Tervetuloa vastaamaan Me Naisten suureen seksikyselyyn!

On tullut taas aika raottaa suomalaisten seksielämää!

Tutkimukset ovat selvittäneet jo ainakin sen, että suomalaiset harrastavat seksiä ennätyksellisen vähän sekä parisuhteissa että sinkkuna, mutta rohkenevat fantasioimaan entistä hurjemmin. Samalla kun kammareissa räplätään puolison sijasta puhelinta, yksi klitoriskiihotin onnistuu saamaan massahysterian aikaan naisten keskuudessa. 

Me sen sijaan haluamme tietää entistä enemmän: missä, miten ja kenen kanssa? Me Naiset selvittää suomalaisten petimieltymyksiä suurella seksikyselyllä. Ja siihen me kaipaamme sinun apuasi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kyselyn tekeminen vie joitakin minuutteja, ja vastatessasi tulet kuin huomaamatta myös pohtineeksi omaa seksielämääsi. Kyselyn tuloksia hyödynnetään myöhemmin Me Naisten jutussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Osallistujien kesken arvotaan Clarinsin aurinkotuotepaketti. Palkintoon kuuluu Invisible Sun Care Gel-to-Oil for Face SPF 30 -aurinkosuojageeli kasvoille 50 ml, Hydrating Sun Care Lotion Spray for Body SPF 50+ -aurinkosuojasuihke 150 ml ja Dry Touch Sun Care Cream for Face SPF 50+ -aurinkosuojavoide kasvoille 50 ml. Tuotepaketin arvo on 90 euroa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla