Perjantaina ensi-iltansa saavan Fading Gigolo -elokuvan ohjaaja John Turturro tilittää kolmen kimpan olevan huono idea.

Näyttelijä, ohjaaja ja käsikirjoittaja John Turturro nähdään tuoreen Fading Gigolo -seksikomedian pääosassa keski-ikäisenä miehenä, joka päättää myydä itseään ja suostuu muun muassa kolmen kimppaan. Guardian-lehden haastattelussa Turturro, 57, kertoo kokeilleensa kolmen kimppaa 70-luvulla.

– Olin tietyssä iässä ja nuorempi. Se oli kiusallista. Ihmiset saavat ideoita kolmen kimpasta, toteuttavat niitä innoissaan ja huomaavat, että idea olikin katastrofi, eikä kolmen kimppa ollutkaan yhtään sellaista kuin aluksi ajatteli. Ihmiset ovat mustasukkaisia, Turturro tilittää.

Elokuvassakin kohtaus sujuu epävarmoissa tunnelmissa. Naiset kolmen kimpassa ovat Sofía Vergara ja Sharon Stone. Heidän lisäkseen elokuvassa nähdään myös Woody Allen Turturron parhaana ystävänä ja näyttelijät Vanessa Paradis ja Liev Schreiber.

Turturro kertoi aikaisemmassa Guardian-lehden haastattelussa halunneensa elokuvallaan tutkia seksityötä ja näyttää sen synkkien puolien lisäksi jotain valoisaa. Niinä hän pitää ihmiskontaktia, jonka seksityö mahdollistaa.

Fading Gigolo saa ensi-iltansa Suomessa perjantaina 25.5.2014.

Lue myös:

Ex-pari Johnny Depp ja Vanessa Paradis valkokankaalla

Parinvaihdon harrastajat: "Kolmas pyörä pelasti avioliittomme"