Me Naiset
|
Marjut Laukia
Taitaa tytöllä olla seksi mielessä. Kuva: Shutterstock
Taitaa tytöllä olla seksi mielessä. Kuva: Shutterstock

Vesi, tuo kaikkien afrodisiakkien kuningas.

Aloititko vuoden alussa vedenjuontihaasteen? Hyvä! Samalla seksielämän pitäisi piristyä. Black and Married With Kids -sivustolla kerrotaan viisi syytä, miksi. Saattaa kuulostaa pöljältä, mutta on näissä jotakin perää. Katso vaikka:

1. Iho kiittää

Kun nautit tarpeeksi vettä, iho pysyy kosteutettuna, jolloin se sekä näyttää että tuntuu paremmalta – ja kukapa ei pehmeää ihoa haluaisi koskettaa. Ehkä vieläkin tärkeämpi syy on kuitenkin se, että seksikin luistaa paremmin, kun tuntee näyttävänsä hyvältä.

2. Vesi piristää

Nestehukka saa olon veltoksi, joten riittävä nesteytys takaa, että virtaa riittää petipuuhiinkin. Tällä logiikalla myös kupponen kahvia saattaa olla hyväksi seksielämälle – varsinkin jos nestettä poistavan kahvin kanssa muistaa juoda lasillisen vettä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Nivelet voivat paremmin

Artikkelin mukaan riittävä vedenjuonti on tärkeää myös nivelten hyvinvoinnin kannalta. Tosin pelkkä vesi tuskin muuttaa ketään akrobaatiksi...

Sisältö jatkuu mainoksen alla

4. Parantaa verenkiertoa

Ja nimenomaan parantaa verenkiertoa intiimialueilla. Tuntoaistimukset voimistuvat, ja vedenjuonnista saattaa olla hyötyä myös erektiovaikeuksien hoidossa.

5. Auttaa säätelemään ruumiinlämpöä

Koska luvassa on tietenkin kuumaa huumaa, tarvitaan hyvää nesteytystä.

Mieleen tulee myös eräs eroottisen Fifty Shades -trilogian kohtaus, jossa Christian Grey kieltää Anastasiaansa käymästä vessassa ennen seksiä. Herran mukaan orgasmi kun on täydellä rakolla voimakkaampi... Kokeilee ken uskaltaa!

Lue myös:

Kyllä, se on totta! Vedenjuonti laihduttaa

Uutuuskirja väittää: Vedenjuonti ei poistakaan kuona-aineita

Alkuvuoden outo trendiharrastus: vedenjuonti

Sisältö jatkuu mainoksen alla