Pyyhe alle ja menoksi! Kuva: Shutterstock
Pyyhe alle ja menoksi! Kuva: Shutterstock

Menkkaseksi on asennekysymys!

Sotkuinen menkkaseksi – uhka vai mahdollisuus? No todellinen mahdollisuus! Monia kauhistuttaa ajatus kuukautisseksistä ja syystä. Se voi olla melko sotkuista, vaivalloista ja siihen aikaan kuusta on muutenkin epäseksikäs olo. Kuukautisvuoto ei silti estä seksin harrastamista.

On monta hyvää syytä, miksi petipuuhista ei kannata jättäytyä viikon ajaksi: menkkaseksistä voi saada kivaa vaihtelua arkiseksiin, orgasmi helpottaa kipuja ja kuukautiset voivat loppua normaalia aiemmin orgasmin aiheuttaman kohdun supistelun vuoksi. Allure listasi vinkkejä, joilla menkkaseksistä saa ilon irti.

”Uusien asentojen kokeilu voi olla helpointa kuukautisten aikaan.”

1. Kokeile

Pidä mielessä ”kaikkea kannattaa kokeilla edes kerran” -asenne. Jos ette ole kokeilleet menkkaseksiä, et voi tietää pidätkö siitä. Uuden asian kokeilu voi olla molemmille jännittävä kokemus, ja saatat yllättäen hurahtaa menkkaseksiin. Tai sitten et, jonka jälkeen sitä ei tarvitse enää kokeilla uudelleen. Kokeile ainakin.

2. Ajattele sen olevan vain liukaste

Menkkaseksin yksi parhaista puolista on se, että sitä harrastaessa ei tarvitse liukastetta. Olet jo valmiiksi liukas, ja liukaste on aina plussaa seksin aikana. Tästä syystä joidenkin uusien asentojen kokeilu voi olla helpointa kuukautisten aikaan. Älä siis suotta pysyttele yhdessä asennossa sotkun välttämiseksi.

”Suihkussa veritahrat eivät häiritse näkökentässä.”

3. Ottakaa ilo irti pitkästä esileikistä

Esileikki voi olla tähän aikaan kuusta kuumempaa kuin muulloin. Kuukautisten aikana hormonit hyrräävät, joten orgasmi voi olla helpompi saada. Kunnon esileikki myös voimistaa orgasmia. Suuseksi ei välttämättä ole miellyttävin ajatus kuukautisten aikaan, mutta esileikin aikana voi hyväillä muita herkkiä paikkoja, kuten nännejä, sisäreisiä ja tietenkin klitorista.

4. Suihkuun, mars!

Jos veri ällöttää, kokeilkaa kuumaa suihkuseksiä tai kylpyammetta. Vesi huuhtoo kaiken vuodon pois. ”Sotkuinen seksi” voi olla tajuttoman kuumaa, mutta jos se saa sinulle epävarman olon, on parempi siirtyä suihkuun rakastelemaan. Siellä veritahrat eivät häiritse näkökentässä.

5. Lusikka on asentojen kuningas

Kuukautisten aikaan lusikka on loistava asento nauttia seksistä. Lusikassa on helppo säädellä penetraation syvyyttä ja kulmaa, jotta seksi on mahdollisimman miellyttävän tuntuista kuukautisten aikana.

”Tamponi aiheuttaa emättimen sisällä pientä painetta, joka tekee anaaliseksistä nautinnolisempaa.”

6. Pidä tamponi sisällä

Jos ette aio hommailla vaginan kanssa seksin aikana, pidä tamponi sisällä oraali- tai anaaliseksin aikana. Tamponi aiheuttaa sisällä pientä painetta, joka tekee esimerkiksi anaaliseksistä nautinnollisempaa.

7. Tai kokeile seksitamponia

Seksitamponi asetetaan emättimeen ennen yhdyntää, ja sen jälkeen seksiä voi harrastaa normaalisti. Innovaatioiden innovaatio!

Lue lisää: Rakkautta kuukautisten aikaan – testasimme seksitamponin tositoimissa