Varoitusviesti

Tämän lomakkeen lähetystoiminto on asetettu pois päältä.
Tässähän pyyhkii vielä ihan hyvin. Periaatteessa. Kuva: Shutterstock
Tässähän pyyhkii vielä ihan hyvin. Periaatteessa. Kuva: Shutterstock

Aina ei mene ihan putkeen – varsinkaan uuden tuttavuuden kanssa.

Ei se aina helppoa ole. Nimittäin seksi täysin uuden ihmisen kanssa. Sen todistaa esimerkiksi 32-vuotiaan Ninnin tarina.

– Olin viettämässä iltaa ravintolassa, ja päädyimme vanhan tuttavan kanssa luokseni jatkoille. Etenimme petipuuhiin. Yhtäkkiä kesken esileikin mies kaivoi repustaan viehepakin näköisen laatikon, joka oli täynnä seksileluja. Hän kysyi ihan kohteliaasti, että ottaisimmeko jonkun niistä käyttöön. Kieltäydyin järkyttyneenä. Kuka kantaa repussaan seksileluja yökerhoreissulla? Ninni muistelee erästä yötä.

”Miehellä hirtti levy kiinni ja hän hoki vain tökeröä lausetta, jolla aneli anaaliseksiä.”

Mitään ei elämässä tietenkään saa, jos ei kysy. Mutta joskus jankkaamisellakin on rajansa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Teki mieli seksiä ja iskin baarista tutun miehen, koska ajattelin hänen olevan turvallinen ratkaisu. Asiat etenivätkin luonani, kunnes miehellä hirtti levy kiinni ja hän hoki vain tökeröä lausetta, jolla aneli anaaliseksiä. Itseltäni haihtuivat kaikki halut ja ehdotin, että mies lähtisi omaan kotiinsa. Mielestäni ensimmäisellä kerralla voisi hyvin harrastaa ihan perinteistä tyyliä – kokeilut voi jättää tuleviin kertoihin, kun toisesta ja tämän mielihaluista on jo vähän selkeämpi kuva. Ainakaan itseäni ei sytytä mies, joka kättelyssä vaikuttaa itsekeskeiseltä pervolta, Jonna, 40, kertoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ninnillä ja Jonnalla ei mennyt aivan putkeen ensikerta uuden ihmisen kanssa. Mutta oletko sinä samaa mieltä Jonnan kanssa siitä, että ekalla kerralla olisi parasta ottaa varman päälle? Entä mikä on sinun oudoin seksikokemuksesi uuden ihmisen kanssa? Vastaa jutun lopussa olevaan kyselyyn. Vastauksia voidaan käyttää Me Naisten jutussa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla