Me Naiset
|
Outi Pippuri
Oma kumppani vai joku tuntematon? Riippuu siitä, kysytäänkö naisilta vai miehiltä. Kuva: Shutterstock
Oma kumppani vai joku tuntematon? Riippuu siitä, kysytäänkö naisilta vai miehiltä. Kuva: Shutterstock

Naiset ja miehet pitävät sängyssä eri asioista – myös mielikuvituksessaan.

Meidän naisten seksifantasiat liittyvät tyypillisesti omaan puolisoomme, kun taas miehet fantasioivat seksistä muiden naisten kanssa.

Tämä ilmeni kanadalaistutkijoiden tekemästä tuoreesta seksifantasiatutkimuksesta. Tutkijat löysivät myös toisen merkittävän eron naisten ja miesten fantasioiden väliltä: naiset haluavat useimmiten pitää fantasiansa fantasioina, kun taas miehet haluavat myös toteuttaa omiaan.

Naisten ja miesten yleisimmät seksifantasiat löydät TÄÄLTÄ.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tutkimuksesta paljastui myös se, että monet miehet fantasioivat näkevänsä, kuinka heidän puolisonsa harrastaa seksiä toisen miehen kanssa. Tutkijoiden mukaan löydös on erityisen kiinnostava sen vuoksi, että sitä ei voida selittää evoluutiobiologian avulla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Naisista peräti 60 prosenttia kertoi fantasioivansa alistetuksi tulemisesta. Moni heistä tarkensi, ettei koskaan haluaisi näiden fantasioiden toteutuvan oikeasti.

Erityistason seksuaaliterapeutin Maaret Kallion (NACS) mukaan naisilla on usein arjessa niin paljon lankoja käsissään ja vastuuta kannettavanaan, että on ihan ymmärrettävää haaveilla välillä kontrollin luovuttamisesta jollekin toiselle.

– Se sisältää myös ajatuksen siitä, että itse on niin uskomattoman ihana ja haluttava, että toinen räjähtää himosta. Halutuksi tulemisen kokemus on jokaiselle tärkeä.

Tuore kanadalaistutkimus selvitti miesten ja naisten tyypillisimpiä seksifantasioita. Montrealin yliopistossa tehtyä tutkimusta varten haastateltiin 799:ää miesta ja 718:aa naista. 85,1 prosenttia haastatelluista oli heteroseksuaaleja, 3,6 prosenttia homoseksuaaleja, ja loput eivät tunteneet kuuluvansa kumpaankaan edellämainituista seksuaaliryhmistä.

Lähde: The Independent

Lue myös:

Nämä ovat naisten ja miesten yleisimmät seksifantasiat

Perheenäiti ja ekshibitionisti: "Saatan tyydyttää itseäni bussin takapenkillä"

Seksifantasia tarvitsee aikaa kypsyäkseen

Yleisimmät seksifantasiat ja mistä ne kertovat

Sisältö jatkuu mainoksen alla