Olikohan heillä juuri ”sitä”?
Olikohan heillä juuri ”sitä”?

Arkiset petipuuhat kiireen keskellä ovat ihan parasta. Usko pois!

Jokainen ruuhkavuosia elelevä tyyppi tietää, ettei aktiivisen seksielämän ylläpitäminen parisuhteessa ole aina ihan helppoa. Vaikka tutkimusten mukaan suomalaisten seksitavat ovat nykyään yhä monipuolisempia, arjessa monipuolisuutta ei välttämättä näy tai kuulu – hyvä jos on seksiä ollenkaan.

Mutta! Eihän sitä meidän kaikkien tarvitse vääntäytyä erikoisen seksin lumoihin. Joskus niin sanottu ”ihan tavallinen seksi” on tyystin parasta.

Arkisen seksin nimeen liputtaa myös Naislaif-blogia kirjoittava uusperheen vanhempi. Hän on nimennyt kiireisessä perhe-elämässä tapahtuvat petipuuhat Pirkka-seksiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Pirkka-seksin käsitettä hän avaa blogissaan näin: ”Pirkka-seksi on arkista, pikaista ja tarpeen tyydyttävää seksiä, joka mielestäni on parisuhteen kantava voima.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Listasimme bloggaajan innoittamina syyt sille, miksi Pirkka-seksi eli pikainen, arkinen ja kaikessa pirkkamaisuudessaan tyystin tavallinen seksi on aivan parasta:

1. Se ei vaadi valmistautumista

Pirkka-seksiä varten ei ole todellakaan pakko ajella sääriä tai bikinirajaa. Siihen jopa tavallaan kuuluu se, että on orastavasti likainen luonnonlapsi.

2. Se ei kaipaa kikkailujakaan

Ei tarvita tanssia sisäiselle jumalattarelle eikä osoittaa taiturimaisia suuseksitaitoja. Kuten 29-vuotias nainen aiemmassa jutussamme kiteytti: ”Hyvä seksi voi olla ihan tavallista. Siihen ei aina tarvita kummallisia asentoja tai lisävempaimia. Toki ne voivat menoa piristää, mutta niiden käyttämisestä ei tarvitse tuntea painetta.”

3. Se ei kysy kellonlyömää eikä paikkaa

Pirkka-seksissä yhtä hyvä paikka on sänky tai kesäinen mökkisauna. Tai vaikka vessa. Oikeastaan mikä tahansa kodin nurkka käy, kunhan kukaan muu ei sinne samaan aikaan eksy. Tärkeintä on, että seksiä on.

4. Siihen ei tuhlata muutenkin kortilla olevaa aikaa

Riittääpähän minuutteja muullekin. Esimerkiksi nukkumiselle.

5. Sitä voi harrastaa puolinukuksissaankin

Pirkka-seksi antaa luvan rentoutua ja jopa uinahtaa kesken hommien. Kunhan suunnilleen pitää mielessä toisen fysiologiset ulottuvuudet.

6. Se tuo onnea elämään

Tutkijoiden mukaan seksin harrastaminen kannattaa, ja sen määrää arjessa kannattaisi myös lisätä. Aina tämän ei kuitenkaan tarvitse tarkoittaa tuntikausien rakastelua. Joskus se voi olla puhtaasti ”ihan sitä itseään”.

7. Se on ainoa, jota on saatavilla

Onhan siinäkin yksin syy, miksi Pirkka-seksi on niin mahtavaa.

Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran menaiset.fi-sivustolla heinäkuussa 2017.

Vierailija

Helppoahan se naisen on vaaaginallaan on pelata, ei tarvitse kuin nyrkillisen vagisaania tai tummelia jos on vähän kuiva ja taas pelittää sitten voikin jo teeskennellä vaikka minkälaista orgastista onnea, mutta miesparan pitää saada se kuuluisa erektio. Ei se niin helppoa ole kun arkinainen on usein sellainen hikinen piereskelevä vääräsäärinen karvainen kaikkitietävä nalkuttaja.

Miehen elämä on vaikeaa. eikä siitä saa kuin ehkä hieman enemmän euroina, mutta lyhyt raaka elämä suomalaisen julman pitkään elävän naisen kanssa pilaa senkin ilon.

Kannattaa olla muodikkaasti sinkkuna vaan rahatkin riittävät paremmin

Sisältö jatkuu mainoksen alla