Seksi aiheuttaa päänvaivaa miehillekin. Kuva: Shutterstock
Seksi aiheuttaa päänvaivaa miehillekin. Kuva: Shutterstock

Mitä miehet kysyvät seksistä? Tässä yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia niihin

1. Miksei se saa orgasmia?

80 % naisista ei saa sitä pelkällä perusjyystöllä vaan tarvitsee muutakin stimulaatioita, kolmasosalla on saamisen kanssa muutenkin vaikeuksia. Ja mies, se ei ole sinun vikasi.

2. Miten alkuvaiheen intohimon voisi palauttaa?

Kun suhde vakiintuu, seksikin vakiintuu. Jännäksi sen voi tehdä – niin hassulta kuin se kuulostaakin – suunnittelulla: seksille pitää järjestää aikaa ja hyvät olosuhteet, niin jo alkaa sutina.

3. Miten saisin naisen harrastamaan seksiä useammin?

Naiset tykkäävät yleensä seksistä yhtä paljon kuin miehet, mutta heidän halunsa herättäminen on monipolvisempi tie. Jos haluat saada useammin, älä ajattele sitä itsesi vaan toisen kautta: flirttaile, kehu, pussaile, äläkä ota asiaa suoraan puheeksi, ainakaan valittaen tai painostaen.

4. Mitenkäs sen saisi suostumaan anaaliseksiin?

Väärin ja hosuttu anaaliseksi on kamalaa, joten asia pitää pohjustaa kunnolla. Lähesty teemaa lempeästi: ensin siitä täytyy keskustella ja sen jälkeen hankkia netistä kaikki mahdollinen tieto, miten se tehdään oikein. Ja kaikki tämä tietysti yhdessä.

5. Miten voisin tulla paremmaksi suuseksissä?

Jotta voi olla jossakin oikein hyvä, täytyy tykätä siitä mitä tekee. Se on kaiken A ja O. Vastaanottajalta kysyminen on sitten B ja P. Alakertaan ei kannata syöksyä kuin syöntikilpailuun, vaan tunnustellen, ajan kanssa. Ja harjoitus tekee mestarin.

Lue myös:

Miehet paljastavat: tämä on seksikkäintä, mitä minulle on tehty

8 noloa seksiasiaa, joita et kehtaa koskaan kysyä

Nämä ovat pariskuntien 6 yleisintä seksiongelmaa

Oudoimmat seksipulmat ja niiden kummalliset ratkaisut