Onko Titanic-orgasmi sinulle tuttu?
Onko Titanic-orgasmi sinulle tuttu?

Kaikki orgamit eivät tosiaan ole samanlaisia.

Kukapa ei olisi joskus törmännyt siihen työpaikan vessanseinässä, tuttavan mökin huussissa tai internetin ihmeellisessä maailmassa. Kakkalistaan nimittäin.

Kakkalista on juurikin sitä, mitä sen nimi antaa olettaa: lista erilaisista kakoista. Listalla mainitaan sellaisia hämmentäviä pönttöön pötkähtäviä kakkatyyppejä, kuten kummituskakka, korkkikakka ja King Kong.

”Siis anteeksi mitä ihmettä?” joku saattaa siellä nyt pohdiskella. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei huolta, hätä ei ole tämän näköinen. Jos olet jollain konstilla onnistunut välttämään kakkalistan, tilanne on korjattavissa nopeasti naputtelemalla Googleen sana ”kakkalista”. Kuvahakuun kurkkaamalla tiedät nopeasti aiheesta kaiken, eli todennäköisesti jo enemmän kuin alkujaan edes halusit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vaikka kakkalistan sisältö saattaa aiheuttaa kulmakarvojen kohoamista, sen konsepti on kiistatta loistelias. Siksi päätimme valjastaa kakkalistan idean omaan käyttömme ja tehdä siitä hieman nautinnollisemman version eli…

…orgasmilistan! Tässä se – ehm – tulee olkaa hyvät.

 1. Länsimetro-orgasmi – Tietää, että sieltä se on kyllä jossain vaiheessa tulossa, mutta valmistuminen antaa odottaa jo vähän liiankin kauan. Kun tämä vihdoin tulee, riemu on rajaton.
 2. Olkiluoto 3 -orgasmi – Sukua länsimetrolle, mutta erotuksena se, ettei tämä tunnu valmistuvan koskaan. Sitä työstää ja työstää, eikä valmista synny. Toki toivo aina elää, että homma valmistuisi.
 3. Synnytystalkoo-orgasmi – Kansallisen suurprosessin miellyttävä sivutuote.
 4. Excel-orgasmi – Tulee etukäteen suunniteltuna päivänä allokoituna täydellisesti oikeaan aikablokkiin. 
 5. Postiorgasmi – Tästä ei oikein tiedä, milloin ja miten se tulee. Usein tulee ihan omia aikojaan. Voi tulla ajallaan tai olla tulematta. Joskus tulee ihan hulluna myöhässä.
 6. Kiinapakettiorgasmi – Haisee pikkuisen oudolta ja on muutenkin vähän arveluttava. Harvemmin tarkalleen sitä, mitä alkujaan odotti.
 7. Oravaorgasmi – Kovasti touhotusta ja varustautumista h-hetkeä varten. Lopussa on kuitenkin jäljellä vain yksi kysymys: mihin se oikein katosi?
 8. Explotion satisfyer 2.0 -orgasmi – Tehokkaasti ja parhaassa seurassa eli yksin.
 9. Kikyorgasmi – Suoritettu mentaliteetilla: menee väkisinkin ylitöiksi, mutta pakko se on vain tehdä.
 10. Yksisarvisorgasmi – Kumpikin tulee samaan aikaan.
 11. Pirkkaorgasmi – Perusorgasmi arjen kiireiden keskellä. Liittyy vahvasti pirkkaseksiin
 12. Lätkämestaruusorgasmi – Tulee kerran kymmenessä vuodessa mutta voi pojat! Tätä jaksetaan sitten muistella seuraavat vuosikymmenet. Lätkämestaruusorgasmeja odotellessa voi onneksi saavuttaa liigavoitto-orgasmeja.
 13. Yllätyskyykkyorgasmi – Tulee ihan yllättäen ja vähän jotenkin väärässä paikassa. Tähän tyyliin: 
   

   

 14. Tšernobylorgasmi – Melkoisen hurja vesseli, joka tuntuu jo siltä, että verisuonet räjähtää kaikkialla muuallakin kuin vain paisuvaiskudoksessa.
 15. ”Tein ite ja säästin” -orgasmi – Hoidetaan homma kotiin varsinaisen seksin jälkeen omillaan, ettei tusailussa menisi koko iltaa.
 16. Titanic-orgasmi – Kun ajattelet, ettei tässä kuinkaan käy, mutta sitten se jysähtää päin kuin jäävuori.
 17. Mannerheim-elokuva-orgasmi – Tuliko sitä koskaan?
 18. Ruotsin kuningasperhe -orgasmi  – Härlig, miten ihanalta tämä tuntuukaan! Tästä ei voi olla pitämättä. Tämän jälkeenkin näyttää vielä raikkaalta.
 19. Donald Trumpin tukka -orgasmi – Tämän ilmaantuessa miettii lähinnä, että mitä ihmettä juuri näinkään.
 20. Netflix-putkiorgasmi – Orgasmien sarja, joka vain jatkuu ja jatkuu niin kauan, ettet enää edes tiedä, milloin edellinen vaihtui uudeksi.  
VIAGRA- ORGASMI

Olipas harvinaisen tyhmä juttu, vain tasan yksi  asia nauratti. Kuka näitä  keksii?

Liittyen edelliseen, todella teennäinen lista!

Sisältö jatkuu mainoksen alla