Me Naiset
|
Me Naiset
Erittäin keskiverrot kuusi minuuttia se taas kesti. Kuva: Shutterstock
Erittäin keskiverrot kuusi minuuttia se taas kesti. Kuva: Shutterstock

Mies ajattelee seksiä joka seitsemäs sekunti ja muita uskomuksia, joita tiede (tai maalaisjärki) eivät tue. Tässä tulee totuus seksistä:

1. Kengän, korvien tai käsien koko ei kerro mitään peniksen koosta. Tutkimuksia on tehty vaikka kuinka, mutta yhteyttä ei ole löydetty – kengistä pystyy päättelemään jotakin vain tyylitajusta.

2. Keskivertopenis ei ole 18-senttinen. Ainakin yhdysvaltalaistutkimuksissa kooksi on mitattu noin 13–14 senttimetriä.

3. Kondomin käyttö ei pidennä yhdynnän kestoa. Enemmän vaikutusta on miehen iällä. 18–30-vuotiaat kestivät keskimäärin 6,5 minuuttia, kun yli viisikymppiset jaksoivat vähän päälle neljä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

4. Blondit eivät ole brunetteja haluttavampia. Tutkimukset, joissa miehet ovat sanoneet niin, on tehty paikoissa, joissa vaaleaveriköt ovat harvinaisempia. Seksuaalinen aktiivisuuskaan ei ole yhteydessä hiustenväriin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

5. Suurimmalla osalla naisista on karvoja alapäässään. Lähinnä nuoret poistavat kaikki karvansa. Vuonna 2010 tehdyssä kyselyssä, johon vastasi yli 2 400 kaikenikäistä naista, vain 11 prosenttia kertoi pitävänsä alapäänsä jatkuvasti täysin karvattomana.

6. Suurissa rinnoissa ei ole huonompaa tuntoaistia. Rintojen tuntoherkkyyksissä on eroja, mutta hyväily tuskin jää keneltäkään huomaamatta.

7. Seksi ei korvaa kuntosalikäyntiä. Kyllä, kaloreita palaa rakastellessa, mutta yleensä seksi ei kestä kovinkaan pitkään, joten hyöty jää vähäiseksi.

8. Naiset ja miehet pettävät yhtä paljon. Yhdynnöillä mitattuna miehet voittavat, mutta kun muu toiminta otetaan huomioon, kutakuinkin tasoissa ollaan.

9. Miesten seksuaalinen huippu ei ole kovinkaan paljon aiemmin kuin naisilla. Jos ajatellaan seksikertojen tiheyttä, sekä miehet että naiset ovat todennäköisimmin seksuaalisesti aktiivisimmillaan parikymppisinä. Miehet saavat neljästi viikossa seksiä todennäköisimmin kolmi–nelikymppisinä, kun taas naiset lähestyessään kolmikymppisyyttä.

10. Ennenaikainen siemensyöksy ei ole vain nuorten miesten ongelma. Ekoilla kerroilla sitä sattuu yhdelle jos toisellekin, mutta harjoittelu auttaa. Toisaalta jos kyseessä on fysiologinen ongelma, se vain pahenee iän myötä.

11. Mies ei ajattele seksiä joka seitsemäs sekunti. Se tekisi 57 000 kertaa päivässä. Ei kovin mahdollista.

12. Naimisissa olevat masturboivat. Myytin mukaan naimisissa olevat eivät turvautuisi omiin käsiinsä. Höpö höpö. Tutkimuksen mukaan 85 prosenttia naimisissa olevista miehistä ja 45 prosenttia naisista tekee sitä.

13. Myös naiset näkevät märkiä unia. On myytti, että märät unet olisivat vain miesten juttu, vaikka se onkin heille yleisempää. Erään tutkimuksen mukaan 40 prosenttia naisista raportoi kokeneensa joskus sellaisen.

14. E-pillerit eivät lihota. Tästä voi kiistellä loputtomiin, mutta joka tapauksessa: 49 tutkimuksessa, joissa nykyaikaista, vain pieniä määriä hormonia sisältävää e-pilleriä verrattiin placebotablettiin, ei löydetty yhteyttä e-pillerin ja lihomisen välillä. Lihominen on toki mahdollista monista eri syistä, käytti e-pillereitä tai ei.

15. Tulevan lapsen sukupuoleen ei voi vaikuttaa. Ex-jääkiekkoilija Teemu Selänne väitti pilke silmäkulmassaan, että hänen kikkansa toimivat, kun Selänteet tekivät neljättä lastaan (josta todella tuli tyttö, kuten haluttiin), mutta todellisuudessa seksiasennoilla tai muillakaan tempuilla ei pysty vaikuttamaan siihen, tuleeko pienokaisesta tyttö vai poika.

Lähde: Gizmodo


Lue myös:

Hedelmä, joka parantaa seksielämääsi

Kesän kuumin juttu: Helleseksi ilman hikeä

Tulevaisuudessa ehkäisystäsi saattaa huolehtia kauko-ohjattava mikrosiru

Nälkäiset miehet viehättyvät kurvikkaista naisista

Sisältö jatkuu mainoksen alla