Suomalainen ammattidomina Diva Miranda ei ole kuvassa aloittamassa narujumppaa. Kuva: Panu Pälviä
Suomalainen ammattidomina Diva Miranda ei ole kuvassa aloittamassa narujumppaa. Kuva: Panu Pälviä

Ammattidomina Diva Miranda on pakottanut asiakkaitaan urheilemaan. Olisiko fetissitreenistä uudeksi jumppatrendiksi Suomessakin?

Australialainen ammattidomina Mistress Anna on yhdistänyt kaksi lempiasiaansa. Viisi vuotta ammattidominan töitä tehnyt Anna järjestää treenejä, joissa kuntoilu ja dominointi yhdistyvät. Annan treeneihin ottavat osaa asiakkaat, jotka haluavat kiihottumisen ohella treenata tai pudottaa painoa.

Annan fetissitreeneissä on kyykätty ja punnerrettu jo pari vuotta. Australialaissivuston haastattelussa osa asiakkaista kertoo käyvänsä treenaamassa Annan kurissa 1–2 kertaa viikossa.

Hmm. Olisiko tässä bisnesideaksi Suomeen? Onko tamperelaisen ammattidominan Diva Mirandan puoleen jo käännytty urheilumielessä?

– En ole vetänyt treenitunteja, mutta olen kyllä järjestänyt sessioita, joissa olen pannut ihmisiä kuntoilemaan, Diva Miranda kertoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hän on myös antanut etädominointitehtäviä omatoimiseen kuntoiluun esimerkiksi asiakkaille, jotka ovat halunneet laihduttaa. Miranda ei silti povaa fetissitreeneille rahakasta tulevaisuutta Suomessa.

– En usko, että sellaisille olisi tilausta. Tämä on niin pieni maa. Minulla on vain vähän asiakkaita, jotka haluavat dominointia ja liikuntaa. Vaikka heitä olisikin tarpeeksi, he eivät halua nähdä toisiaan vaan pitää huolta yksityisyydestään.

Diva Miranda muistuttaa, että Annan aloittama treenimuoto ei ole uusi juttu. Treenaamiseen pakottavia dominoita on löytynyt jo pitkään muualtakin.

Lue myös:

Diva Mirandan haastattelu: Ammattidominan työ on piiskaamista ja paperihommia

Tutkimus: S/m-seksin harrastajat psyykkisesti terveempiä kuin muut

Jäikö treenit taas väliin? Älä huoli, syytä rintoja!

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla