Siinä sitä pannaan pökköä pesään. Kuva: Shutterstock
Siinä sitä pannaan pökköä pesään. Kuva: Shutterstock

Vaihtoehtoisesti Kaalimato.comin tutkimus saattaa myös kertoa, missä päin Suomea kerrotaan kovimmat kalajutut.

Haluatko saada seksin aikana orgasmin nykyistä useammin? Jos et jo asu Itä-Suomessa, kannattaa alkaa harkita muuttoa.

Kaalimato.comin tekemän tutkimuksen mukaan 61 prosenttia itäisessä Suomessa asuvista nimittäin väittää, että he saavat orgasmin lähes aina kumppanin kanssa seksiä harrastaessaan.

Kakkossijalla orgasmitilastossa on Lappi, jossa 58 prosenttia vastaajista kertoo pääsevänsä huipulle kerta toisensa jälkeen. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Länsi-Suomen orgasmivarmuus sen sijaan jää 55 prosenttiin, ja Etelä-Suomessa vaatimattomaan 51 prosenttiin – siis reilu puolet vastaajista kertoo tulevansa kumppanin kanssa seksiä harrastaessaan lähes aina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Näyttää siis siltä, että harvempaan asutetuilla seuduilla ”iltateiden keittely” viedään useammin ”finaaliin saakka” kuin ruuhka-Suomessa. Me Naisten toimituksen empiiristen tutkimusten mukaan tutkimuksessa orgasmeillaan pätevillä alueilla tosin saatetaan myös olla keskivertoa kovempia kertomaan kalajuttuja.

Eivät tulokset silti huonoja ole! Vastauksia tulkitessa on toki otettava huomioon lähes-sana, joka voi tarkoittaa eri ihmisten kohdalla hyvin eri asioita.

Kyselyyn vastasi 1 000 yli 18-vuotiasta suomalaista, ja tutkimuksen kerrotaan olevan kansallisesti edustava. 

Pitääkö aina tulla?

Seksikeskustelu saa aina silloin tällöin kritiikkiä orgasmi- ja yhdyntäkeskeisyydestään, seksi kun voi olla paljon muutakin.

Kaalimadon tutkimuksessa kysyttiinkin myös sitä, kuinka tärkeänä vastaajat pitävät orgasmeja.

Kyselyvastausten perusteella orgasmeja saadaan siellä, missä niitä myös pidetään tärkeinä. Yli puolet, 53 prosenttia, itäsuomalaisista kertoo, että hyvä seksi päättyy heidän mielestään aina orgasmiin.

Muualla Suomessa orgasmi ja hyvä seksi kuuluvat yhteen vähän reilun 40 prosentin mielestä.

– Jokainen määrittelee itse, millainen seksi on hyvää. Kannattaa silti rohkeasti etsiä muitakin tapoja iloita seksistä kuin pelkän orgasmin kautta. Jos seksiin suhtautuu liian orgasmikeskeisesti, muuttuu se usein suorittamiseksi ja seksin laatu voi kärsiä, Kaalimadon seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen sanoo tiedotteessa.

Jos orgasmi yksin tai yhdessä kuitenkin kiinnostaa, lue Hyvän terveyden jutusta seksuaaliterapeutin neljä vinkkiä, joilla huippua kohti voi pyrkiä.

pinpeerås

vaimo eteläsuomessa ja p ikaystävä pohjois-suomessa
Aina tulen
paikat ei kestä jos alann käydä itäsuomessakin kiertueella, sv d u
Toisaalta nyt valistuneesti kyselyyn osallistuneena nostan persferioiden lukuja?

Sisältö jatkuu mainoksen alla