Kuva: Shutterstock
Kuva: Shutterstock

Selluliitti ei päässyt listalle!

Pyysitkö taas sammuttamaan valot makuuhuoneesta, koska et halua puolisosi huomaavan eriparisia rintojasi ja muhkuraista ihoasi?

Virhe! Ja todennäköisesti aivan turhaa.

Monen miehen ja varmasti usean naisenkin mielestä katselu kuuluu seksiin ja lisää sen nautinnollisuutta. Women’s Healthin mukaan miehet kiinnittävät huomiota näihin petikumppaninsa ominaisuuksiin:

1. Aloitekykysi

Noh, kuten arvata saattaa, miehen toiveena tietysti on, että nainenkin ottaa välillä ohjat. Vähintäänkin tulisi antaa innostuksensa näkyä.

2. Tapasi liikkua

Jos seksikumppani on jäykkä kuin pätkä kakkosnelosta, epäilykset heräävät. Eikö hän nauti? Olenko iljettävä? Hommat rullaavat, kun kumpikin on mukana koko kehollaan.

3. Silmäsi

Tutkaileeko katseesi makuuhuoneen tapetteja vai kumppanin kasvoja ja vartaloa? Jälkimmäinen olisi toivottavampaa. Katse on osa kehonkieltä, ja miehet osaavat kyllä tulkita kumppaninsa silmänliikkeet.

4. Hengityksesi

Se ei toivottavasti haise, vaan kuulostaa kiihottuneelta. Hengityksen perusteella kumppanit päättelevät, missä mennään. Älä siis pidättele, vaan huokaile juuri sillä tavalla kuin sinusta hyvältä tuntuu.

5. Tuore karvanpoisto tai erityiset alusvaatteet

Niistä saa lisäpisteitä, mutta ne eivät ole pakollisia. Kumpikin kuitenkin viestii miehelle, että olet ajatellut seksiä, mikä saa hänet todennäköisesti syttymään. Hyvää muhinointia!

Lue myös:

Näin saat kumppanisi innostumaan seksifantasiastasi

Perheenisä kertoo: Tästä syystä maksan seksistä

Älä riisu sukkia ennen seksiä – orgasmitakuu!