Etelä-Suomessa asuva Sari kärsi vuosia latteasta seksielämästä. Nelikymppisenä hän vaati mieheltään suostumuksen vapaaseen liittoon ja alkoi etsiä omia rajojaan. Sari kokeili parissa vuodessa kymmeniä partnereita. Mitä jäi käteen eroottisista seikkailuista? 

"Lapsena ja nuorena en tiennyt seksistä juuri mitään. Kasvoin sisarusparvessa pohjoisessa Suomessa. 40-luvulla syntyneet vanhempani olivat pidättyväisiä ja tunnekylmiä ihmisiä. En esimerkiksi muista koskaan istuneeni äitini sylissä. Seksuaalisuudesta vaiettiin täysin.

Minusta kasvoi iloton, totinen pärjääjä. Fyysisesti kehityin myöhään. Olin laiha ja lattarintainen tyttö, jota pojat nimittelivät laudaksi. Synnyinseutuni ankarassa hengellisessä ilmapiirissä mieleeni juurtui käsitys seksistä likaisena ja synnillisenä asiana.

"Kontrolloin itseäni, olin arka ja pidättyväinen."

Yläasteiässä aloin kuitenkin ihastua poikiin ja fantasioida seksistä. En silti juuri masturboinut enkä opetellut tuntemaan omaa kroppaani, se tuntui turhalta ja jotenkin väärältä.

15-vuotiaana aloin seurustella itseäni vuosia vanhemman pojan kanssa. Suhteemme oli aluksi varsin viaton. Olimme yhdessä pitkään. Yhdynnät tulivat mukaan kuvioon, kun olin jo täysi-ikäinen. En nauttinut niistä suuremmin. Kontrolloin itseäni, olin arka ja pidättyväinen. En osannut heittäytyä, antautua nautinnolle.

Sama jatkui opiskeluaikoinani, kolmen seuraavan poikaystäväni kanssa. Tein itselleni väkivaltaa suostumalla seksiin heidän mielikseen. Miellyttämisentarpeeni oli valtava, oma haluni sivuseikka."

"Seksuaalisesti olimme kuin kaksi elävää kuollutta."

Iloton aviovuode

"Menin naimisiin parikymppisenä. Jälkeenpäin ajateltuna lähtökohtani liittoon olivat väärät – en tuntenut miestäni kohtaan intohimoa. Katsoin häntä ja ajattelin, että tuo on turvallinen ja rauhallinen, tuon kanssa voisin tulla juttuun. Seuraavina vuosina sain huomata, että jos kemiat eivät toimi, ne eivät toimi. Sängyssä olimme kömpelöitä ja neuvottomia.

Elämässämme oli silti paljon hyvää. Useampi yhteinen lapsi, koti, samanlaiset arvot. Suhteemme oli toverillinen. Pystyimme puhumaan kaikesta. Myös siitä, ettei meillä suju sängyssä. Haluttomuus vaivasi minua paljon enemmän kuin miestäni. Vuosien myötä aloin yhä vahvemmin tuntea tilanteen takia vihaa, pettymystä ja turhautumista. Pysyimme uskollisina toisillemme, vaikka olimme seksuaalisesti kuin kaksi elävää kuollutta.

Viitisen vuotta sitten, neljänkympin puolivälissä, asiat muuttuivat. Aloin pohtia, että elämässä täytyy olla jotakin muutakin. Ehkä emme olekaan yhdessä loppuelämäämme? Olin tympääntynyt ja kyllästynyt. Kuin huomaamatta aloin tehdä henkistä pesäeroa mieheeni.

"Sytyin tuntemattoman kevyestä kosketuksesta tavalla, jota en olisi uskonut mahdolliseksi."

Joitakin vuosia sitten olin sattumoisin ystävän kanssa ravintolassa, kun tuntematon, raamikas mies tuli hakemaan minua hitaille. Hetken epäröityäni lähdin, enkä ollut uskoa tuntemuksiani todeksi. Sytyin tämän tuntemattoman kevyestä kosketuksesta tavalla, jota en olisi uskonut mahdolliseksi.

Tämä ei ole todellista, ajattelin. Halkean. Pääni räjähtää. Kuolen, jos en pian saa seksiä jonkun muun kuin oman mieheni kanssa.

Sinä iltana ei tapahtunut sen enempää, mutta matkalla kotiin päätin mielessäni, etten mene hautaan saamatta tietää, millaista seksi voi parhaimmillaan olla. Siitä päätöksestä ei ollut pitkä matka pettämiseen. Ensin yhden, sitten toisen ja kolmannen vieraan miehen kanssa. Ensimmäiset yritykseni olivat kömpelöitä ja hätäisiä, olinhan aiemmin kokenut vain huonoa seksiä. "

Kaksoiselämää 

"Satunnaiset syrjähypyt eivät kuitenkaan riittäneet. Mielessäni kuohui niin, että ilmoitin pian miehelleni haluavani vapaan liiton. Minun on saatava oikeus tutkia seksuaalisuuttani haluamallani tavalla. Hän ymmärsi ja suostui. Aikuistuvien lastemme tähden päätimme kuitenkin pitää kulissit kunnossa. Ulkoisesti elämä jatkui kuten ennenkin.

"Maailma oli täynnä miehiä, jotka olivat seksuaalisesti turhautuneita."

Minä olin kuitenkin muuttunut. Halusin kokeilla rajojani. Keski-iän kriisissäni päätin, että haluan kokea seksiä viidenkymmenen miehen kanssa ennen kuin olen aivan ikäloppu. Se päätös vaati toimintaa, sillä 50-vuotissyntymäpäiväni alkoivat jo häämöttää. Mieheni salli minun tehdä kuten halusin ja seikkaili itsekin tahollaan jonkin verran.

Aloin suorasukaisesti etsiä seksiseuraa nettipalstoilta. Sovin deittejä milloin minnekin. Hotelleihin, mökeille, vieraisiin taloihin. Minulle avautui kokonaan uusi maailma.

Sain huomata, että maailma oli täynnä miehiä, jotka olivat tahoillaan yhtä turhautuneita kuin minäkin. On seksittömiä liittoja, fantasioita joihin kumppani ei lähde mukaan, tukahdutettuja haluja sekä suurta yksinäisyyttä. Moni mies oli valmis ajamaan vaikka viisisataa kilometriä halki Suomen tavatakseen kaltaiseni halukkaan, tuntemattoman naisen. Seksuaalisuus meissä on valtava, vimmainen, kaikkinielevä voima, perustarve.

Mieheni pyöritti arkea kotona sillä välin, kun minä seikkailin.

Kokemukset toivat varmuutta, rentoutta ja kyllä – valtavasti nautintoa. Itseluottamukseni ja taitoni sängyssä kohenivat koko ajan. En tuntenut häpeää enkä esimerkiksi miettinyt sitä, olivatko kohtaamani miehet varattuja vai vapaita. Ajattelin, että he ovat vastuussa omasta elämästään ja kehostaan, minä omastani. Mieheni halusi alkuun kuulla kokemuksistani, mutta pian huomasin, että ne olivat hänelle liikaa. Meidän ankea seksielämämme loppui pian kokonaan. Se oli yhteinen päätös.

"Kun näin kahleet, olin kääntyä ovelta takaisin."

Uskouduin kaksoiselämästäni vain parille luottoystävälleni. He olivat huolissaan minusta, psyykeni kestävyydestä ja siitä, joutuisinko kenties seikkailuillani vaaralliseen seuraan. Mitään uhkaavaa ei kuitenkaan koskaan tapahtunut, valtaosa kokemuksistani oli myönteisiä.

Olin tarkka siitä, että tapailin vain miehiä, joiden viestit tuntuivat mukavilta. Kondominkäyttö oli yhteinen sopimus. Kävin silti sukupuolitautitesteissä useamman kerran. Koskaan niissä ei ilmennyt mitään.

Muutamaa miehistä tapailin useampaankin otteeseen.

Vain kerran muistan miettineeni, olinko mennyt liian pitkälle. Silloin tapasin S/M-session merkeissä dominoivan miehen hänen kesämökillään. Kun näin kahleet kellarissa, olin kääntyä ovelta takaisin. En kuitenkaan tehnyt niin. Kokemus oli omalla laillaan kiinnostava, mutta tajusin, ettei S/M ole minun juttuni. Rajani tulivat viimein vastaan."

Tunteet pelissä

"Eroottisten seikkailujeni ansiosta huomasin, että keski-ikäisellä naisella on markkina-arvoa. Sain helposti seksiä viidenkymmenen miehen kanssa muutaman vuoden sisällä, kuten olin keski-iän kriisissäni päättänyt.

Ohessa tapahtui myös asioita, joita en osannut odottaa. Ihastuin syvästi yhteen, minua reilusti  nuorempaan mieheen, jota olin tapaillut seksin merkeissä. Hän halusi kuitenkin ikäisensä kumppanin ja perheen, joten suhteemme päättyi. Se satutti minua syvemmin kuin olin osannut odottaa. Tunsin jopa mustasukkaisuutta, jollaista en omasta miehestäni ollut tuntenut koskaan.

"Haaveenani olisi löytää kumppani."

Suhteeni puolisooni ajautui lopulliseen haaksirikkoon. Nyt olemme asiallisissa väleissä, mutta eroamassa. 

Siitä huolimatta ajattelen, että jos seksi ei toimi kahden aikuisen parisuhteessa, siitä ei pidä tehdä pyhäinjäännöstä, jota suojellaan ja varjellaan ja balsamoidaan. Jos on seksiä suhteen ulkopuolella, ei sen takia ole välttämätöntä erota.

Omien kokemusteni ansiosta koen, että monet uskomukset, jota irtoseksiin liitetään, eivät pidä paikkaansa. Yleinen luulo on esimerkiksi se, että irtoseksi hajottaa ja että ihminen saattaa kadottaa itsensä. Minulle kävi juuri päinvastoin. Opin tuntemaan itseäni syvemmin ja seksuaalinen minäkuvani vahvistui monipuolisten kokemusten kautta. Olen kiitollinen siitä, että minulla on ollut mahdollisuus tutkia tällä tavalla itseäni ja elämää.

Todettuani kelpaavani kaikenikäisille miehille olen ottanut hieman rauhallisemmin. Tapailen seksiseuralaisiani satunnaisesti, mutta huomaan kaipaavani jotakin syvempää ja pysyvämpää, vakituisempaa.

Yksiavioiseen liittoon minusta ei silti enää olisi. Haaveenani olisi löytää kumppani, josta tykkäisin ihmisenä ja joka suhtautuisi seksiin yhtä vapaamielisesti kuin minäkin."

Sarin nimi on muutettu.

Aamurakastajat ovat lempeitä työkavereita, iltarakastajat onnenpotku puolisolle.

Edestä vai takaa, päällä vai alla. Nämä seksin vedenjakajat kertovat ihmisen syvimmästä olemuksesta aivan yhtä paljon kuin miten päin vessapaperirullaa kuuluu pitää tai kummalla puolen sänkyä nukkuu mieluummin.

Yksi mieltymyskysymys on myös se, milloin seksi on yksinkertaisesti parasta – eli aamulla vai illalla.

Lempiaikasi lemmiskelylle voi paljastaa sinusta paljonkin yllättäviä asioita muun muassa iästäsi, sukupuolestasi ja luonteenpiirteistäsi. Listasimme niistä olennaisimmat!

Orgasmit aamulla, kiitos!

Aamiainen on päivän tärkein ateria. Mutta mitä aamusekstaus kertoo sinusta?

  1. Olet aurinkoinen työtoveri. Ken aloittaa aamunsa orgasmilla, ei voi nousta sängystä huonolla jalalla. Aamuseksiä saanut työkaveri on energinen ja täynnä iloa.
  2. Olet perheetön. Arjessa ei paljon aamuseksiä harrastella, jos lapset nousevat sängystä jo ennen kukonlaulua. Lapsettomat pariskunnat tai sinkkuihmiset ovat aamuisin vapaita naiskentelemaan vaikka tuntitolkulla, kun aamupuuroa pitää olla keittämässä ainoastaan itselle. Lapsettomuuden luksusta!
  3. Olet aamuvirkku. Yllätystieto: jos nautit aamuisesta peuhaamisesta, olet luultavasti aamuihminen muutenkin. Ja aamuihmiset ovat tunnetusti säntillisiä, aikaansaavia ja tunnollisia tyyppejä.
  4. Olet mies. Miesten testosteronitaso on korkeimmillaan heti aamusta, kun keho on saanut latautua rauhassa yöunien aikana. Miehet ovat tyypillisesti siis kiihottuneessa tilassa aamulla.
  5. Olet älykäs. Tutkimuksien mukaan aamuseksi boostaa muistin toimintaa, kielitaitoa ja avaruudellista hahmotuskykyä. Kyllä kannattaa laittaa hösseliksi siis!

Orgasmit lisäävät luovuutta ja luovat ihmiset saavat parempia orgasmeja.

Oi armas ilta!

Iltaihmisille ja pitkistä yöunista nauttiville aamuseksi voi olla turhanpäiväistä suorittamista. Sen lisäksi, ettet nauti aamuista, iltaseksin suosiminen voi kieliä sinusta näin:

  1. Olet keski-ikäinen. Unen ja kehon tutkijan Paul Kelleyn mukaan ihmisen libido muuttuu vuosikymmenien kuluessa. Kun nukkumaanmenoaika aikaistuu, myös seksiä harrastetaan alkuillasta.
  2. Seksi on sinulle ohjelmanumero. Et harrasta nopeaa aamuseksiä, vaan elät pitkistä seksisessioista, joihin kuuluu villejä fantasioita, perusteellinen esileikki ja muuta akrobatiaa. 
  3. Tai saatat vaalia perinteitä. Konservatiivinen seksin harrastaja nauttii orgasminsa saunan jälkeen lauantai-iltaisin, ja tästä kaavasta ei sovi poiketa edes lomasesonkina. Luotat varmaan ja tuttuun. 
  4. Iltavirkku on myös ihan paras puoliso, koska energiaa riittää rakasteluun, jutusteluun – ja vaikka voikkareiden tekoon myöhään illalla. 
  5. Olet luova rakastaja. Iltaihmisten luovuus kukkii erityisesti yön pimeinä tunteina, joten löydät aamurakastelijoita paremmin uusia tapoja harrastaa seksiä. Ja kaiken kukkuraksi orgasmit lisäävät luovuutta ja luovat ihmiset saavat parempia orgasmeja. Win-win.

Jos seksi päättyy miehen ennenaikaiseeen laukeamiseen, yhdyntä voi olla pettymys naiselle. Siksi parisuhteen seksikäsitystä kannattaa laajentaa, sanoo seksuaaliterapeutti.

– Istuin miehen syliin vaatteet päällä, hän sanoi "ole liikkumatta" ja tuli sitten korahdellen housuihinsa, kertoo 28-vuotias nainen seksisuhteestaan mieheen, joka sai ennenaikaisia siemensyöksyjä. 

Lähes jokainen mies kärsii elämänsä aikana jossain vaiheessa ennenaikaisesta siemensyöksystä, kertoo Sexpon erityistason seksuaaliterapeutti Karoliina Vuohtoniemi. Hän sanoo, että pikainen laukeaminen on varsin yleinen seksuaalisuuteen liittyvä toiminnallinen häiriö – jopa yleisempi kuin erektiöhäiriö tai viivästynyt siemensyöksy.

Vuohtoniemen arvion mukaan noin 15–20 prosenttia suomalaismiehistä saa ennenaikaisia siemensyöksyjä.

– Asiaa on kuitenkin vaikea tilastoida tarkemmin, sillä miehet eivät herkästi puhu ongelmastaan, Vuohtoniemi sanoo.

Sehän on vähän kuin ”edam-juustoa”, eli tietää mitä saa.

Ennenaikainen siemensyöksy voi johtua perinnöllisestä alttiudesta, tuntoherkkyydestä tai keskushermoston toiminnasta. Lisäksi vaivaa selittävät psykologiset tekijät, kuten suorituspaineet, jännitys ja uusi kumppani.

Keräsimme naisilta kokemuksia siitä, miten ennenaikaiset siemensyöksyt vaikuttavat suhteeseen ja seksielämään. Vastaukset jakoivat ihmiset selvästi kahteen eri leiriin. 

Osa vastaajista koki nopean simensyöksyn uhkana koko seksielämälle.

Sehän on vähän kuin "edam-juustoa", eli tietää mitä saa. Ei ehdi nainen nauttia tunteesta, kun alkumetreillä jo aavistaa, että kohta juttu on ohi. Sitten tekisi mieli jatkaa läheisyyttä, mutta pahimmassa tapauksessa siippa kääntää selän ja alkaa kuorsata. Nainen, 52

Se suhde loppui ennen aikojaan kuten seksikin. Ehkä olisi voinut jatkuakin, jos toinen olisi osoittanut minkäänlaista mielenkiintoa minun nautintoani kohtaan tai ottanut asian jollain tavalla puheeksi. Itselle se oli turhauttavaa: kaksi työntöä, ähinä ja toinen nousee käymään vessassa, jonka jälkeen minä sain pusun otsalle ja hyvän yön toivotuksen. Olin täysin sanaton. Sama "rituaali" toistui kolme kertaa, eikä puhettakaan ongelmasta tai minusta. Koin, ettei minun kannata tähän käyttää yhtään sen enempää aikaani. Nainen, 27

Mies lämmitteli pitkään, mutta tuli nopeasti ensimmäisellä ja toisella kierroksella. Kolmas kerta oli samanlaista salamasanteritouhua. Neljäs kerta samoin, ja viimeisen aktin jälkeen hän rojahti sänkyyn sanoen, ettei jaksa minua enää, olin "imenyt hänestä kaiken". Itse olin aivan pyörällä päästäni, huvittunut, halukas ja turhautunut. Olimme tavanneet Tinderissä, kirjoitelleet kovin intiimejä ja tavanneet aikaisemminkin. Tämän piti siis olla hekuman huippu ja loppuelämän onnellinen alku, yhdessä. Nainen, 46

Tapailin kerran miestä, joka oli tällainen nopea kaveri... Jopa niin nopea, ettei toisinaan sisään ehtinyt kun jo tuuttasi vaatteille. Jäin itse ilman orgasmia liian monta kertaa. Hän ei pitänyt tärkeänä tyydyttää minua muillakaan tavoilla. Nainen, 44

Merkillepantavaa on, että näitä kokemuksia yhdistää miehen välinpitämättömyys naisen orgasmista. Seksuaaliterapeutti Vuohtoniemi ymmärtää, että nopea laukeaminen voi turhauttaa, jos se tarkoittaa seksin päättymistä. Tärkeää on seksitabujen purkaminen – eli jos mies tuleekin pikavauhtia, seksi voi silti jatkua.

Olen alkanut esittää, että minäkin tulen. Se on helpompaa.

– Seksiä katsotaan kapeasti. Ihmisten pitää päästä eroon ajatuksesta, että seksi on vain yhdyntää ja päättyy laukeamiseen. On paljon eri tapoja harrastaa seksiä, kuten oraaliseksi, käsiseksi, hieronta, seksilelujen käyttö ja niin edelleen.

Ongelma voi paisua suhteessa, jossa ei uskalleta nostaa kissaa pöydälle. Eräs nainen kertoo, kuinka on itse alkanut esittämään omaa orgasmiaan.

Haluaisin puuhastella pidempään, mutta mies laukeaa ennen kuin varttia on kulunut. Olen alkanut esittää, että minäkin tulen. Se on toisaalta helpompi, kuin katsella miehen voivottelua, kun en ehtinyt. Nainen, 34

Toiset kyselyyn vastanneista taas eivät olleet nopeista miehistä moksiskaan.

Pikaisesta laukeamisesta löydettiin Me Naisten kyselyn vastausten perusteella myös hyviä puolia, kuten intohimoisen pikaseksin harrastaminen ja pitkäaikaisen jyystön välttäminen.

Homma ei mene "jyystämiseksi". Kaikki eivät pidä pitkäkestoisesta seksistä. Nainen, 27

Nopea siemensyöksy ei ole juuri häirinnyt. Kun hommat toistaa muutaman kerran, niin mieskin alkaa kestää. Lisäksi arvostan tavallista arkiseksiä. Haluan vain rentoutua orgasmin avulla ja saada hyvät unet. Saan itsekin orgasmin mukavasti mainostauon aikana, joten ihan ok, jos mieskin saa. Nainen, 33

Suikkarissa ei ehdi leuat puutumaan.

Suikkarissa ei ehdi leuat puutumaan. Nainen, 30

Pikapanot on muutenkin hyvästä. Parempaa kuin seksi sellaisen kanssa, joka ei tule millään. Sain pahemmanlaatuisen jännetuppitulehduksen sellaisen kanssa, kun käsipelilläkään ei tullut. Pysyy siis kaikki paikat ehjinä pikalaukeajan kanssa. Nainen, 40

Pari- ja seksuaaliterapeutti Jordan Gray kirjoittaa kotisivuillaan, että pikaseksi jopa parantaa seksielämää ja suhdetta.

Grayn mielestä pikaseksi on hyvällä tavalla ahnetta ja itsekästä. Kun aikaa on vähän, tulee huomanneeksi ja näyttäneeksi toiselle, mitä haluaa. Terapeutti kehottaa esimerkiksi tarttumaan lempipaikkaan toisen kehossa ja koskettamaan itseään kohdasta, joka saa laukeamaan nopeiten.

Kerkeämme usein harrastaa seksiä aamuisin, vaikka extra-aikaa ei paljoa ole. Nainen, 31

Tapaseksin ei tarvitse kestää kauaakaan. Joskus päivä on alkanut seksiaamukahvilla, eli koko loppupäivän hymyilyttää. Nainen, 52

Oikein ihanaa, kiihkeää. Käytämme leluja ja harrastamme suuseksiä. Seksi on parempaa kuin koskaan, vaikka kaikenlaista laukeajaa on tullut tavattua. Seksi ei ole meillä todellakaan mitään pikaseksiä, vaikka vaginayhdyntä ei kestä kauan ja joskus jää kokonaan pois. Muutakin seksiä on olemassa! Simsalabim 39

Nuoruuden pikalaukeajan kanssa siitä tuli lapsi, se oli erityisen hyvää. Nainen, 37

Toistoa, toistoa!

Karoliina Vuohtoniemi kertoo, että ennenaikaiseen siemensyöksyyn on olemassa lääkehoitoa. Luonnonmukaisempi keino on kokeilla puristustekniikkaharjoituksia, jolloin mies opettelee hallitsemaan laukeamista.

– Itsetyydyttäessään mies puristaa terskan juuresta juuri ennen laukeamista, jolloin siemensyöksyä ei tulekaan. Sitten voi taas jatkaa tyydyttämistä. Harjoitus vaatii paljon kärsivällisyyttä, Vuohtoniemi kertoo.

Seksuaaliterapeutti muistuttaa, kuinka tärkeää on opetella hiljalleen puhumaan seksistä avoimesti kumppanin kanssa. Sitä kautta pariskunta voi ryhtyä yhdessä kokeilemaan seksin eri muotoja ja löytää tapa, jolla mies ei laukeakaan niin nopeaa. Esimerkiksi kondomin käyttö voi toimia, koska tuntoherkkyys muuttuu ja laukeaminen hidastuu.

Antaa miehen laueta eka, niin kohta saa pidemmän panon.

Mutta kuinka kokemusasiantuntijat eli naiset ovat ratkaisseet tilanteen?

Suosittelen toistoa! Antaa miehen laueta eka, niin kohta saa pidemmän panon. Nainen, 25

Mainostaukojen hyödyntäminen! Nainen, 33

Lääkkeiden sijaan olemme ratkaisseet asian niin, että tyydytämme toisemme yleensä muilla tavoin. Minä pidän käsihoidosta, enkä itse asiassa edes saa orgasmia yhdynnässä muutenkaan. Nainen, 35

Kun seksistä ollaan avoimia ja ongelmaa ratkotaan yhdessä, suhdekin paranee kuin itsestään:

Meillä on tapana harrastaa seksiä kahdesti peräkkäin, jolloin toisella kerralla tuleminen kestää huomattavasti pidempään. Välissä on yleensä kymmenen minuuttin tauko, jonka aikana halailemme ja juttelemme. Tämä lisää läheisyyttä. Nainen, 43

Kostaja

Sängyssäni on salamasanteri! Naiset kertovat nyt, mitä ajattelevat nopeasti laukeavista miehistä – kaksi koulukuntaa

Kaikki ovat vastuussa omista orgasmeistaan. Jos et saa orgasmia, ongelmana ei ole kumppani, vaan sinä itse. Joko et ole osannut ohjata kumppania tekemään mistä sinä tykkäät, tai sitten olet ollut täysin passiivinen ja olettanut että kyllä se kumppani hoitaa asiat. Turha valittaa jos et itse näe vaivaa. Minä pidän naisia, jotka vain makaavat selällään sängyssä, huonoina panoina. T. panomies
Lue kommentti
Rubber dick

Sängyssäni on salamasanteri! Naiset kertovat nyt, mitä ajattelevat nopeasti laukeavista miehistä – kaksi koulukuntaa

Niin,en ymmärrä miksi miestä ajatellaan vain "rakastajana" joka tekee teknisen suorituksen ja toivottavasti ylittäen edellisen olympiaennätyksen. Koko rakastelusessio on ikäänkuin miehen vastuulla. Jos tulet nopeaa,se on miehen vika. Jos nainen ei saa,arvaas kenen vika? En usko että naisen tarvii tällaisia suorituksia ja öaineita kantaa niskassaan,riittää että on oma itsensä - näin minä ainakin ajattelen. Jotenkin kaipais 50/50 mentaliteettiä tähänkin. Toki jos mies tulee nopeaa, ei nainen voi...
Lue kommentti