Kuvat
Shutterstock
Kesää ja vapautta odotellessa.
Kesää ja vapautta odotellessa.

Juuri kun alkoi olla kevättä rinnassa! 

Koronakatastrofin keskellä on suurempiakin huolia kuin erotiikan vähyys, mutta ainahan seksimahdollisuuksien radikaali heikkeneminen harmittaa.

Kysyimme hiljattain, mitä koronavirus ja siihen liittyvät rajoitukset ovat tehneet lukijoiden seksi- ja rakkauselämälle. Vastaajia oli yli sata, ja joukossa oli niin parisuhteiden osapuolia kuin sinkkujakin.

  • 45 prosenttia kertoi koronan ja rajoitusten vaikuttaneen seksi- ja rakkauselämään kielteisesti.
  • 29 prosentilla rakkaus- ja seksitilanne ei ollut muuttunut koronan myötä miksikään.
  • 14 prosenttia oli huomannut sekä kielteisiä että myönteisiä vaikutuksia.
  • 10 prosenttia tuumi koronan vaikuttaneen rakkaus- ja seksielämään myönteisesti.

Sinkkuvastaajien joukossa oli jonkin verran heitä, joiden seksielämää korona ei ollut hetkauttanut. Jos seksikumppaneita on normaalistikin nolla kappaletta, siitä on koronaviruksenkin vaikea vähentää.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Ikuinen maanantai

Monelta koronarajoitukset olivat vieneet joko seuraelämän tai mahdollisuuden siihen. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Toivottavasti jotain tapahtuu ennen vuotta 2022. HILJASTA ON!”
Nainen, 37

”Sekin vähä toivo puolison löytämiseen, mitä on ollut, on nyt täysin hiipunut. Eikä vakituista satunnaista seksiseuraakaan voi nyt tavata lainkaan. Enkä usko sen, että vaikka kohta ollaan sairaalassa 24/7 työn puolesta, auttavan asiaa yhtään enempää, sillä työtä siellä ollaan tekemässä eikä pariutumassa.”
Nainen, 27

”(Rajoitukset ovat) tuoneet totaalisen pysähdyksen kaikkeen. Viikonloppu on normaalisti odotettu hetki kaikkien sosiaalisten tapahtumien takia, mutta nyt on vain ikuinen maanantai.”
Nainen, 37

Poikkeustilamies pelastaa

Kaikilla tilanne ei ole toivoton. Useampi kyselyyn vastannut sinkku oli ainakin vastausajankohtaan asti pystynyt jatkaamaan tutun seksikumppanin tapaamista. 

”Onneksi ennen tätä tapasin erään miekkosen, jonka kanssa ajauduin seksisuhteeseen.  Kutsun häntä poikkeustilamieheksi. Menee tässä tilanteessa, mutta epäilen, ettei ole kuvioissa, kun tämä kaikki loppuu...”
Nainen, 33

”Tapailen yhtä miestä tällä hetkellä ja tapaileminen jatkuu, koska se on kaiken sen tartuntariskin arvoista.”
Nainen, 34 (Vastaus on jätetty 18.3., jolloin koronavirustilanne Suomessa ei ollut yhtä vakava kuin nyt.)

Koronteeni kurittaa

Joissakin tapauksissa koronakaranteeni oli tullut mahdollisten rakastavaisten, tai ainakin rakastelevaisten, väliin. Auts!

”Törmäsin vain muutama viikko sitten tinderissä mielenkiintoiseen mieheen parin vuoden sinkkuilun jälkeen. Vietimme kaksi ihanaa iltaa yhdessä, jolloin nauroimme, joimme viiniä ja rakastelimme. Nyt olemme kumpikin kotona eristyksissä, emme uskalla tavata ja mietimme, koska tämä tilanne loppuu?”
Nainen, 39

”Päädyin sattumalta yhden tyypin kanssa sänkyyn viikko sitten. Olen ollut häneen vähän ihastunut yli vuoden ajan, mutta hän ei pienestä yrityksestä huolimatta ole tarttunut koukkuun, kuin vasta nyt. Selvisi, että hänkin on ollut pitkään kiinnostunut minusta.

Olimme vuorokauden täydessä informaatiokatkossa sängyn uumenissa, ja siinä ajassa Suomessa tilanne oli muuttunut vakavaksi. Nyt minua harmittaa, kun kutsuisin hänet tietty kylään tai menisin hänen luokseen, mutta en voi, koska koronteeni, enkä tiedä kauan tämä tilanne jatkuu.

Hän on ensimmäinen tyyppi kuukausiin ellei vuoteen, joka herättää eläimellistä himoa ja perhosia vatsanpohjassa, ja kotona yksin oleminen hajottaa.”
Nainen, 24

”Olisi juuri kevättä rinnassa itsellä sekä vastapuolilla, ja valmiudessa neljäkin eri miestä... vaan istunpa lasten kanssa päivät illat kotona! Kunhan tämä vitsaus on ohi niin alkaa tolkuton seksihurjastelu.”
Nainen, 41

Sisältö jatkuu mainoksen alla