos jokin asia ei jompaa kumpaa ole miellyttänyt, on asioista puhuttu avoimesti siksi, että tietää jatkossa jättää vastaavanlaiset tilanteet väliin. Negatiivisten kokemusten yhteen koostaminen kertoo ehkä jutun tehneen toimittajan asenteellisuudesta.
Meidän suhteemme kaltaista avointa sekssiä en halua kenellekkään suositella, se olisi täysin edesvastuutonta. Kuitenkin parisuhteen sisällä tapahtuvaa täysin avointa keskustelua seksistä ja siihen liittyvistä toiveista, haluista ja tarpeista voi vilpittömästi suositella ihan jokaiselle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla