Me Naiset
|
Me Naiset
Kuva: Shutterstock
Kuva: Shutterstock

Ollaan herkkien asioiden äärellä.

Onko seuraava tilanne tuttu? Hyppysissäsi on kiinnostava, innokas, himokas ja tarmokas mies. Etenette sänkyyn asti. Yhtäkkiä hänen peniksensä alkaa kiukutella, ratkaisevalla hetkellä. Tunnelma muuttuu raskaaksi. Väärällä tavalla pehmeän hiostavaksi. Kysymykset alkavat sinkoilla aivoissasi. Mistä tuulee? Onko täällä liian kylmä? Olenko minä ällöttävä? Onko hän humalassa? Jännittääkö häntä?

Kyseessä on prinsessapeniksen väliintulo – se haluaa pilata hyvän illan. Prinsessapenis on nirso elin. Sille pitää luoda oikeanlaiset olosuhteet, ja sitä pitää käsitellä sen tykkäämällä tavalla, muuten se alkaa hankalaksi. Prinsessapenis voi olla kiinni tavallisessa miehessä, mutta on myös mahdollista, että se roikkuu penisprinsessassa. Penisprinsessan tunnistaa siitä, että hän loukkaantuu peniksensä puolesta. Sekin on tavallista ja normaalia: mies on herkkä rakkaimpansa suhteen, ja prinsessatyyppinen penis on ailahteleva elämänkumppani, joka helposti orjuuttaa isäntänsä.

Jos prinsessapeniksen omistaja on hieno tyyppi, voi olla, että haluat auttaa molempia esiintymään parhaimmillaan. Tässä glamour.com-sivustolta poimitut toimintaohjeet erityyppisten prinsessojen varalle:

Sisältö jatkuu mainoksen alla

1. Ramppikuumeprinsessa

Tämä penis haluaa miellyttää ja olla paraatikunnossa. Se kuitenkin jäätyy herkästi siinä vaiheessa, kun esirippu nousee ja vaatteet on riisuttu pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toimi näin: Tarvitaan rohkaisua ja paineetonta ilmapiiriä. Kokeile rentouttavaa hierontaa. Muista hivellä erityisesti itsetuntoa. Sen hieronnasta kannattaa aloittaa, ja siirtyä vasta sitten muihin ruumiinosiin.

2. Esileikkilörvähtäjä

Tällainen penis satsaa yhdyntään. Se pysyy hienosti kunnossa, jos keskitytään sen päätapahtumaan, mutta jos huomio siirtyy hetkeksi sinun suuntaasi, se menettää kiinnostuksensa.

Toimi näin: Koeta ottaa prinsessa huomioon myös sillä aikaa, kun sinä olet saamapuolella. Jos kätesi ei yletä, sanallinen huomiointi saattaa riittää. Tuhmuuksia, kehuja, miellyttävää esineellistämistä – sellaisesta se piristyy.

3. Kuminvihaajaprinsessa

Kas, kondomi, lerps. Tämä on hankala tapaus: penis, joka on ehdollistettu vihaamaan kumia.

Toimi näin: Prinsessalle kelpaisi suojaamaton seksi, mutta se ei ole oikein 2000-lukua. Pysy tiukkana, älä suostu sen kaikkiin oikkuihin vaikka se aluksi loukkaantuisikin. Löytyisikö kaupan hyllyltä jokin prinsessalle sopiva vaihtoehto? Siellä on monenlaisia.

4. Asentoherkkä prinsessa

Pärjää parissa perusasennossa ja turbo-moodilla, menettää muuten helposti toimintakykynsä.

Toimi näin: Jos prinsessan lempiasennot eivät tunnu sinulla missään, tarvitaan kompromisseja. Kokeile omaa suosikkiasentoasi ensin, ja vaihda prinsessan suosikkiin, ennen kuin se ehtii suuttua. Toinen vaihtoehto on, että sinun orgasmiisi keskitytään ensin, ja sen jälkeen prinsessa voi jatkaa haluamallaan tavalla.

5. Minuuttiprinsessa

Hyvin kiihottunut, innostunut, erittäin herkkä ja nopea: todellinen prinsessa. Yleinen ongelma, romahduttaa helposti miehen itsetunnon.

Toimi näin: Valitse asento, jossa sinulla on enemmän kontrollia ja sovella start–stop-menetelmää. Muitakin keinoja on, lääkityksestä alkaen, mutta tilanne vaatii kommunikointitaitoja.

Lue myös:

Hupsista! Nämä ovat yleisimmät seksivammat

Oudoimmat seksipulmat ja niiden kummalliset ratkaisut

Näin saat naisen valitsemaan seksin voileipäkakun sijasta

Pariskuntien 6 yleisintä seksiongelmaa – löydätkö omasi listasta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla