Ryan Gosling ja Michelle Williams nähtiin Blue Valentine -elokuvassa niin aidonnäköisessä seksikohtauksessa, että se tuntui todelta myös näyttelijöiden mielestä. Kuva: Reuters
Ryan Gosling ja Michelle Williams nähtiin Blue Valentine -elokuvassa niin aidonnäköisessä seksikohtauksessa, että se tuntui todelta myös näyttelijöiden mielestä. Kuva: Reuters

Jos suuseksisuorituksesta valkokankaalla jaettaisiin Oscar, ehdolla olisivat ainakin nämä seitsemän elokuvaa.

Mies ja nainen makaavat sängyssä päällekkäin. Peitto heiluu. Kohta voihkitaan.

Tältä näyttää tyypillinen seksikohtaus elokuvassa. Mutta missä on suuseksi? Jos elokuvat yrittävät olla realistisia, sitä totta vieköön pitäisi olla enemmän!

Tuoreen italialaistutkimuksen mukaan nainen voi saada orgasmin vain yhdellä tavalla: klitorista stimuloimalla. Jo pelkästään tästä syystä suuseksikohtauksille olisi kysyntää.

Onneksi niitä löytyy jo joistain elokuvista. Kiitos Refinery29-sivuston, tässä lista elokuvista, joiden parissa hekumoida kun haluaa katsoa melkein aidon näköistä suuseksiä.

Pulp Fiction (1994)

"Will you give me oral pleasure?" Maria de Medeiros eli Fabienne henkäilee poikaystävälleen Butchille, Bruce Willisille, yhdeksänkymmentäluvun kulttielokuvassa. Ja kyllähän Butch antaa! Voisiko tästä päätellä, että suun avaaminen kannattaa?

Boys Don't Cry (1999)

Näyttelijä Hilary Swank sai ensimmäisen Oscarinsa tositarinaan perustuvasta elokuvasta, jossa hän tekee uskomattoman näyttelijäntyön transsukupuolisena Brandon Teenana. Vaikka pysti ei ehkä tullutkaan elokuvan herkällä seksikohtauksella, on se silti maininnan arvoinen. Elokuvassa Brandonin rakasta, Lanaa, näyttelee Chloë Sevigny.

In the Cut (2003)

Salon.comin mukaan yksi elokuvahistorian feministisimmistä seksikohtauksista löytyy eroottisesta trilleristä In the Cut. Siinä Mark Ruffalo antaa Meg Ryanille suuseksiä takaapäin.

A History of Violence (2005)

Mitä tarjottavaa ohjaaja David Cronenbergin aivan älyttömän väkivaltaisella elokuvalla on seksille? Paljon, tai ainakin kahden seksikohtauksen verran. Toisessa niistä huutosakin tytöksi pukeutunut Maria Bello ja Viggo Mortensen hyväilevät toisiaan 69-asennossa.

Kohti uutta (2009)

Ohjaaja Sam Mendes yllätti elokuvansa päätähdet John Krasinskin ja Maya Rudolphin aloittamalla kuvaukset sänkykohtauksella. Vaikka lopputuloksena oli vaivaannuttavaa kohellusta peiton alla, ohjaajan mukaan kohtaus oli juuri (naurettavan) täydellinen.

Tällaistahan se seksi välillä on: vaivaannuttavaa kohellusta. Olisikohan tässä suuseksikohtaus aidoimmillaan?

Black Swan (2010)

Patoutuneita tunteita ja tukahdutettua seksuaalisuutta. Kun puhtoinen Natalie Portman vihdoin päättää pistää ranttaliksi – vaikkakin unissaan – villi Mila Kunis on paikalla.

Blue Valentine (2010)

Ryan Gosling antamassa suuseksiä Michelle Williamsille, uh. Ryan kommentoi myöhemmin Guardianille, että seksikohtaus tuntui aidolta myös näyttelijöiden mielestä.

Eikö riitä? Juuri nyt elokuvateattereissa pyörii kehuja kerännyt Gone Girl, jossa nähdään sitä itseään: Ben Affleck antamassa suuseksiä Rosamund Pikelle. Neljän tähden elokuva on muutenkin katsomisen arvoinen.

Lue myös:

7 parasta seksikirjaa

Katso video: näin kuvataan elokuvan kiihkeä seksikohtaus

Piristystä seksiin – näin opit puhumaan tuhmia

Kysely: Puolet naisista luopuisi mieluummin suuseksistä kuin juustosta